Sötét

Berki Krisztián büntetőfékezése; Pachmann Péter: Szavak nélkül [ÖM #341] 

Feliratkozás
Megtekintés 43 E
96% 411 17

Önkényes Mérvadó #341 | 2021.03.22.
Puzsér Róbert, Horváth Oszkár, Kovács 4 Zoli

Spotify: open.spotify.com/show/46PzzAUEhVtOep5J9fIw75
Apple Podcast: itunes.apple.com/hu/podcast/puzs%C3%A9r-podcast-%C3%B6nk%C3%A9nyes-m%C3%A9rvad%C3%B3/id1457464496?mt=2
Google Podcast: cutt.ly/ohGOD39
HUrun Playlist: hurun.info/from/PL_m5i4Bl8okkkDBbtQ7huXarZ5OYbu0r9.html

Közzététel:

 

2021.ápr. 6.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 86   
Gábor Éliás
Gábor Éliás 14 órája
2021.05.14-én a déli órák előtti egyik hírekben a Kossuth Rádióban elhangzott, hogy elvették annak a gépkocsivezetőnek a "jogosítványát", aki egy BKV busz előtt büntetőfékezett a X. kerületben, mielőtt több közlekedésrendészeti szabályt is megsértett (pl. kijelölt gyalogosátkelő helyen előzte a buszt). A buszvezető óvatosan fékezett, így a buszon senki sem sérült meg, azonban a koccanásos ütközést már nem tudta elkerülni. Véletlen, hogy a Fidesz rádióban B. Krisztián esetének is egyértelműen megfeleltethető hír hangzott el? Egy ilyen hír legyártásáról lenne szó, hogy talán nem a Fidesz nagy trollemberéről az egyetlen, aki ilyen galádságra képes? Vagy mi az értelme egy ilyen hír bemondásának? Közben várható eltiltása ellenére eltiltott, halálos közúti balesetet is előidéző Molnár Richárd hónapról-hónapra történt közúti kihágásai után immár Bermi Krisztián újabb és újabb közúti kihágásainak hírei. A Fidesz trolljain keresztül továbbra is megmutathatja, hogy nekik bármit szabad. A pór köznépet így hergelve minduntalan.
jános varga
jános varga 24 napja
25:51 Évekkel ezelőtt szembesültem ezzel a dologgal. Nem tudtam elképzelni hogy egy olimpiai bajnok hogy süllyedhet ilyen mélységekbe. (Szigorú bulvár és szenny média diétán voltam!) És akkor döbbentem rá, mikor a gugliba beírtam a nevét, és nem az olimpikon képét láttam az első 5 helyen!
Melizand Szabo
Melizand Szabo 26 napja
Robi annyira cool
Apex
Apex Hónapja
3:28-ig bírta ki Lóbelt, ordítás nélkül.
Koushik Ss
Koushik Ss Hónapja
B.e.S.T f'u"l'l D.a.T.i.n.G -L-o-V-e-S-e-X-----۞------------ 18cams.xyz 》》 𝙊𝙣𝙡𝙮 𝘼𝙙𝙪𝙡𝙩 《《 !❤️ 在整個人類歷史上,強者,富人和具有狡猾特質的人捕食部落,氏族,城鎮,城市和鄉村中的弱者,無`'守和貧窮成員。然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,並繼續將其DNA融入不斷發展的人類社會。 說到食物,不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。相反,他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。他們學會了清潔,切塊,調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,並且學會了使用芳香的木煙(如山核桃,山核桃和豆科灌木 來調味食物煮的時候 1618207297
Zoltán Kátai
Zoltán Kátai Hónapja
Berki Krisztián lólengesben lett olimpiai bajnok🙄👍
Péter Bognár
Péter Bognár Hónapja
Itt az eredeti Avantgarden felvétel. Az Avantgardené az eredeti Bonanza verziója a Szavak nélkülnek, a Pachmann-féle Szavak nélkül pedig olyan mintha Ákos mai koncertműsorára tűzne egy régi bonanza kedvencet. szintik helyett gitárokkal és dobprogram helyett igazi dobokkal. Az Avantgarden név is baszod. Az Avantgarden nem valami kísérletező a trendek elé szaladó művészi kifejezés volt. Mondjuk a Bizottság avantgard volt. De az Avantgarden egy tescó Bonanza, amelyet kapuzárási pánikba keveredó kölyökként Bonanza rajongó 50-es faszik döngicsélnek, mintha viagra nélkül tudnának hatalmas tüzet rakni éjszakára. hurun.info/to/vide/qLCPpn2QqIqTvbs.html
Tamás Szabó
Tamás Szabó Hónapja
dash camera
BeronisVerzum
BeronisVerzum Hónapja
De mivel haknizott a Berki? Nem értem ezt a haknizást... DJ volt????
Péter Ragó
Péter Ragó Hónapja
Most akkor jól értem, hogy ez a kaleta egy szexuális ragadozó, és ez neki össz 400 ezrébe került? Hát ez milyen csodálatos :D
Peter Kun
Peter Kun 25 napja
Jaja
Ninja Pista
Ninja Pista Hónapja
Tele volt a melós laptopja gyerekpornóval,képekkel.
Banyus
Banyus Hónapja
Érzem Robi merevedését
Bandi Mónika
Bandi Mónika Hónapja
🤣🤣👍
Sebestyén Vasas
1:08:15 Ferenc Pápa egy ideje már, hogy ,,zéró toleranciát" hirdetett az egyházi személyek pedofil botrányai miatt, minden egyházmegyében kötelezően fel kellett állítani laikusokból, szakemberekből álló pedofil (és egyéb szexuális visszaélések) vizsgálatára állandó bizottságot. (prevenció) Ismétlem, a világ minden egyházmegyéjében... . Ilyen bizottságot hol máshol állítottak fel, ami csak és kifejezetten ilyenekre specializálódott? Pedagógusok, egészségügyi dolgozók, emberekkel foglalkozó szakemberek, családok, stb. vizsgálatára hol van még egy ilyen bizottság, ami kifejezetten ezekre van specializálódva? (persze nem tudok róla, hogy lenne, attól függetlenül nem feltételezem azt, hogy nincs (a családsegítő munkájáról ne beszéljünk, ha a társadalom nem kívánja anyagilag fenntartani az ilyen kifejezett munkát, akkor az a vége, hogy nincs elegendő szakember és nincs forrás, ami ezt a rendszert kellőképpen működőképesen és eredményesen életben tartaná)), viszont, ha az egyházi vonatkozást nézzük ezt már kellőképpen kezelik. De, ha a múltbeli visszaélésekre hivatkozunk, akkor ennek alapján hivatkozni lehet pl. a nevelés-oktatás intézményeire is, hogy akkor ,,én már pedig nem iratom be majd a gyerekemet az óvodába, iskolába, mert minden x-edik pedagógus pedofil, ha az arányokat tekintjük". Egy filmet el lehet túlozni, mindenesetre valós a pedofilbotrány mindenhol, és nem kifejezetten csak az egyházban. Miért valós a pedofília a társadalomban? Mert ahol emberek vannak, ott ez elő szokott fordulni, az ember az ember és sajnos számolni kell ezzel a ténnyel, hogy vannak ilyen abnormális megnyilvánulások (MINDENHOL).
Nándor Papp
Nándor Papp Hónapja
Király adás volt :) Remélem Berki megy a böribe :)
István Jordán
István Jordán Hónapja
bontott bentley k eladók berki bentley bontó
Balázs Reznyák
Pachmann Péter dalszövegében annyi logikát kell keresni, mint Ákos dalszövegeiben. Ezt nem kell túlgondolni!
Műhely Motor
Műhely Motor Hónapja
Berki az ISTEN
joe ichi
joe ichi Hónapja
Oszi a fa...t okoskodik. Itt a ner az ner. Velejéig korrupt és kész. Oszi meg nem vágja a témát.
Soma V
Soma V Hónapja
Robikának agyára ment már az Orbán, mindent beke kehet magyarázni....
nuszpi
nuszpi Hónapja
Robi az már kicsit paranojás szinten mindenben ner-t lát. Csak az átlag ember meg nem. A Berki egy átlag embernek a bunkó Berki, de nem fogják összekapcsolni a ner-rel meg Orbánnal.
KárolyKárolysága
Pachmann slágerét hol lehet meghallgatni?
Istvan Gellert
Istvan Gellert Hónapja
Ki mer velem fogadni, hogy nem kap letöltendőt?
Randal Graves
Randal Graves Hónapja
Kint Mazsi bent Gazsi.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
",,Soha nem sodort volna veszélybe a Férjem"" kognitiv disszonancia redukció.racinalizálja utólag .pont leszarta a fékezés pillanatában hogy mi lesz amugy.nem jártál a fejében akkor.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
Nem tudom mi volt de fokozatosan lehetett volna fékezni ha volt elég féktáv(nyilván a satufék nem elvárható) .Nem védem berkit de megnéztem volna mire gondol a buszsofőr mielőtt fékezett előtte.Azt az 1-2 mp-t hogy mérges volt rá és nem is próbált fékezni vagy nem is tudott?Kb erre gondolok hogy fékezel előttem?Na akkor megkapod hogy ez járt e a fejében vagy más.A teljes képet akarom látni ettől még nem leszek berki rajongó.Ennél az esetnél sokkal szomorubb a tény hogy 3 év után vették elő az ügyet addig "fel se tünt" senkinek.Jól mutatja a "jogállam" helyzetetét magyarországon.De aztán lehet csak rá akarnak ijeszteni és elengedik.Kb ilyen maffiaüzengetés stilus ez.Luca Brasi már a halakkal alszik csak itt mondjuk egy előfenyegetés.De hát mit is várunk hiszen ez az egész egy maffia.
anonymus7601
anonymus7601 Hónapja
Én egy szegényebb béemvés vagyok, de mindig indexelek. Már lassan az egyenesben is😊 Mégis érzem, hogy mindenki utál😁😊
anonymus7601
anonymus7601 Hónapja
@joe ichi Szerintem el is adom. Nem illik hozzám😊
joe ichi
joe ichi Hónapja
Pfff egy bmw-s. Meg hogy indexel hallod már.
MRKchallenger
MRKchallenger Hónapja
Azért a road-rage fogalma nem ismeretlen Magyarországon... És nem csak a büntetőfék, hanem a leszorítások stb. jelen van elég rendesen.
Kis Beáta Mermaid
Jelenleg ott tartunk, hogy Te többet tehetsz egy internetes bűnöző, egy fizetett provokátor ellen mint a jog. Ha tudomásodra jut a kiléte! A hatóságnak nagyon meg van kötve a keze ebben. De a Tied nincs! Pontosan mondd ki ha tudod, hogy igazad van. Nem kell félni. A bírósággal csak a gyávák jönnek, Vagy aki már el lett lehetetlenítve.
Andy
Andy Hónapja
Szerintem Berkivel más volt a NER terve csak aztán kiderült róla hogy annyi agya van mint egy tücsöknek, ami veszélyt jelent.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
az a baj hogy a jósoknak nincs mit veszitenie.ha bejön király ha nem akkor hát van hogy téved.halála után meg pont leszarják mert számonkérni se tudják de ha igaza volt akkor mekkora jósló meg minden.elég nagy potenciális nyereség veszteség aránya hogy simán azt jósoljon amit akarjon.meg hát 100 ból is bejön valami
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
Puzser mit tett le az asztalra?en a labamat szoktam
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
A csatornamon tajekozodhatsz a fing es a mentalis betegsegek osszefuggeseirol
Reka
Reka Hónapja
Nem ertem miert adnak terepet egy bully-nak,Oszkarnak...
Francesco77 W
Francesco77 W Hónapja
Olyan, hogy “büntetőfékezés”, nincs a jogban, a kreszben. Közúti veszélyeztetés van, ami bűncselekmény és nem szabálysértés. Javaslom DR.Herpy videóját, erről beszél. Jó a műsor!
Zoltan S
Zoltan S Hónapja
Oszkar teged meg mindig varlak egy diszno zsirral bekent hancurozasra!
Zoltan S
Zoltan S Hónapja
Az utasok levannak szarva! Nekik nincs bentliyuk! Annyit is ernek! Oruljenek hogy egy kis koppanasal megusztak! A bentleynek a 14 millios karat kifizetettnem a buszon utazokkal!
denes ujlaki
denes ujlaki Hónapja
Én most örököltem egy 2005 16I Sedan Elegance tipust 64 e. Km. Remélem sok örömem lesz benne. Sok autóm volt már Zsigulik, Mazda, Merci 250 D azt 30 évig hajtottam de ez a HONDA tényleg különleges élmény. Eleinte furcsán koválygott, de valószínű, hogy gumi probléma volt.
Károly Kovács
Károly Kovács Hónapja
sziasztok, a dalelemzéshez egy javaslat: az okosak földje- kozmosz zeneileg sem rossz de a szöveg kimondottan tartalmaz kritikákat a társadalom felé
BPI260
BPI260 Hónapja
Ezen az alapon az összes autónak egyenként végig el kellene engedni az összes buszt az utcán, sőt akár a buszokat akadályozó dugók okozása miatt egyenesen ki is kéne tiltani a kocsikat a városból. (Nekem egyébként tetszene.)
Paul Daniel K.
Paul Daniel K. Hónapja
Jo de fam mikor lesz?
SuperTobee
SuperTobee Hónapja
Amikor ez az előember a Fradi vezérigazgatója lett valamilyen homályos oknál fogva 2008-ban, majd bevezette a szurkolói kártyát, akkor megjelent a Táborban egy kétrudas zászló a következő felirattal: „Berki! Te ki a fasz vagy? Takarodj!!!” Ez szerintem azóta is a leginkább releváns megnyilvánulás vele kapcsolatban. Továbbá, egy normális országban ez az ember nagyjából mostanában szabadulna feltételesen az FTC-ben, majd kicsivel később a Vác FC-ben elkövetett gazdasági bűncselekményei miatt.
second_to_NONE!
second_to_NONE! Hónapja
azért vezette be a szurkolói kártyát, mert nem tetszett neki a Berki takarodj rigmus.
Tibor Gulyás
Tibor Gulyás Hónapja
Hálásak érte Vácon "is" :) Köszönjük! Azóta sem tért magához a csapat!
I wannabe Moonwalker
Komoly ez a dolog Legalább a "ő" már nem fog sehogy sem "kijutni" Ha perre megy, akkor is kalitkát kap, ha nem, akkor is "Ha perre megy, akkor 7,5 évet kap a börtönben, ha nem, akkor 2,5 évet kap. Az ügyészségi vádemelés által, ha nem ismeri el a biroság előtt, akkor megy a levesbe!
Endre Barath
Endre Barath Hónapja
úúú, hallottátok, spirit FM lesz a klubrádió helyén! némethsanyijúdás ismét győzött! :D
joe ichi
joe ichi Hónapja
Majd szenved érte a pokolban plusz napokat.
das Kilo plus Schutzgelderpressung
Beszéljetek kérlek az új netflix dokumentum filmről. ,, A fenntartható halászat valódi arca" Seaspiracy. - Ali Tabrizi
Agnes Hodai
Agnes Hodai Hónapja
Berki mindig is egy irritáló senkiházi volt
Robert Erdelyi
Robert Erdelyi Hónapja
Köcsög pandák! Eladták magukat a NERnek
András Szabó
András Szabó Hónapja
1:25 Berki Krisztián büntetőfékezése; 1:10:08 Pachmann Péter: Szavak nélkül
Tükör Görbe
Tükör Görbe Hónapja
A Berki féle büntetőfékezés büntetőjogi elemzése ügyvéd által megtalálható a totalcar.hu HUrun csatornáján. Linkelni nem engedte a rendszer.
Vigh Gyula
Vigh Gyula Hónapja
Itt megint rohadt tájékozatlanok vagytok. Nézzetek utána, hogy milyen szabályzatok vonatkoznak egy tömegkozlekedesi j. vezetőre! Pl. vészvékezést csak az utasok veszélyeztetése nelkül tehet, tehát inkabb az anyagi kár, mint a személyi sérülés. De most csak hörögtök, ész nélkül. A Breki ezért is bukhat, mert indokolatlanul fékezett (nem volt lekanyarodás) + olyanra kényszerítette a buszt, ami jogtalan + büntetett fékezésileg. Kb. ennyi.
Peter Kun
Peter Kun Hónapja
Robi ! Heti 3 adás van, ebből csak 2 került fel az utóbbi hetekben és az is nagy késéssel. Lehetne pótolni és gyorsítani a felrakásokat ?
Krisztián P.
Krisztián P. Hónapja
Valószínűleg csak bizonyos idő után teheti ki, gondolom így van ez a szerződésben, mint a cikkeknél. Utánközlési idő
szolok be
szolok be Hónapja
Ezt már két hete is felraktátok
Bálint Sitkei
Bálint Sitkei Hónapja
igen 45:18
Juraj Kozmér
Juraj Kozmér Hónapja
Sauron orkokat gyárt nem ogrékat :D // Ezzel a díszbohóc kanmajommal már igazán példát kellene statuálni !!! Nem hiszem, hogy hiányozni fog a szereplése valakinek is.
Juraj Kozmér
Juraj Kozmér Hónapja
aha
I wannabe Moonwalker
Tudsz te írni, vág az ész
Carcosa
Carcosa Hónapja
"Börtön árnyékában áll egy lány ,hosszú haját megsímogatnám! "
ádám Tóth
ádám Tóth Hónapja
miért kell a szemantikán lovgolni? itt mindenki jogász ebben az országban és mindenkinek paragrafusokat meg csűrt csavart megfogalmazásokat kellene használnia idézgetnie? hívjuk már valamit annak ami a büntetőfékezés az BÜNTETŐFÉKEZÉS!
PUMUKLIBOY
PUMUKLIBOY Hónapja
1:04:09 Alap büntetési tétele a közúti veszélyeztetésnek: 3 év! 8 napon túl gyógyuló sérülést szenved: 1 évtől 5 évig terjedő szabadság vesztés maradandó fogyatékosság szenved valaki: 2 évtől 8 évig terjedő szabadság vesztés ha valaki meghal: 5-10 évig terjedő szabadság vesztés Ami gyakorlatilag egyenértékű a szandékos ember öléssel! Kedves Horvát Oszkár te miről beszélsz ember??? Te nem kívánod neki a börtön büntetést??? Eszednél vagy ember? Tök mind1 hogy nem halt meg most épp senki de meg is halhatott volna akár!!! Ez a közúti veszélyeztetés!! Eszednél vagy ember?????
PUMUKLIBOY
PUMUKLIBOY Hónapja
@Zsolt Márkus Pontosan! illetve nincsenek tisztában a súlyosságával!! ezért írtam le hátha észbe kap emberünk..
Zsolt Márkus
Zsolt Márkus Hónapja
Nekem olyan érzésem volt, mintha a "büntetőfékezést" kiragadnánk a közúti veszélyeztetés listából és elkülönítve szeretnénk büntetni, miszerint ez csak "büntetőfékezés".
Bl4s1us
Bl4s1us Hónapja
Ennyi konteózást a vírustagadók tüntetésés videóiban sem hallottam.
Levente Czelnai
Levente Czelnai Hónapja
szegény Berkinátor :(
Bela Galdonyi
Bela Galdonyi Hónapja
hurun.info/to/vide/g5520aqBmGTEzbM.html
zolta -
zolta - Hónapja
először pacman pètert olvastam
szabolcs
szabolcs Hónapja
puzsér fejében mára teljesen összekereredett a képzetelet és a valóság. RIP
Károly Hajdu
Károly Hajdu Hónapja
A pontosság kedvéért, Berki Krisztián (a szertornász) nem gyűrűn, hanem lólengésben jeleskedik. Ettől függetlenül a mondanivalóban nem befolyásoló tényező.
PUMUKLIBOY
PUMUKLIBOY Hónapja
Robikám a 2és fél év egy közúti veszélyeztetésért vicc kategória.. enyhe nagyon enyhe! ne gazdasági bümcselekményhez hasonlítsd ész lény mert ez annál sokkal súlyosabb! -.-"""
Shaba Rich
Shaba Rich Hónapja
Nem figyelt és véletlenül a fékre lépett
ádám Tóth
ádám Tóth Hónapja
Ja próbáld meg ezt megtenni egy Németországban!
It's Florint
It's Florint Hónapja
Persze, hogy kell másik ilyen boksz zsák! Hát kell egy helyettesítő udvari bolond, különben a NER-nek kéne tűrnie
Zsombor channel
Zsombor channel Hónapja
Anno, mikor ment a műsor, össze is vonták a kettőt: Pachmann Péter-Szabó Szilvia.
Zsombor channel
Zsombor channel Hónapja
Pachmann Péterről meg annyit, hogy magát a like-dislike lehetőséget nem lehet megszüntetni, csak látni nem lehet. Pachmann popzenei mivoltáról pedig elég csak a Mokkában előadott Grease-re gondolni...
Windlespoon
Windlespoon Hónapja
A Scrödinger Rágalmazása az év beszólása. :) (Eddig).
Attila Balogh
Attila Balogh Hónapja
Berki és M. Richárd dislikeolta ezt a videót :(
Zsombor channel
Zsombor channel Hónapja
1:08:54 Kovács-Négy Zoli: Berking. :D
Orbán Viktor Koldustarisznyája
Végre Berki! 😂
Zsombor channel
Zsombor channel Hónapja
És tegyük hozzá, hogy Berkit vélik felfedezni a büntetőfékezős motoros esetében is!
Tamas Lestal
Tamas Lestal Hónapja
@Zoltan S berkinek van robogoja ... vannak fent videok is... eloszor tajekozodj..
Zoltan S
Zoltan S Hónapja
Es nem kezd robogoval! Soha nem nevettetne ki magat egy kis szar robogoval.
László Szikra
László Szikra Hónapja
Az nem lehet ő, túlságosan ki volt gyúrva!
Peeter Tamerlane
A Robinak igaza van, el akarják kaszállni Berkit, kikerült a NER-ből, ugyanis 2 év fölötti elzárásra nem lehet felfüggesztettet kérni, tehát azért kértek 2,5 évet, hogy semmilyen körülmények között másod fokon se kaphasson felfüggesztettet. Kérhettek volna 2 évet, Berki elfogadta volna, de a letöltendőt megfellebbezve másodfokon felfüggesztett lett volna, ha van enyhítő körülmény. Így bármit tesz, ülni fog, így van kitalálva... Mellesleg megérdemli azt a kb. 3,5 évet, ami ebből lesz, ha tovább pattog... 7,5 év soha nem lesz, 8 napon túl gyógyuló sérülés nem történt... Berki a büntetőfékezést azért nem ismerheti el igazából, mert mivel már van felfüggesztettje, ha most azt is kapna, akkor is le kell ülnie mindkettőt, mivel a felfüggesztett csak akkor nem leülős ha soha többé más törvénysértést nem követ el. Elkövetett, ilyenkor mindegy mit kap a második törvénysértésért, mindkettő leülős lesz... Innééttől még egy hiba, az három csapás... Magyarul Berki elásása folyamatban van... A Napster, torrent volt. A torrent egy technológia, nem pedig egy bűncselekménytípus. A torrent technológia szerves része a couldnak, az össze oprendszernek és információs technológiának, ami a több szálú több forrásból származó adattováábbítást jelenti, nem pedig illegális cselekményt. Az más kérdés, hogy a hozzá nem értő köznyelvben illegálisan használják. A Napster meg él és virul, és legálisan, Spotify a neve :DDD
Melizand Szabo
Melizand Szabo 26 napja
Mi a fenét keres meg kinn.????
Balázs Reznyák
@Attila A felfüggesztett szabadságvesztés csak akkor lesz leülős, ha az elkövető/vádlott próbaidő alatt újabb bűncselekményt követ el, illetve, ha az elkövető a pártfogó felügyelet magatartási szabályait súlyosan megszegi (pl. elrejtőzött, külföldre szökött). Ha például tíz évvel ezelőtt kapott az elkövető két év felfüggesztett szabadságvesztést, felfüggesztve 5 év próbaidőre, akkor egy tavaly elkövetett bűncselekményért nem kell leülni a már elévült két éves szabadságvesztését. Nyilván, mivel az elkövető büntetett előéletű (esetleg még visszaeső is), így súlyozott elbírálásban fog részesülni a jelenlegi ügye. Az egyébként igaz, hogy a szabadságvesztés csak akkor függeszthető fel próbaidőre, ha a bíróság által kiszabott szabadságvesztés nem haladja meg a két évet.
Balázs Reznyák
A "három csapás" csak személy elleni erőszakos bűncselekményekre vonatkozik. Korábban volt még a "halmazati három csapás" is, amihez elegendő volt egy bűncselekmény is, de ott kitétel volt, hogy a bűnhalmazatban elkövetett bűncselekmények közül legalább három személy ellen kell történnie erőszakos bűncselekménynek. Ez utóbbit eltörölte az Alkotmánybíróság 2014-ben, mert ütközött az alaptörvénnyel. Berki esetében egyik sem áll fenn.
Csaba Varga
Csaba Varga Hónapja
@José Mourinho Nem, nem az, szinte kizárólag tévedéseket állított, olyan magabiztossággal, mintha értene hozzá. Pl. "ha 2,5 évet kér az ügyészség, másodfokon sem lehet felfüggesztett" - Mi? "A felfüggesztett csak akkor nem leülős, ha soha többé nem követsz el más törvénysértést" - Mi? A háromcsapás szabály emlegetése jelen ügyre vonatkozóan - Mi??! Nem sorolom tovább. Igazából, akkor jársz a legjobban, ha figyelmen kívül hagysz mindent, amit írt.
Peeter Tamerlane
@Attila igazad van
Badgeholder
Badgeholder Hónapja
Az, hogy a Berkinek arra van szüksége, hogy az egomániás szociopátiáját a közúton élje ki, számomra leginkább azt sugallja, hogy senki és semmi fölött nincsen rendelkezése vagy hatalma. Bakker, még az a tetves Bentley is egy bérautó volt, amivel a buszsofőrt akarta oktatni arra, hogy ki az erősebb kutya. Aki ennyire pitiáner módszerekkel tudja csak kifelé mutatni, hogy mekkora császára az életnek, az valójában egy nyomorult lúzer. Aki annyi idősen, mint ahány éves Berki most, még mindig a "fake it until you make it" életfilozófiával akar bármit elérni, az megragadt egy kora kamaszkori szinten szellemileg, ennyi idősen meg már képes szó szerint bármire, hogy egy tucatnyi ember figyelmét két percre elkurvulja.
It's Florint
It's Florint Hónapja
@András Kozma kínjában* értettem, mert hogy mást nem is érdemes ilyen emberekre szánni
András Kozma
András Kozma Hónapja
@It's Florint Az értelmesebb fele ezen nem röhög.
75 Balázs
75 Balázs Hónapja
Kitünö megfogalmazás! Köszönöm!
Francesco77 W
Francesco77 W Hónapja
De jól leírtad! Köszi!😎👌
It's Florint
It's Florint Hónapja
pont ezért röhög rajta az ország értelmesebb fele
Zsóka Wutzl
Zsóka Wutzl Hónapja
Ismét üdül a Berki két pálmafa alatt, neki mindent is lehet! Az is lehet ott tölti a büntetését 😎
Imi
Imi Hónapja
A Pachmann Péter számot valaki be tudja linkelni? Az eredetit privátra tették.
Imi
Imi Hónapja
@Badgeholder köszi, megnéztem. valóban elég volt annyi :D
Badgeholder
Badgeholder Hónapja
Pottyondy kisasszony kb. egy héttel ezelőtti egyik videójában láthatsz belőle részleteket, szerintem annyi pont elég.
közönséges platán
@Dwayne Hicks Igazad van, de azért nekem is jól jönne. :D
Dwayne Hicks
Dwayne Hicks Hónapja
Hidd el, tudsz anélkül is teljes életet élni. Sőt: még az ép elméd is megmarad. Már ha még van.
Zsanett Andrea
Zsanett Andrea Hónapja
A sittből is kifog hozni valamit. Valóság showt. Le kellene kapcsolni végleg.
Tibor Uray
Tibor Uray Hónapja
@Vigh Gyula ...loni. de a qrvajat is.
Vigh Gyula
Vigh Gyula Hónapja
@Zsanett Andrea ja, a nyóc általánost... megvót... 😜... igekötő ige előtt áll...
Vigh Gyula
Vigh Gyula Hónapja
vagy le kellene...
László Szikra
László Szikra Hónapja
Vagy Gattyán-nak fog dolgozni!
Zola55
Zola55 Hónapja
ne kiabáld el míg nem kapott méltó ítéletet... még simán megúszhatja valami kígyó módon...persze remélem van igazság, és aki szándékosan veszélyeztet másokat megkapja méltó jutalmát
Dwayne Hicks
Dwayne Hicks Hónapja
Igazság? Persze hogy van. Szubjektíven persze. Mindenkinek.
Zsombor channel
Zsombor channel Hónapja
Kaletának 540.000-et kellett fizetnie. Ha ezt összevetjük a Puzsér által befizetett 300.000-el Hajdúval szemben, már az is sok mindent elmond.
Keyboard Kapitány
@second_to_NONE! Nem ítélkezem, csak ha jogi dolgokról beszélgetünk, akkor legyünk precízek és pontosak!
second_to_NONE!
second_to_NONE! 27 napja
​@Keyboard Kapitány és az, hogy Robi nem csak pénzbüntetést, hanem 1 év próbára bocsátást is kapott, mennyiben változtat azon, hogy #1 Kaleta súlyosabb büntetést kapott nála, #2 a bíróság csak a törvényt alkalmazta Robi esetében is?
Keyboard Kapitány
Az komoly, hogy itt jogászkodtok, miközben Puzsér a 8-10 HP felejelentés után 1 év próbára bocsájtást kapott és 10 ezer Forintot kellett fizetnie. Szívesen!
Atilla Nándor Füri
@second_to_NONE! na várj, ha az ipari mennyiségű gyerekpornóért a jog szerint valóban max 3 év jár akkor sokkal nagyobbak itt a gondok mint hittem. A szólásszabadság kriminalizálása is elég nagy baj, na de ez...esküszöm mindig meg tud lepni valamivel ez az ország
second_to_NONE!
second_to_NONE! Hónapja
​@Atilla Nándor Füri nem a bíróság a hibás ezekben az esetekben. Kaleta ügyében a büntetési tétel maximum 3 év volt. tekintve hogy a figura büntetlen előéletű, beismerte, lemondott a tárgyalásról, a középmértéknél nem adtak neki többet, ami 1,5 év, azt fel szokták függeszteni. Robit becsületsértésért ítélték el, mert azt mondta Hajdú Péterre, hogy egy szarkupac, azt hiszem. itt sem a bíró a hibás, csak a törvényt alkalmazta. a probléma az, hogy a vélemény kinyilvánítása kriminalizálva van.
Eszter Pollák
Eszter Pollák Hónapja
A kreszben tanítják a büntetőfékezés fogalmát és azt is, hogy bűncselekmény.
Dwayne Hicks
Dwayne Hicks Hónapja
@ádám Tóth Szerintem helyzetfüggő, de van aki ezt nálam jobban tudja. Én is a médiából tudtam meg nemrég hogy van ilyen egyáltalán.
ádám Tóth
ádám Tóth Hónapja
@Dwayne Hicks Remélem súllyos szabálysértés vagy csak akkor ha sikerül a szándékosságot bizonyítani?
Dwayne Hicks
Dwayne Hicks Hónapja
Szabálysértés.
T S
T S Hónapja
Őszintén meglepett Oszi és Zoli naivitása
Péter Ragó
Péter Ragó Hónapja
@Big Boss Berki egy huszadrangú focista, aki egyszer csak a fradi tulajdonosa (ügyvezető igazgató? tulajdonos? hogy is volt ez?) lett. Ez normális, megszokott dolog? Manapság úgy hívják ezt, hogy valaki strómanja volt. Gondolkozzunk már picit. Mit csinálsz egy olyan szituban, amikor az ártatlan berkit muszáj lesz lecsuknod, ahogy kinéz, 2 és fél évre, viszont a berki azt is mondhatja, hogy oké srácok, akkor viszem magammal a hajdút, a tónit, a többieket. Vagy most akkor mit is játszunk? Ül majd 2,5 évet, hogy aztán soha többet, semmi gondja ne legyen az életben? És akkor a Puzsérnak van üldözési mániája? MINDEN bejött, amit eddig a berkivel kapcsolatban mondott, és miközben kommentelek, 1:02:00 körül hangzik el pont a Puzsér szájából, hogy "felkészül a hajdú".
Big Boss
Big Boss Hónapja
Szerintem Puzsér simán üldözési mániás és katasztrófizál, a többiek meg normálisak.
Zoltan S
Zoltan S Hónapja
Marmint? Mire gondolsz? Mert ez igy nem ertelmezheto
Kristian K
Kristian K Hónapja
Szemèlyes nèzeteltèrès!? 🤔 Szerintem megtudta,hogy a Berki kúrogatta a Sarkit amikor mèg a felesège volt😅😂
László Szikra
László Szikra Hónapja
Mindig is repedt Sarka volt!
Zsanett Andrea
Zsanett Andrea Hónapja
Nem kizárt.
Ágnes Kovács
Ágnes Kovács Hónapja
Berki Sarkit? Honnan, mikor?
Hoppsza Sára
Hoppsza Sára Hónapja
Szegény ember. Azért csak megbánta tettét.Robert maga mikor fog bocsánatot kérni attól a sok sok embertől akit porig alázott??? Egyébként a Krisztián sokkal fessebb mint maga!😏💚
Kennedy FJoe
Kennedy FJoe Hónapja
@Hoppsza Sára am en vagyok a berki na csa
Hoppsza Sára
Hoppsza Sára Hónapja
@Kennedy FJoe Felőlem...
Hoppsza Sára
Hoppsza Sára Hónapja
@Éva Szersing TESSSSÈK???????
Éva Szersing
Éva Szersing Hónapja
Sàrika,leülhet.... egyes😅😅😅
Hoppsza Sára
Hoppsza Sára Hónapja
@MrKunBela Teszek rá....
Zsombor channel
Zsombor channel Hónapja
3:22 *Berki Krisztiánt.
MrKunBela
MrKunBela Hónapja
Hajdú Péter: Krisztián, én megszopattam magam a Puzsérral szemben. Fogadjunk te nem mered beperelni! Berki: na fogd meg a söröm!
Gabor Balazs
Gabor Balazs Hónapja
@Star Killaa És a fővárosi fonoda dobta ki a Puzsér nevét, hogy le kell vele számolni.
Star Killaa
Star Killaa Hónapja
Lehet egyébként hogy Hajdú vagy valamelyik másik NER-es gazdi engedte rá Robira ezt a herevasalt idétlent és adtak neki egy ultimátumot: "Vagy tönkre teszed/ellehetetleníted Puzsért vagy mész a böribe." Persze ez számára nevetségesen nagy falatnak bizonyult de attak neki egy esélyt. Fura hogy az általunk ismert tárgyalás után kb 1 héttel került ki a netre a büntetőfékezős videó is.
Francesco77 W
Francesco77 W Hónapja
😂
Give it up for GG
*lógó tököm
Fityma Don
Fityma Don Hónapja
Oltóponton jártam, sok vakcinát láttam.Nyit az ország fele, ha beoltanak vele.
Dwayne Hicks
Dwayne Hicks Hónapja
bee-bee
taja viszt
taja viszt Hónapja
Berki krisztián, krisztián berki 🎵🎶
Adani12345
Adani12345 Hónapja
Központi hatalom
Orbán Viktor Koldustarisznyája
@Dániel Kovács "kiskanál ciáán.." sálálálá! : )
Dániel Kovács
Dániel Kovács Hónapja
Ohhhh micsoda emlékek
Hoppsza Sára
Hoppsza Sára Hónapja
Ezért kell Új gyermekvédelmi törvényt hozni, hogy a gyerekeket is köteles a szülő beoltani,ha ennek ellenére sem tesz eleget, akkor gyermek elhelyezése javasolt legyen!!!
Dwayne Hicks
Dwayne Hicks Hónapja
Súlyos elmebaj! Semmi kétség. A gyerekek egészségesek. nem úgy mint az aki gyerekeket fenyeget.
Hoppsza Sára
Hoppsza Sára Hónapja
@Bl4s1us köszönöm szépen, Igazán Köszönöm
Bl4s1us
Bl4s1us Hónapja
Jobban áll neked a trollkodás az OW videók alatt. :) Ne írjatok neki semmit mert csak trollkodik!
Hoppsza Sára
Hoppsza Sára Hónapja
@kkredmin Köszönöm
Hoppsza Sára
Hoppsza Sára Hónapja
@kkredmin Köszönöm szépen, látom hogy maga értelmes ember... Ki kell állni a gyerekek egészségéèrt!
Következő
World's Fastest Workers!
9:00
Megtekintés 7 M
A gyíkemberek köztünk élnek
13:34
Chad on Mars - SNL
3:20
Megtekintés 4,6 M