Sötét

Az operettpropagandista: Apáti Bence, a kutyák kutyája 

Feliratkozás
Megtekintés 128 E
96% 1 235 46

Egy Kolozsvárhoz közel fekvő birtoknak Marica grófnő a tulajdonosa. Gazdatisztje, Török Béla álnéven, a tönkrement Tasziló gróf, aki húga kelengyéjére gyűjti a pénzt. Marica egy szerelmi csalódást követően feldúltan érkezik meg a birtokra. A grófnő már unja a társaságbeli férfiakat, mind csak a pénzét akarja. Hogy kérőit elriassza, kitalálja, hogy van egy Zsupán Kálmán nevű vőlegénye, aki történetesen gróf. Csakhogy tényleg létezik egy mulatságos figura, akit így hívnak. Kisvártatva meg is jelenik, és mindent összekavar. Mindeközben egy cigánylány megjósolja Maricának, hogy nemsokára gazdag, nemesi származású vőlegénye lesz. Marica így inkább a kastélyában marad, mert így nincs veszélynek kitéve. Tasziló beleszeret Maricába, és ezt megírja egy barátjának. Marica a levél alapján rájön, hogy egy elszegényedett mágnás a gazdatisztje, ezért a társaság előtt hozományvadásznak nevezi. Majd persze felismeri, hogy Tasziló az ő érdekeit szolgálja, de ekkor már úgy tűnik, minden hiába. Szerencsére Tasziló nagynénje, egy bájos öreg hercegnő is tudomást szerez a történtekről, és mindent helyrehoz. Marica és Tasziló boldog pár lesznek, eközben pedig Liza és Zsupán is szerelembe esnek.

Közzététel:

 

2021.ápr.19.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Gibbons David Ray
Ez elég korrekt volt!
Babala Habala
Babala Habala 7 napja
Emberek! Az ciki, hogy addig a percig, amíg meg nem néztem ezt a videót, nem is tudtam, hogy létezik olyan nevű ember, hogy Apáti Bence?
Kaucdebunc Lili
Robi…te vagy nekem a klasszikus hízott tévégenya...
Zoltan Grenros
Te minden vagy csak nem fügetlen
Bela Acs
Bela Acs 9 napja
Ki az az Apati? Ja az az "ugri-bugri"idiota. Nem hallgatsz a vezerre te sutyerak. "Nix ugri-bugri"!!!
László Molnár
Szép volt 🤣
Zoltan Janos Tar
Zseniális szöveg. 😂
fitless
fitless 10 napja
Puzsér ezt a meccset elvesztetted. Mondhatni feltöltörölték veled a padlót. Fáj? Elhiszem. Teljesen hiteltelenné váltál egy bizonyos szint felett. Maradj meg a bulvárnál épp ezért, ott a helyed, oda tartozol.
Marko Kolompár
Marko Kolompár 10 napja
Jó nagyon
A N
A N 11 napja
Sakk-matt with style
Katalin Fonyó
Katalin Fonyó 11 napja
Komment.
antifleto
antifleto 12 napja
apáti bence egy utolsó senki. Remélhetőleg jövőre a gazdájával együtt megy a süllyesztőbe...
Szabolcs Füszfás
Tisztelet ezért. Lássuk így! Tiszta. 🕉☀️
The Hun
The Hun 13 napja
Juj de megsértödött valakiiii! LOL
100voivod
100voivod 11 napja
Nem kéne hazudni ez a lényeg !
sukár more
sukár more 13 napja
A legnagyobb ember vagy Robi....respect
Benjámin Németh
Komment
Guszti Habiszti
Guszti Habiszti 14 napja
Puzsér csak ennyi.🖕🖕🖕🖕🖕😂😂😂😂
Guszti Habiszti
Guszti Habiszti 14 napja
Hajra fidesz.imádunk Viktor. ezek meg kapják be.csicskák😂😂😂😂😂😂
Ferenc Molnar
Ferenc Molnar 14 napja
Kutyák nevében kikérem a címet!
Ferenc Molnar
Ferenc Molnar 14 napja
Kaleta nem konzul volt....nagykövet.
Atilla Nándor Füri
Úgy látom Apáti Bence a Puzsér féle vakcinára jelentkezett
Maxim Örs
Maxim Örs 15 napja
Miui xiaomi Mindig ilyen összevisszaságokat írsz? Baj ha más sem szereti puzsikát?
Nagyon Nagy
Nagyon Nagy 15 napja
szarszag lett
koka miki
koka miki 16 napja
Ennek a Puzsernak is kene adni ket akkora pofont hogy egy foga se maradjon. Az agyara ment mar a sok okoskodas. Mindenki aki nem Isteniti ot az hulye az o szemeben.
Star Killaa
Star Killaa 16 napja
@koka miki Miért lenne idegbeteg?
koka miki
koka miki 16 napja
@Star Killaa Az ilyen idegbetegeknek ez egy jo megoldas
Star Killaa
Star Killaa 16 napja
Így van, pofozkodás, fenyegetés, kés, vipera, megvesztegetés, minden jöhet csak vitatkozni ne keljen.
carvingski.hu
carvingski.hu 16 napja
Robi! Mondhatsz bármit, sok mindenben igazad is van, de abban a hírklikkes reklámban azokkal az emberekkel nem lett volna szabad részt venned.
kalmix88
kalmix88 17 napja
Egészen elképesztő parafenomén ez az Apáti gyerek! Szerintem 2x annyi pozíciót tölt be maga is, de azért kedvére sorolja Puzsér állásait. Imádni való ez a jobbos szemellenző. Mondjuk én igyekeztem pártatlanul figyelni ezeket a bejátszásokat, hátha csak kézhez kapta a balettsztár a szöveget, de nagyon nem úgy fest a helyzet. Főleg a 22.-én az Origóra feltöltött cikkével, melyben kézzel-lábbal kapálózik amellett, hogy mennyire természetes fejlődése az, hogy világszínvonalú balett előadóból igazgatóvá avanzsált. Csak hát szegény azt nem érti, hogy az igazgatói szék megkaparintása, akármekkora "szerencse" is játszik közre (ahogy fogalmaz) nem egy organikus fejlődési folyamat része. Ha előadóból rendező lesz, meg koreográfus, az igen. Az organikus. Nagyon gyakran találják magukat a filmes meg tévés színészek is, a kamera mögötti munkatársaik között. De nem a stúdió igazgatóságában! Az olyan lenne, mintha az eddig 12-24-ben dolgozó vasúti munkásnak vagy jegyellenőrnek (aki persze már bőven sokat tapasztalt és megismert milliónyi szerelvényt) egyszer csak felajánlanának egy légkondis irodát a MÁV igazgatóságán.
Flores Flores
Flores Flores 17 napja
Padödős!
Vladimir Nikolaj Tauzin
Hát Róbert le a kalappal ennél jobban ki sem lehetett volna fejezni az egész országban zajló eseményeket! 🖐️🖐️
borspeti
borspeti 18 napja
Ez a vége olyan lett mintha a Szomszédok végén a monológok.
bogika98
bogika98 18 napja
Kedves Róbert, sajnos a hittel, az érzelmekkel és a csordaszellemmel, a gúnyos támadással szemben a ráció csak vesztes lehet. Én igazat adok neked, de a felheccelt mámikák és hasonlók a másik oldalon állnak és ők vannak többen. Azon felül akár egy verbális harcban is mindig a támadó fél van előnyben. Aki magyarázkodásba és védekezésbe van kényszerítve, az már veszített. Be the Force with you.
Atteee
Atteee 18 napja
Az ilyen szánalmas orbáncsicskák véleménye egyáltalán nem számít. Attól, hogy ennyi figyelmet szentelsz neki, csak még fontosabbnak fogja érezni a tyúkszaros életét.
Tünde Demeter
Tünde Demeter 18 napja
Uh, rosszul lettem a Kaletás bevágástól, a kis vigyorgó, álszent felesége biztos nem tudott semmiről... Nem hallottam tőle sem nyilatkozatott az ugyukrol vonatkozóan...
Krisztián Tóth
Zseniális volt megint ! Mondom ezt "jobberként" ;)
László Zilahi
László Zilahi 19 napja
Nem is értem az ilyen lejáratásokat, amikor más sajtóorgánumokban megjelent közlései elferdítésével próbálnak valakit támadni. Ha ilyennel találkozom, az első dolgom, hogy felkeresem azokat a sajtóorgánumokat, akkor pedig azonnal kiderül, ha ferdítve idézett, így csak saját magát járatja le. Illetve értem. Ezek nem nekem szólnak. Azért készülnek, hogy az elfogult, de még veszélyesen kevéssé fanatikusokat eltántorítsák attól, hogy valaha körültekintően tájékozódni próbáljanak.
The Strange Studio
Balettáncos Ratyi Ahahahahahahaha.... :D ezt nem is tudtam xD
kaktusztea
kaktusztea 19 napja
A legszebb, hogy ezek a seggnyaló szolgák, mint Apáti, milyen önérzetesen szoktak megsértődni, mikor szembesítik őket alávalóságukkal.
Dajka Ferenc
Dajka Ferenc 19 napja
hol a PestiTV s video?
Horog Karesz -
Horog Karesz - 19 napja
Szia Robi! Most, hogy saját műsorod (is) lesz az általad csak Antikrisztus Tv-nek nevezett ATV csatornán, Németh Sanya biztos megkér, hogy ne használd ezt a kifejezést, ugye? 😅 Megadjáék jól fogalmaztak a legutóbbi műsorukban, a Kontrán, veled kapcsolatban: "A szüzesség nem az, hogy megbaszhat pénzért akárki" 🤣
Szabolcs Illés
Szabolcs Illés 18 napja
@Horog Karesz - A Hír Tv-n való Simicskázás megválaszolja a kérdésed. A nersevik "újságírókon" mikor kéred számon a kormánykritikát? Vagy csak azzal van bajod, ha valaki függetlenként tekint magára? Szerintem elég sokan úgy látjuk, Robi mindig ugyanazt tolja, egyáltalán nem foglalkozva vele épp kitől veszi fel a gázsit.
Horog Karesz -
Horog Karesz - 18 napja
@Szabolcs Illés Jajaa, és gondolom ugyanúgy fog beszélni a csatornáról meg Németh Sanyát se fogja kímélni, hisz Robi mindenhol arról ír és beszél, amiről akar. 😅
Szabolcs Illés
Szabolcs Illés 18 napja
Németh Sándor a nézettséget választotta a biztonságérzet helyett. Nálatok ennek a fordítottja működik. Így érted?
Dániel Morvai
Dániel Morvai 19 napja
A1G
Memento Mori
Memento Mori 19 napja
Apáti Bence az uralkodó kurzus cibálható és eldobható riherongya.
Roland Dávid Rosta
Törpeszexpornó rajongóként kikérem magamnak, hogy aberráltnak nevezd ezt a csodálatos közösséget! :'(
Csaba Goóg
Csaba Goóg 19 napja
Robi - kutyák kutyája 1:0
Katalin Cenker
Katalin Cenker 20 napja
Hallgatlak...már màsodszorra, : akasztják a hóhért! Csak Te oszthatsz màsokat? Úgy szisszensz fel kritikàra, mintha a Te megnyílvànulàsaid jogosak, az "ellened" elhangzottak ördögtől valóak lennének. Berkinek tůrnie kell, közszereplő...? Te? Màs. Nem veszed észre, de ordít rólad az anyagiassàg. Számold össze hanyszor emlegeted pl. a berki ügyben, a delikvens anyagi helyzetét. HAJDU P. Lerítt rólad, hogy fàj az igazsàgtalansàg. Mekkora bunkó, ràadàsul milliàrdos..mindig is csak egy szůk körhöz fogsz tudi szólni. Bàr kívànom, hogy anyagilag is helyrekerüljél...mert így sokszor ...savanyú a szőlő.
Katalin Cenker
Katalin Cenker 16 napja
@Star Killaa ne erölködj, évekig Minden puzsér megjelenést megnéztem , meghallgattam, , ugyhogy kedveltem, de mindig mäsok pénzén Van kiakadva, az.r làtni, hogy a kedveced pitiâner is tud lenni...
Star Killaa
Star Killaa 16 napja
Tudod az a nem mindegy hogy egy ilyen helyzetben árulkodsz(perelsz) mint valami óvodás vagy videó formátumban reagálsz a téged ért kritikára. Egyébként képzeld, tudom te ezt máshogy tanultad de nem csak akkor lehet szó más anyagi helyzetéről ha irigyek vagyunk rá. Egyébként az a "szűk kör" az 173.000 feliratkozó, illetve mindenki más aki megtekinti a videóit, többek között te is.
Paprika Design
Paprika Design 20 napja
8:11-nél azt a metál zenét ismeri valaki?
Alison Alison
Alison Alison 20 napja
Apátinál látszik .hogy valamivel extrémen küzd szerintem titkoltan meleg :D
guellpark
guellpark 20 napja
Szánalmas magyarázkodás.
guellpark
guellpark 15 napja
@Tibor Alajos Adorján Nézd meg az Elszabadult hajóágyú legutóbbi adását, ott kivesézik rendesen Róbertünk fenti videóját. Nem írnám ide, ami ott elhangzott, bár lenne mivel kiegészíteni.
Tibor Alajos Adorján
Kikezdhetetlen az érvelésed. ;)
Kevhyn Aleks
Kevhyn Aleks 20 napja
Mi van szocialista Puzsér, te talán nem vagy propagandista? DEHOGYNEM kutya!
Zsombor Halász
Zsombor Halász 20 napja
A PestiTv már fel is dolgozta a videót magának az ő "sajátos" módján.
LordZorddan
LordZorddan 20 napja
Apáti Bence Magyarország Tucker Carlson ja
Number Jack
Number Jack 20 napja
Ez az ember nem ért semmihez, de mindenhez hozzászól, és mindent és mindenkit kritizál, leszól, mindeközben kihullik a haja az idegbajtól és az indulattól, amit úgy vezet le, hogy folyamatosan gyaláz és sérteget másokat. Ez Puzsér Róbert.
Number Jack
Number Jack 20 napja
@Star Killaa uhh, ma már bárki szerezhet diplomát, pláne ilyen bölcsész büfészakokon. Lenne bizony különbség a 3 között, de sajnos ő nem ismeri.
Star Killaa
Star Killaa 20 napja
Először is, a társadalomtudományok terén nagyon is otthon van, történész végzettséggel is rendelkezik például ha ezt a videói nem támasztanák alá, tehát hogy nem ért semmihez az elég erős állítás, továbbá a gyalázás, sértegetés és a kritika között bizony fényévnyi különbség van.
Matyas Szombati
Matyas Szombati 20 napja
Apáti egy ócska lakáj, egy szánalmas alak. Robi kitartás!
Zsombor Anna
Zsombor Anna 21 napja
Lola Blaupunkt Hajrá Apáti, ne vedd fel a kesztyűt, ezt akarja. Már nincs kibe belekötnie most te lennél soron. Pereskedni akar veled. És hogy elvonlon téged az egyéb írásaidtol Rádküldték hogy csak vele foglalkozz. Nézd levegőnek.
Miui Xiaomi
Miui Xiaomi 21 napja
@Zsombor Anna Egyrészt most linkeltem be, hogy de, belekötött egy propagandaműsor keretében, ami KONKRÉTAN személyeskedésből áll. Gondolom egy percet sem néztél meg belőle. A másik, hogy itt már az is megbukik, hogy a magáét mondja, hiszen ez még csak nem is az övé volt, szép tagoltan felmondott egy - a felelős szerkesztő által - összerakott anyagot. Miután a közvélemény tök megérdemelten lehugyozta és leköpte, szóval felesleges volt az egész, mondhatni visszaütött. Eddig 3-ból 3 megállapításod ment félre, ez nem rossz arány. Ez a pereskedéses bullshit a kedvencem, miután eddig csak olyanról tudok, hogy PuzsérT perelték be. Beperelte a menstruáló nőket megbélyegző LIDL, mert megírta róluk az igazat, beperelte az adócsaló nersevik Hajdú, mert elmondta róla az igazat, beperelte az adócsaló, büntetőfékező, szintén nersevik herevasaló Berki...Puzsér eddig kit is perelt be?
Zsombor Anna
Zsombor Anna 21 napja
@Miui Xiaomi Apáti csak mondja a magáét de nem köt bele fölöslegesen senkibe. Csak ennyi. És én sem sértegetem a beszédpartneremet. Ez meg ennyi
Miui Xiaomi
Miui Xiaomi 21 napja
Eleve itt kezdődött a sztori: m.hurun.info/to/vide/oad_qn6NxILT2ac.html Érdemes megnézni a dislike-arányt és a kommenteket. Azon gondolkodom, hogy akik a tiédhez hasonló ökörségeket írkálnak, azoknak vajon milyen szag lehet a szobájában.
Tibor Hornung
Tibor Hornung 21 napja
Minden tiszteletem a Tiéd!
Viliam Sinka
Viliam Sinka 21 napja
Nyafog, mert a tyúkszemére léptek. Ha független lenne, rá sem hederítene....
Miui Xiaomi
Miui Xiaomi 15 napja
@Viliam Sinka Ebben egyetértünk
Viliam Sinka
Viliam Sinka 16 napja
@Miui Xiaomi Mivel nem vagyok magyar állampolgár, s nem is élek Magyarországon, nekem tökmindegy, hogy ki kormánypárti, ki ellenzéki, mindig a tartalomra figyelek, s az érdekel, hogy érvel valaki az igazát védve. Egyébként nekem igen szórakoztató az, ahogyan egy show kerekedett ki a kölcsönös sértödöttségböl. Azt hiszem, nem csak én, mások is jól elszórakoztak rajtuk.
Miui Xiaomi
Miui Xiaomi 16 napja
@Viliam Sinka Nekem konkrétan Jeszenszky jut róla eszembe, aki ugyebár Apáti kollégája és harcostársa. Előszeretettel használják ők ezt bárkire, aki szerintük a 'másik oldalon van' és nem az ő kutyájuk kölyke. Meg is ragadtak a kutya színvonalán. A különbség, hogy velük ellenben én tudom is, mit jelent ez a szó.
Viliam Sinka
Viliam Sinka 16 napja
@Miui Xiaomi Milyen jó joker a bolsevik szó, osztogatják már balról jobbra, jobbról balra...erröl nekem az óvodáskorom jut eszembe.
Viliam Sinka
Viliam Sinka 16 napja
@László Szikra Hát itt szikra pattant ki a szójátékból, gratula...
Rudolf Paulini
Rudolf Paulini 21 napja
Jó 👍
Márton Ginál
Márton Ginál 21 napja
algoritmus
Mi Ma
Mi Ma 21 napja
Robi, a tartalmak amikkel megörvendeztetsz egy korty hegyi levegő a vérlázító, néphülyítő, felsz*pó sajtóorbánumokból kiömlő fullasztó szmogban. Attól tartok Bence ezt a formátumot sem lesz képes befogadni, ő az a bizonyos hasmarsos galamb a sakktáblán.
hirajem
hirajem 21 napja
Csak széljegyzet: a "tradicionalista-habsburgista szektát" nemhogy megtűri a nevén nevezett társaság, hanem kiemelt szerepet is szán neki: Például megszokott életmódjához méltó állást Habsburg Györgynek párizsi nagykövetként. Szóval akkor csakhogy értsük a szituációt: egy Habsburg a franciáknál magyar követségben. Ha valami, akkor ez már tényleg politikai perverzitás vagy ordenáré parasztság, szintén politikai tekintetben, mert főleg a Robi értelmezése alapján elég nehezen tudom elképzelni, hogy Habsburg Györgyöt és a franciákat szenvedni eresztették egymásra, na persze meg Trianon miatt. Kiegészítés: a folyton majmolt Ausztria kitiltotta - majd enyhítve - minden osztrák állammal kapcsolatos közszerepléstől eltiltotta a Habsburg család tagjait.
Ferenc Kovács
Ferenc Kovács 21 napja
10:37 Minden szó igaz, de hogy ne lenne otthon internet, mit képzelsz magadról öcsi honnan jöttél te a holdról? :-)
Boáz Balogh
Boáz Balogh 21 napja
Hmm
Istvan Galambos
Istvan Galambos 21 napja
Te Robi? Te milyen életutat tettél meg? Ja?! Mi? Média?? Jaaaa......... Erre respect? Ugyanolyan előképzett vagy bármire is mint KariGeri, meg a fegyőr.
Star Killaa
Star Killaa 20 napja
Ott van előtted az internet, van lehetőséged utána olvasni az élettörténetének.
A
A 21 napja
Pont olyan stílusban uszít ez a Bence, mint a nagymamák kedvence, a vidéki hentes Bende Balázs, aki az M1 Világ c. műsorában értelmezi nekünk a számunkra észrevehetetlen de egyébként nyilvánvaló összefüggéseket. Félelmetes mi megy odahaza.. 😳
Pist Nagy
Pist Nagy 21 napja
Ez szép volt Robi !! Látod, megy ez a hang felemelése nélkül is !!!! Gratula !!
Br1koo
Br1koo 21 napja
Fidesz média logic: Minél több effektek szerkesztünk a propaganda-felolvasó feje köré anná' jobban fogja zabáni' a paraszt.
Katalin Cenker
Katalin Cenker 21 napja
Robika....nem jött össze a fopolgármesterség....bár a karigerinél még te is jobb lettél v olna...mit kapod fel a vizet? Te réteg szereplõ maradsz, ezen már nem változtatsz.
Katalin Cenker
Katalin Cenker 20 napja
@Star Killaa KIS süket! Mindig is szemét Fideszes voltam. Csak Bécsben élve nem a szavazàs Volt a legfontosabb. Nyertek nélkülem is. De most annyi tetū van a mâsik oldalon, hogy MOST FOGOK. Szép estét
Star Killaa
Star Killaa 20 napja
Csak elmondta az Apáti-féle sxggnyalókról a véleményét, ezzel mi is a probléma? Egyébként "csak azért is" alapon szavazni irdatlanul primitív. Arra szavazz akit a legalkalmasabbnak gondolsz.
Katalin Cenker
Katalin Cenker 20 napja
@Tyler Durden Aha.....Bécsben élek, eddig nem nagyon szavaztam, de most fogok. A maga fajta majmok miatt. Màr csak azért is s Fidesze.
Tyler Durden
Tyler Durden 20 napja
Orbánnál mindenki jobb.
Dragan Cupic
Dragan Cupic 21 napja
Ez az ember amolyan BerkiKrisztian V 2.0
2Fast MyReflexes
Robika de csúnya vagy!
krampampuliszka
krampampuliszka 21 napja
Apáti Bence... annyira szánalmas...
Tamas Szabo
Tamas Szabo 21 napja
Nagyon sokszor bírom Puzsért, de most azt hiszem, az igazság valahol középen húzódik...
balazs kvcs
balazs kvcs 21 napja
Clap
kereka
kereka 21 napja
Hát, bírom Robit, de ez most azért elég nagy mellényúlás volt. Nem árt észben tartani, hogy mindenki tévedhet, és nem minden kritika jogos: www.origo.hu/itthon/20210422-apati-bence-origo-ki-az-a-puzser.html
AndyWalahol
AndyWalahol 21 napja
Ha én egyszer kinyitom a számat Ha én egyszer elkezdek beszélni Ilyen az amikor a Puzsér begurul . KO.
Soma Somoskői
Soma Somoskői 21 napja
Savage
The Raven
The Raven 21 napja
Kíváncsi lennék, hogy akkor is ekkora nagy arca lenne Apátinak ha szemtől szemben lenne egy beszélgetés Puzsér úrral... :D
V V
V V 21 napja
A következő Tanár Úr neve Puzsér Róbert.
Gabi Molnar
Gabi Molnar 21 napja
dehát ez minden kormányra igaz,eddig nem így volt? ezután nem így lesz? emberek csinálják és az emberek nem marslakók,-ha a marslakókat esetleg azt gondoljuk,hogy talán nem ennyire gyarló gazemberek és intelligensebbek,- (marslakó vagy UFO)
Gabor Hegyi
Gabor Hegyi 21 napja
Ki az az apáti Bence
Gabor Hegyi
Gabor Hegyi 21 napja
Semmit
Ákos Bogár
Ákos Bogár 21 napja
Legfontosabb, mit tett le az asztalra?
M Balazs
M Balazs 21 napja
na ja "Föhös" műsor egy gyalázat :D agy neki Puzsér :DDD
Tomáš Németh
Tomáš Németh 21 napja
Puzsér Róbert rešpekt. Nagyon jó vagy. Nagyon jó a videók amit csinálsz. És ijen jó emberből kellene több mind te.
Tomáš Németh
Tomáš Németh 21 napja
Apáti Bence egy szánalmas ember aki csak erőlködik de erőkodony de a vecen eza szánalmas bohóc.
Andor Solymos
Andor Solymos 21 napja
Jól megadtad nekik, Robi! Csak így tovább!
Ami Whand
Ami Whand 22 napja
Hirklikk...
John Gotti
John Gotti 22 napja
Puzsér a tipikus példája annak a mondásnak, hogy a tehetség utat tör magának. Zseniális egy figura!
Beelol
Beelol 22 napja
A mai közmédia tényleg emberi szégyen.
Indepente Soldier
De jó Róbi, hogy le lett kottázva ez a piperkőc😉 Fél percet nem lehet nézni a müsorát már az artikulálása is idegesít🤮🤮Mehet vissza asszonykodni 22-után🧚‍♂️
Beatrix Vásárhelyi
Aki nem tudja, tanitja??Ugye Bence??Érdekes pld, egy Róna Viktornak(nem tudom , ismerős-e a név?)neki nem volt szüksége seggnyalásra, mert volt tehetsége.Remélem nagyot fogsz esni! Szégyelném magam a helyedbe!
Karoly Kovacs
Karoly Kovacs 22 napja
Savanyú a szőlő, ugye P.R......? Szánalmas vagy nagyon!!!
Attila Koszka
Attila Koszka 22 napja
Olyan ez a Bence, mint a patásember gigáján az öklömnyi hús, vagy mint a keményre összeállt slejmgombóc: se lenyelni, se kiköpni nem tudja a média. Ha Bayer Zsoltnak egy szép napon majd lebénul a nyelve, vagy nyálmirigyrákot kap, megvan a tuti trónörököse. Már csak némi kultúrát kéne összecsipegetnie Bencének, hogy Előnyálazó Zsolti méltó utódja lehessen, bár idegesítő mimikai szkillekben már most magasan a mester fejére nőtt.
Av Ocado
Av Ocado 22 napja
+1
Máté Mór
Máté Mór 22 napja
Robi kinyírtad :D
Katalin Orosz
Katalin Orosz 22 napja
P.R-nek megártott a nyitott házasság! :D
Károly Kiss
Károly Kiss 22 napja
Köpködjük az általunk hitt " igazság hirnökeit" , ők pedig ebből a rövidlátó elbutított, megvezetett, kifosztott nemzettársakból , a mi pénzünkből kib@szott jól élnek! Egymást is agyonverjük, ha kell ,mert ezekre figyelünk. Közben ebben a mókuskerékben forgunk minimum 500. éve! Kiírtjuk magunkat! Csak azért, hogy a röhögő , minket mindíg is aljanépnek tartó Istentelen, kabzsi Nemzetáruló Mammon hitü, Páholyszagu segfelyek megdicsérjenek! Pár (30) ezüstnek is örülünk. A "változás" mindíg szenvedés, és örök! Kereszt út! Merre menjünk?
Boldizsar Gerloci
Több embernek kéne szembesülnie azzal hogy amit tálcán kínálnak azt nem szabad készpénznek venni .
Péter Kiss
Péter Kiss 22 napja
Hajrá Robi !! Szégyen az ország amiért harcolni kell !!
Kókusz Golyó
Kókusz Golyó 22 napja
csodálatos ahogy mindent aláfest közben a marica grófnő! :D
Enzo the devil
Enzo the devil 22 napja
Gyere algoritmus
csaba torok
csaba torok 22 napja
Puzsért senki nem tudja sarokba szorítani, hallatlan nagy szellemi fölénnyel rendelkezik.
Balázs Jónai
Balázs Jónai 22 napja
Vicces, hogy Apáti azzal vádol, hogy voltál zsűritag, amikor ő is volt...
Sándor Nagy
Sándor Nagy 22 napja
,
Sándor Nagy
Sándor Nagy 22 napja
,
Következő
Chad on Mars - SNL
3:20
Megtekintés 4,6 M
Chad on Mars - SNL
3:20
Megtekintés 4,6 M