Sötét

Az érzelmileg elérhetetlek; R-GO: Ballag a katona [ÖM #345] 

Feliratkozás
Megtekintés 9 E
95% 90 4

Önkényes Mérvadó #345 | 2021.03.30.
Puzsér Róbert, Horváth Oszkár, Csízi Ágnes
Spotify: open.spotify.com/show/46PzzAUEhVtOep5J9fIw75
Apple Podcast: itunes.apple.com/hu/podcast/puzs%C3%A9r-podcast-%C3%B6nk%C3%A9nyes-m%C3%A9rvad%C3%B3/id1457464496?mt=2
Google Podcast: cutt.ly/ohGOD39
HUrun Playlist: hurun.info/from/PL_m5i4Bl8okkkDBbtQ7huXarZ5OYbu0r9.html

Közzététel:

 

2021.ápr.11.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 40   
BPI260
BPI260 19 napja
Könnyen meglehet, hogy ennek a semmizésnek egyáltalán nem is az a célja, hogy a férfi tudatosítsa magában, mi is a baj, hanem inkább az, hogy szarul érezze magát.
Attila Koncz
Attila Koncz 23 napja
A férfiak érzelmi retardává tételét egyértelműen a háborúk okozták. Ne az embert sirasd aki 2 perce meghalt melletted (és lehet hogy testvéredként szeretted mert kollégák is voltatok), hanem a harcra koncentrálj. És ez a mentalitás leereszkedett a hétköznapokba. A katona sokáig egy példakép volt a ferfiak szemében így a katona mentalitása is példaértékű.
Kitty Kele
Kitty Kele 27 napja
“mélyebb emelet”
Lalit Rout
Lalit Rout 28 napja
WATCH MORE VIDEO F.U.L.L H.D 💓 CLICK HERE : 18cams.xyz !💖🖤❤️今後は気をライブ配信の再編ありがとうです!この日のライブ配信は、かならりやばかったですね!1万人を超える人が見ていたもん(笑)やっぱり人参最高!まさかのカメラ切り忘れでやら1かしたのもドキドキでした,. 💖🖤在整個人類歷史上,強者,富人和具有狡猾特質的人捕食部落,氏族,城鎮,城市和鄉村中的弱者,無`'守和貧窮成員。然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,並繼續將其DNA融入不斷發展的人類社會。. 說到食物,不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。相反,他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。他們學會了清潔,切塊,調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,並且學會了使用芳香的木煙(如山核桃,山核桃和豆科灌木 來調味g食物煮的時候1&!/ 1618623176
Vincent Van Goth
Mondjuk erősen hatott a kortàrs Rambo film, nem kell nagy megfejtèsekre gondolni :D
Vincent Van Goth
A Space okè, de a daftpunkot nem ismerem
Gábor Kapitány
41:30 - 43:04 Tokeletesen egyet ertek, es ez oda vissza igaz. A kiskanalankent adagolas mindketoldalrol lenne a jo hosszu kapcsolat titka velemenyem szerint. Nem is azert hogy a masikad manipulald, hanem pusztan azert, hogy a masik ne unjon meg! De ez hosszutavon kurva faraszto, ezt tapasztalatbol mondom, es szerintem egy atlag embernek nem eri meg. Es emiatt vannak az egymasutani 2-3 eves monogam kapcsolatok. Edit: es meg annyit hozza, hogy ez az elunas, avagy az alapallapotra valo visszaallas egy letezo es tudomanyosan kutatott emberi dolog: The hedonic treadmill, also known as hedonic adaptation, is the observed tendency of humans to quickly return to a relatively stable level of happiness despite major positive or negative events or life changes. en.wikipedia.org/wiki/Hedonic_treadmill
Gábor Kapitány
26:38 "Hogy jutott ide a civilizacionk" Pontosan tudja Robi, ki is mondta: szexualis forradalom. Ha az elso kindulo pont erdekel: 1920, Woodrow Wilson.
Gábor Kapitány
20:40 A ferfiak reszvenyei a 20as evekben szart sem ernek, hacsak nem vagy egy genetikai csoda, avagy a felso 10% kinezetre, akkor viszont minden csaj szexel veled. 30 folott kezd erni valamit, a penzed miatt, mar annak aki megteremti maganak, es felteve ha nem lett eleged addigra az egesz noi tarsadalombol. Es ez igy el is van kurva. Nem kicsit, nagyon. Merthogy a 20as evekben vagy a legkanosabb.
erdeitomi
erdeitomi Hónapja
Csak az érdekelne akkor végül is kik lehetnek tehát azok a bizonyos " elérhetetlek " ?
Bence Nagy
Bence Nagy Hónapja
"Elsősorban àllatok vagyunk és az emberségünkért tenni kell valamit" ez nagyon jó volt Oszi
Vincent Van Goth
Èrdekes, hogy Rejtő milyen szinten hatott a magyar nèplèlekre, generàciòkkal kèsőbb règ nem làtott rokonkènt fogadta a Bud Spencer filmeket
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
53:50 ebbe mi a szórakoztató.
00asha00
00asha00 Hónapja
Nem tudnád a sok rövid semmitmondó kommentedet egy hosszú semmitmondó kommentbe sűríteni? Sokan hálásak lennénk érte.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
24:45 elég szomoru hogy itt sajnáltatja magát meg ezeket a nőket.32 éves koráig várjon a férfi amig lehet minőségi lehetősége az intimitásban?17 évig matyizhat kb vagy lehet szar kapcsolatban?hol lenne itt az igazságossság?
Gábor Kapitány
Sehol. Pont ez a lenyeg. Haboruban es szerelemben nincs igazsagossag... :) Meg ugy alapbol az eletben sem, de az mas tema.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
24:30 ha a férfiaknak meg lenne adva normálisan az esély huszonévesen normális nőknél nem lenne ilyen.igy teljesen jogosan kapják a nők azt amit.ha a korosztályukkal foglalkoztak volna és a normálisakkal akkor nem lenne ez a revenge.bocs de kurvára nem érdekel mit érez az a nő amelyik szemét módon állt a normálisakhoz és lekoptatta őket mert hát ráér még vagy mivel racionalizálja és utánna visszakapja azoktól a férfiaktól azt hogy kellesz a fenének ha akkor nem kellett amikor fiatalok voltak.
Keyboard Kapitány
Pontosan! Plusz az az élethazugság, amit felépítettek a fiatal csaj with 35-50 pasi kapcsolat köré. Merthogy a lányok éretebbek fejben és komoly pasi kell nekik és hááát ez bizony csak egy 40s középvezető lehet, stabil egzisztenciával 😂 Egyrészt rengeteg ilyen pasit láttam, akik nyilván éretebbek voltak vagyis sok szituban tapasztaltabbak, mint egy huszonéves, de amúgy tök átlag, középszer emberek csak relatíve sok pénzzel (legalábbis egy naív fiatal csajnak sok). Másrészt gyűlölöm azt a sztereotípiát, hogy egy 22 éves srác csakis CODozik és a szüleivel él (nyilván életképtelen) , alacsony az EQ-ja és hülye vicceken röhög a haverjaival. Miközben esélyt sem kap egy korabeli csajtól, ha nincs egy menő autója. Ez pedig csak a kezdet, ugye a sok pénz, saját lakás, drága ajándékok és nyaralás is kell a kishölgyeknek! Úgyhogy én a legnagyobb jóindulattal sem sajnálom a 35 éves szingli nőket, mert amit műveltek/művelnek a nők, az ide vezet. Ilyen egyszerű a sztori!
Palatty Pity
Palatty Pity Hónapja
Normális az, aki kicsinyes bosszút áll azért, mert nem tetszett valakinek? (pláne 20 év múlva?) Szerintem nem. És jól jár az a nő, aki egy ilyen vicsorgó, sértett vadbarommal nem ment bele egy kapcsolatba.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
22:55 ez nem mindenkire igaz.van aki komoly kapcsolatot akarna de lelépnek mellőle és vagy nem talál párt.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
21:50 ági magára ismert hogy neki is nehezebb már. :D
Zoltan S
Zoltan S Hónapja
Oregecskedo sznobocska
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
te mondtad robi hogy a huszas éveikben vannak szarul a férfiaknál
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
18:55 anamnézis?emberről beszélünk baszki főleg ilyen témábában nem egy kibaszott vizsgálati alanyról.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
16:50 próbálod beadni hogy lehet nem jó érzelmekben mégis elköteleződik.biztos önvédelem a tudós példa.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
13:45 a normál intimitás miért fojtogatná?max ha beteg és nem képes intimitásra.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
12:50 és akkor utánna depibe nyomja magát ezzel a cselekvéssel?
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
10:20 de ez hülyeség.mert ugyanugy gyengébb dolgokat vállal fel.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
8:50 a sajátját tárja fel de manipulativ céllal.ennyi.vagy hogy tudja nem a sajátját feltárni.ne hülyülj már robi.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
3:30 miért különös?a nők általában befelé fordulnak inkább a férfiak általában inkább a külső eredményekre fókuszálnak és kifele fordulnak.ha megnézed a férfiaknak faszuk van lásd kifelé mutat a nőknek meg bemeneti nyilásuk( befelé menésre utalás)
Anna Mária Bakosi
Asztrológia és számmisztika nélkül ez eléggé hiányos találgatás...
herr nyó
herr nyó Hónapja
ez kurva nyomasztó volt.
Endre Barath
Endre Barath Hónapja
az a baj hogy puzsér simán előadta volna erről a dalról pont az ellenkezőjét is, hogy micsoda képmutatás, hogy egy könnyed rózsaszín együttes így próbál komolykodni, szikora egy lufi, átveri a közönséget, miközben mélynek próbál látszódni blablablabla
Gábor Kapitány
Jaja, de legalabb meg lehet mondani, bal vagy jobblabbal kelt e fel adott napon :)
Endre Barath
Endre Barath Hónapja
pszichológia = bulváremberismeret, áltudomány
00asha00
00asha00 Hónapja
Rendkívül tájékozott ember lehetsz.
Erika Varga
Erika Varga Hónapja
Robi idealista, Oszi realista. Szerintem ebből adódik az, hogy máshogy gondolkodnak az érzelmekről.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
ja idealista de az érzelmi elérhetetlenséget elrelativizálja hiszen ha nem tenné akkor ő is az lenne.neki nem elérhetlen az aki elköteleződni képtelen.
AORNOS Official Channel
Robi, mint ízlésrendőr olykor elég mulatságos tud lenni. Oda meg vissza van az ultragáz, fogykóparty Szikora Robiért, aki kézzel-lábbal + körmenettel, ördögűzőkkel, stb. kapálózott volna a nagybecsű vezírénél egy magyarország Marylin Manson koncert esetén, de másfelől Robinak például egy kategória a nemzetközileg ismert zseniális gitáros Alapi István (tehát aki nem szimplán csak a visszás megítélésű Edda gitárosa) egy Gáspár Evelinnel vagy egy Kelemen Annával. Hmm...
yamaoka akoama
yamaoka akoama Hónapja
Azok az emberek,akiknek van érzelmi objektivitása nehezen ismerik a saját érzelmi világukat.Ez beállítottság kérdése.Ezert nincs értelme megpszihologiazni.
yamaoka akoama
yamaoka akoama Hónapja
A generációs szakadékra nem lehet hidat emelni beszélgetéssel,mert úgyis leszakad
yamaoka akoama
yamaoka akoama Hónapja
Érzelmi elerhetetlenseg= érzelmi eretlenseg, érzelmi értetlenség és érzelmi élhetetlenseg.
00asha00
00asha00 Hónapja
Jol megmondtad, okos vagy
duplanelson
duplanelson Hónapja
Fúú... azért Szikorát meg az R-Go-t, ami akárhogy is, de egy szórakoztatóipari termék volt, összehozni a rock'n rollal, az nagyon merész. Új volt, friss volt akkoriban, de a rock'n rolltól nagyon messze van.
duplanelson
duplanelson Hónapja
@pesce canella igen, vágom és világos, hogy Szikora karizmatikus egyéniség (volt) a színpadon, de attól ez még szellemiségében nem lesz rock'n roll. Rock'n roll volt akkoriban az ős-Edda pl, még Slamóval, vagy az kb összes underground zenekar a Neurotictól az URH-ig. Az R-Go egy szórakoztató együttes volt, szerintem nem is akart több lenni, abszolút hiányzott belőle a lázadás, ami a rock'n roll alapélménye.
pesce canella
pesce canella Hónapja
Az érzésre gondolt. Nem zeneileg. Végig a karizma szót használták.
Attila Bencs
Attila Bencs Hónapja
Ne gondoljátok, hogy nem vette észre
Tamás Fülöp
Tamás Fülöp Hónapja
Oszkár, szerintem amit 54:00 körül mondasz, az eléggé sértő és szörnyű volt hallani, hogy egy gondolkodó ember így vélekedik. Soha ne abszolút skálán mérd az emberek teljesítményét, hanem relatívan a saját, korábbi teljesítményükhöz képest. Amennyiben az említett pénztáros a munkavállalói jogviszonyból vállalkozói viszonyra vált, az egy határozott előrelépés az életében és ezt tisztelni, valamint elismerni szükséges. Az a fontos, hogy progresszió legyen, a képességekhez mérten kellő sebességgel. Azt sem szabad elfelejteni, hogy szinte mindig van felsőbb liga - az élet végtelenül sok aspektusa miatt. A felsőbbrendűségi érzés magja a teljes spektrum ismeretének a hiányában vethető csak el - ez szerintem egy nagyon fontos gondolat. :)
Tamás Fülöp
Tamás Fülöp Hónapja
​@Ferenc Benedek Nem azt mondtam, hogy nincsenek jobb és kevésbé jobb sorsok, lehetőségek vagy képességek - nyilvánvalóan vannak. Szerintem az nem korrekt, ha ez alapján ítélsz meg valakit és írod le a teljesítményét. A spektrum és az aspektus pedig két különböző dolog. A teljes spektrumot egy adott aspektusra értettem - ennek ismerete még elképzelhető számosítható attribútumok esetén. Például intelligencia hányados, megszerzett vagyon, iskolai végzettségek száma és minősége, beszélt nyelvek, testzsírszázalék, önkénteskedéssel töltött órák száma és így tovább. Ezekre lehet metrikát felállítani és a teljes spektrumot sem nehéz belőni, viszont ahogy Te is mondtad - az aspektusok száma nehezen behatárolható.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
miért lenne szükséges?van akinek pl a munkahely nem menőzési alap.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
magad se tudod hány aspektus van hogy véges vagy végtelen igy vicces hogy hivatkozol rá.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
amugy meg vannak területek ahol le lehet bontatni ki hogy áll lehet ugyan hogy másba más jó de azért lehet mondani hogy vannak jobb életü és rosszabb életü emberek szóval nem lehet azt mondani hogy hát nincs is semmi felsőbb liga(jobb életü ember) (vagy épp ellenkezőleg hogy mindig van fölsöbb liga amikor azt se te tudod hány liga van de mindkettő próbálja a felsőbb ligát elsikálni )mivel végtelen az aspektus összehasonlitás sincs.meg minden relativ.és akkor jössz ezzel hogy aki nem ezt gondolja az nem ismeri a teljes spektrumot.nem kell ehhez felsőbbrendüség érzés mert te minden máshogy gondolkodóra rámondod ezt.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
enyhült a kognitiv disszonancia hogy ezeket leirtad?/sikerült megnyugtatni ezekkel a magyarázatokkal a lelkedet hogy nem vagy luzer és hát mégse ott van a hiba hanem hát nincsön felsőbb liga?
istván trap
istván trap Hónapja
....lenek :)
palilaci
palilaci Hónapja
Hibás a cím, elgépelés van benne... ;-)
palilaci
palilaci Hónapja
@szekreny0 Tehát ha valaki jóindulatból segít és felhívja a feltöltő figyelmét egy elgépelésre a címben, akkor az "tannáci"... Szerinted nem érdemes segíteni senkinek? Tévedhet mindenki, a feltöltő is, és szerintem az a normális ha segítünk. Én nem rosszindulatból írtam veled ellentétben, hanem nem szeretném, hogy a feltöltő rengeteg ellensége ezen lovagoljon. Tudom, hogy tud helyesen írni, sőt... Én inkább segítek, te csak kötekedj... :-) Szerencsére nem vagyunk egyformák! ;-)
szekreny0
szekreny0 Hónapja
@retrofan 🔩⬅️dér
retrofan
retrofan Hónapja
@szekreny0 értem, hogy ellenőr, de miért náci?
szekreny0
szekreny0 Hónapja
@retrofan Helyesírás ellenőr-->nyelvtan naci-0nalizmus --> 👅tannáci ☝️😩
retrofan
retrofan Hónapja
@szekreny0 náci?
András Szabó
András Szabó Hónapja
0:45 Az érzelmileg elérhetetlenek; 1:02:54 R-GO: Ballag a katona
Következő
Chad on Mars - SNL
3:20
Megtekintés 4,6 M
Chad on Mars - SNL
3:20
Megtekintés 4,6 M
Chad on Mars - SNL
3:20
Megtekintés 4,6 M