Sötét

E-Learning: Mocskolási Útmutató 

Feliratkozás
Megtekintés 109 E
97% 1 067 26

Az utóbbi években nyilvános felületeimen a trollok száma és gyűlölködésük mértéke egyaránt megnőtt, ezért egy rövid mocskolási útmutató képében segédanyagot kívánok adni a frissen érkezett felhasználóknak a mindennapos, gördülékeny gyalázkodás további elősegítése érdekében.

Közzététel:

 

2021.márc.11.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Zsolt Fekete
Arcat nem meri felvallalni 😒
zsolt péter
zsolt péter 2 napja
Felismerem a maszkos hangot
Bálint Takács
Bálint Takács 18 napja
Szerintem tévedsz, ha úgy gondolod, hogy az abortusz szigorításával az élet pártját fognád. Mennyiségre van bőven elég élet a földön, a minőségük viszont hitvány.
Hungary
Hungary 26 napja
Ha utálod a Fideszt, akkor kommunista vagy, ha a baloldalt, akkor meg fasiszta vagy.
Patrik Sarnyai
Patrik Sarnyai 28 napja
Ritkán látom magát íly nyugodtan reagálni a kritikára. Úgy tartom ez a leg megfelelőbb reakció.
Attila Balogh
Attila Balogh Hónapja
Ez a maszkos fazon kb. a Szabo Gabor Tuareg. Ha ismeritek. Issza a kevertet, bagozik nondtop, hergeli az idoseket es minden Puzser poszthoz odajott trollkodni. Meg recskazik O1Gre.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
isten áldja a homoszexuálisakat/god bless the homosexuals-katólikus egyház kedveli ezt.catholic church like this.
Martin Lendvai
Martin Lendvai Hónapja
Jó ember vagy Puszér!
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
előrekerül a böckeau?(bökő)
Barbara Révész
Élet párti vagyok de egyet értek fegyvertartással.Azzal nem ért egyet hogy arról ami jóformán csak egy képződmény az emberek magunk dönthessenek ,de azzal gond nélkül ,hogy embereket öljünk meg.
Sándor Sági
Sándor Sági Hónapja
Követlek már jó ideje ,szinte mindennel egyetértettem amit mondtál ,de szerintem az abortusz akkor is az emberek saját döntése nem az államé ,hiszen nem az állam hanem a szülő neveli fel a gyereket. Így tovább.
Brawl király
Brawl király Hónapja
Szerintem ez a maszkos csávó Berki
Trooper ODST
Trooper ODST Hónapja
Hol az eredeti klip?
Ferenc Szakács
Ferenc Szakács Hónapja
Zseniális :D
Tamas Szabo
Tamas Szabo Hónapja
Ez mekkora! :D :D :D Azt gondolom, ez egy tökéletes kritika mindannyiónkról, akik ész nélkül kommentelünk. Ha magunkba nézünk, akkor igenis, mindenki írt már negatív kommentet, és élvezte a " név nélküli suttyóság " összes előnyét. Amire egyébként a franc se kíváncsi, csak kiadjuk a felgyülemlett frusztrációt, dühöt. Osztjuk az észt, gondolkodás nélkül, pedig semmi értelme-, jelentősége, és jó nagy ívben le is szarja mindenki. Fel nem lángolt tűz, csak pillanatra tartó picsafüsttel kísérve. Akár ez a komment is. :) Köszi a feltöltést, remekül szórakoztam! :) Deeee.... miért érzem azt, hogy egy halvány , icipici sértettség is van benne a "plebsz urbána" sajnálata mellet?
János Bartuszek
Tökéletes! Azt hiszem most elég lesz ennyi: Tisztelettel! Köszönöm!
Hydrogen Blast
Hydrogen Blast Hónapja
Puzsér suttog a másik meg ordibál...
Andor Solymos
Andor Solymos Hónapja
Én szeretlek, Robi! Mindig, szinte bármilyen témában kíváncsi vagyok a véleményedre! Ne hagyd abba! Az idiótákkal meg ne foglalkozz!
Cadaverland Cadaverass from
Sajnos,ez a mai realítás,ez a kúltúrálus,erkölcsi,szellemi,intellektuális,intelligencia szint.Mindehhez elég volt 10 év,a'la banánKöztársaság narancsdemokrácia from "jobboldali konzervatívizmus"
Zsolt Bolvári
Zsolt Bolvári Hónapja
Én mindig egyet értek vele! Egy szót hiányoltam , még pedig ezt: véglény
Dávid Tar
Dávid Tar Hónapja
Egyetértek a halálbüntetésen kívűl mindenben. Sajnos vannak olyan egyének, akik a családi körülmények és az oktatási előzmények teljes hiánya miatt nem alkalmasak a társadalomba való asszimilálódásra. Emiatt véleményem szerint létrejönnek olyan emberek akik szörnyű dolgokat tesznek. Nem egyszeri alkalommal hanem rendszeresen. Mentálisan sérültek akiket bűn lenne a tarsadalmi hálóba visszaengedni. Őket a társadalom számára hasznos emberek látják el a börtönben, ahelyett hogy a saját gyerekeik vagy szeretteik támogatására szánná az állam azt az adott pénzösszeget. A pénzkereslet lényegében a saját életünkből eladott idő. Mi jogon fizessek a saját időmmel egy ilyen emberért.
Rókácska
Rókácska Hónapja
Engem sosem érdekelt a politika, bár ilyen fiatalon (lassan 16 évesen) szerintem még nem csoda, viszont te (és persze fókuszcsoport Ádám) olyan értelmesen tudtok beszélni és érvelni ezekről, hogy engem mindketten meggyőztök és egyetértek veletek szinte mindig. Szerintem a mai fiatalságnak rád kellene inkább figyelnie, nem a Gyurcsányra, akiről kb. ezt gondolják: "jaaaj, de jófej, hogy Messengeren irogat mindenkinek" stb. Én régebben nem kedveltelek a stílusod miatt, de végülis emiatt tűnsz ennyire határozottnak, és ettől az emberek könnyebben el is ismernek téged. Ha nem követtem volna ennyire a fókuszcsoport és FanMadeMaker munkásságát, akkor valószínűleg most téged sem követnélek. Rájöttem, hogy egy csomó mindenben hasonlítotok. :D
ViolenceKido
ViolenceKido Hónapja
Az álarcos Csernus?
Lansky Films
Lansky Films Hónapja
Oscart a trollt alakító színész zseninek!
Viktor Vojtek
Viktor Vojtek Hónapja
Én olyan jót röhögtem ezeken a proli óbégatásokon!🤣 Hét évig dolgoztam ilyen emberek között, és olyan hiteles volt, elkapott a nosztalgia😂
Dániel Fodor
Dániel Fodor Hónapja
Mindig is mondtam Puzsér: túl válsztékosan mutatod be a mocskolódást.
Csaba 70
Csaba 70 Hónapja
Ertem en battyja, nagyon szofisztikalt/cizellalt amit mondasz, de YT videoval, FB megosztassal, INSTA kovetessel a tudomany mai allasa szerint nem lehet valtozast(forradalmat) kieszkozolni. Pilvax mar nincs, csak mondom
Gábor Borsodi
Gábor Borsodi Hónapja
Soha nem tudtam azonosulni az előadásmódoddal. Nem is nagyon ismertem sosem a munkásságod. Amikor valahol a médiában szembejöttél negatív érzések fogtak el. Mivel gyerek voltam és a politikához mit sem értettem csak egy nagyképű gyökérnek tűntél aki veri a mellét mert mindenkinél jobban tud mindent így bennem nagyjából ez a kép is maradt meg kb mostanáig. Bár a szerénység továbbra sem a te asztalod és az előadásmódoddal továbbra sem tudok feltétel nélküli azonosulni. Azonban ezt a videót (is) látván ez a kép átdolgozódott bennem. Végre megláttam azokat a nézeteket amiket már azt hittem senki nem képvisel a magyar politikában és közéletben. Azt hittem a magyar politika örökké egy sötét pöcegödör marad ahol a társadalmilag haszontalan erkölcsi hulladékok dobálják egy mást minél nagyobb szardarabokkal hogy az övék lehessen a húsosfazék. Ahol a korszerűsítések felújítások és építkezések nem azért történik hogy a Magyaroknak jobb legyen az ország szebb és élhetőbb legyen hanem mint egy jól kivitelezett bűvésztrükkben csak egy szemfényvesztés hogy elterelje a figyelmet a háttérben történő mocskos korrupt ügyekről. Mert ugye ha csak fejed a tehenet akkor egy idő után az elpusztul. Ám ha eteted is ezt a tehenet akkor sokkal tovább fejheted. És még a tehén is azt hiszi milyen jó neki mert nem hal éhen. Egy szó mint száz a sok kritika egy része a megnyilvánulási formád miatt ér. Persze az islehet hogy nem. Tudom nem egy 21 éves sráccra fogsz hallgatni ha egyáltalán elolvasod a sok komment közül, de talán egy kis valtoztatással nagyobb sikereket érhetsz el. Minden esetre ez a videó adott egy kis reményfoltot hogy valóban marat még nyoma az igazi polotikának a sok szardobálás mellett. És hogy az új generáció már nem lesz egy zsák krumplival vagy teljesen hiteltelen egymást megcáfoló Fidesz gyűlöletbeszéddel megvehető.
Euro Cats
Euro Cats Hónapja
hurun.info/to/vide/eYKVr36Zo4O3uZ4.html
Timea Halaj
Timea Halaj Hónapja
Akinek nagy a hangja az 1 szár gyáva
István Pásti
István Pásti Hónapja
Kúrva jó volt!!! 😂😂😂💪
Balázs Pálfi
Balázs Pálfi Hónapja
Nagyon erős, mellesleg jól szórakoztam és többször felnyerítettem! :)
Péter Szabó
Péter Szabó Hónapja
Rettenetes hogy emberek ilyen gyalázkodásra képesek csupán azért mert nem értenek meg egy véleményt egy álláspontot egy élethelyzetet Szomorúan tapasztalom gyakran a mindennapokban ezeket De mit várunk? Ez Magyarország végtére is, ahol az emberek minden illiberális maszlagot benyelnek de egy kultúrális szószóló egyedi véleménynyilvánítása az már nem fér bele. RIP szólásszabadság és szabad véleményformálás
Huszár Attila
Huszár Attila Hónapja
Kedves Róbert! Nem vagy 100-as!!! De imádom amit csinálsz!!!! Csak így tovább!!! Beteg ez a videó, de rohadt jó!!!
Zsanett Andrea
Zsanett Andrea Hónapja
Remek!
HunGerMovies
HunGerMovies Hónapja
Elég krindddzs ez a mártírkodás, miután a több száz embert nyomorítottál meg lelkileg az üres, öncélú ordítozásaiddal celebzsűriként :D "jáj, engem báncsanak, jáj, báncsák a "kritikust" jáj" :D
Kaubek László
Kaubek László Hónapja
nocsak nocsak, a fõ kritikus nem bírja a kritikát?
Oli WhiteFoxGirl
Szia, lássuk miben különbözünk. A meleg házasságot ellenzem és azt is hogy örökbe fogadjanak, valamint én nem szigorítanám a kapartatásra vonatkozó törvényeket mert joga van a saját testével úgy rendelkezni ahogy ő akar! Eutanáziát pedig támogatom, és az összes többi dolgot. Nagyon szereted az embereket, az életet és meghatódtam mikor elmondtad ezeket.
Dávid Nagy
Dávid Nagy Hónapja
Annyi lenne az apró észrevételem, építő jelleggel, hogy a hangszinteket legközelebb jobban kéne közelíteni egymáshoz, mert a "troll" szerepe fülsüketítően hangos volt, téged viszont nagyon kellett fülelni. Amúgy jó a videó tartalma :)
Rozalia Pittmann
Igazad van.
Rozalia Pittmann
Én szeretem hogy te őszintén meg mondod amit akarsz.
Csaba Csorba
Csaba Csorba Hónapja
csak tömören: Nagyon jó lett :D
Morgshak Sztzaik
Mindig birtalak, es mindig bírni is foglak!!! Ki tartást neked a sok agyhalotthoz...!!! Tisztelet!
László Ungi
László Ungi Hónapja
Zseniális! :)
Rugós Beke
Rugós Beke Hónapja
Esküszöm,hogy egyre jobban tetszik amit képviselsz
senki Alfonz
senki Alfonz Hónapja
Hát vagy csak egy kis rettentő naiv belpesti szerencsétlen akit simán felhasználnak, úgy hogy ő maga nincs tisztába vele. Egy tökéletes aktivista az ilyen ember.... - Vagy egy minden hállyal megkent gazember aki csak mimeli naivitását.... Az első esetben szanalomra méltó, a másik esetben meg ahogy Hofi mondaná, "Ooookos.... 😎"
senki Alfonz
senki Alfonz Hónapja
🤣😆🤣😆🤣
Dániel Pere
Dániel Pere Hónapja
Mindig is mondtam Puzsérkám, hogy minek mentél oda?!
Csoka Csaba
Csoka Csaba Hónapja
Alul maradtál Robikám hahah
Ági Szabó
Ági Szabó Hónapja
nem tudtam végig sem hallgatni, örülök, h nem vagyok közszereplő és kedvelem a mondandódat...okos...
tolgyesi agnes
tolgyesi agnes Hónapja
Ajjaj AJJAJ Eljon az idod puzser akar AJezuskrisztuse mikor meg szuletezetz nekunk .embeteknek es tanitotta az igazsag utjat nem hittek nekik agonoszuralkodok gyerek koraota kinoztak volna ha annyaa.Maria.es Jozsef szivvel energiaaval esszel emvedelmezik sajnos idotelteltevel ra talaltak kinozak ketesztfara szegeztek nagyon sok ido telt el azota es semmi nem valtozott az Emberi tudatban mint a BIRKAK JONEKIK AZ IS HOGY A SAJAT SZARUKBAK TAPOSNAK EVROL EVRE ES TE PUZSER AKI IGAZSAGOT VALASZTOTTA MI AKIK SZERETUNK ERTE ATUDADODERT TANULUNK TOLED MINDIG AMIG ELUNK SZUKSEGUNK VAN RAD MERT TOLED SOK OKOSSAGOT KAPUNK AMIT BARKI AKARJA FIGYELMESSEN AKARJA MEGHALGATNI FELFOGNI . ES MEGVILAGOSODIK IGEN .KIVANOK JOEGESZSEGET ARKANGYALOK VEDELMEZZENEK MINDENNAPODON SZERENCSES NAPOKAT A MUNKADHOZ ES JOEGEDZSEGET AHOZZADTARTOZOIDNAK .
Attila Váradi
Attila Váradi Hónapja
Sok ilyen ember kellene!
Dániel Galambos
Ùgygondolom összessègèben a Robi hitelessègbõl ötös, csak a vehemenciàjàn kène csiszolnia ami nemfog megtörtènni( õ màr csak ilyen🙂),de irànymutatàsa a tàrsadalom szàmàra nèlkülözhetetlen.✌️
000 Neuro
000 Neuro Hónapja
Puzsér máskor hangosabban beszélj; feljebb kellett hangosítanom a telefont! :)
Cristian Balogh
Cristian Balogh Hónapja
Ez ki ez ?
patrik király
patrik király Hónapja
nagyon hatásos ez a suttogás csak lófaszt nem hallani
Jeromos9
Jeromos9 Hónapja
Mindigis!!!
Emese Maros
Emese Maros Hónapja
Ez annyira jó videó lett! Sok mindenben egyet értek mind abban ami mellett kiáll. Sajnálom, hogy sokan vannak akik így reagálnak. Bocsánat de kicsit vicces lett, de mellette értem a komoly részét is a dolognak. Szép munka.
Dzsamala Ragardaa
Az baj, hogy végig remegett a belem, miközben néztem?
Pécs Gergely
Pécs Gergely Hónapja
Felforgató vagy, önkényes hazudozó. Egy letünt korban már régen bevittek volna az őrsre, némi vélemény javításra. Esetleg Goli Otok-ra. Ezért fog megbukni a kormány. Nincs törvényes lehetősége a hozzád hasonlókat méltányosan kezelni.
mr._immortalis
mr._immortalis Hónapja
Ha ez irónia, akkor zseniális, ha pedig komolyan gondolod, az rémisztő.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
én pl azt mondom oké eutanázia de azt utánna már nem lenne pofám kijelenteni hogy életpárti(ugy értve hogy minden áron élni kell) vagyok mint ahogy puzsér teszi.egyszerüen magának mond ellent.persze jól hangzik hogy pózolhat egyszerre hogy irgalmas meg életpárti de ha valaki eutanázia párti akkor ne nevezze magát életpártinak mert nem az.a minden áron élet védelmét a szabadság és kegyelem váltja fel.igy pontosan ugy hangozna hogy irgalmas és szabadságpárti és kegyelempárti de nem életpárti.az életpártiság legjobb példája az orvosok és pszichológusok.amitől felfordul a gyomrom sokszor.pl tömeggyilkost is meg kell mentenie mert arra esküdött fel.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
1:00 a gyógyszer nem gyógyit einstein.
Gábor Orsós
Gábor Orsós Hónapja
Azok a beszólások a háttérben lévő palitól🤣🤣🤣🤣
LynVD
LynVD Hónapja
Official a kedvenc videom.
Emőke Várkonyi
Sosem felejtem el, amikor anyám konyháját festettem ki, és a rádiót tekergetve meghallottam Robit. Ennek több, mint tíz éve. Azóta felhívta a figyelmem Hamvas Bélára, és durva volt megtudni, hogy neki is a "Krisztus utolsó megkísértése" a kedvenc filmje. Vagyunk még, Robi, nem kevesen.
BloodDiner
BloodDiner Hónapja
nagyon jó
Katalin Horváth
Na ez jó szarra sikerült, pedig a koncepció nem volt rossz, felénél abba is hagytam. Ja igen mikor megint a kurva abortusz szigorítással jöttél.... pfff...
Kill Team Hungary
A maszkos csávó is a Puzsér?
mr._immortalis
mr._immortalis Hónapja
Szerintem FAM a troll.
Peeter Tamerlane
Zeniális! Köszönöm :)
Barbara Bónyai
Barbara Bónyai Hónapja
Ezt a halk motyogást alig hallom. Jobb szeretem, ha normál hangon beszélsz Robi.
Esély- Egyenlőség Vlog
Ez jól sikerült
gabor boda
gabor boda Hónapja
a főpolgármesteri sértettségig szétröhögtem magam. aztán inkább már kínos volt.
Tibor Vincze
Tibor Vincze Hónapja
kokaint kifelejtetted
Peterne Muller
Peterne Muller Hónapja
Minden komment felesleges. Huuupsz 🤭
gatis
gatis Hónapja
Kellemetlen volt nézni ezt a videót, úgy a negyedéig bírtam. Abban sem vagyok biztos, hogy indokolt-e ilyet készíteni. Nem szórakoztam, nem lettem okosabb se.
Dávid Barát
Dávid Barát Hónapja
Picit erős volt a hangerő különbség Az egyiket nem hallottam a másik már zavart
- Mars3696
- Mars3696 Hónapja
Ha ez segít, én bírlak! Hasonló az értékrendünk és ezért sokszor engem is azok utálnak meg legjobban, akik azt hiszik, ha valamiben egyetértünk, akkor mindenben egy platformon állunk! Én csak azért aggódom, nehogy egyszer élő adásban kapj agyvérzést! Amúgy meg szarj le mindenkit! ;)
Ákos Galambos
Ákos Galambos Hónapja
Na az vajon akkor arról szólt, hogy a mi Robink egy skatulyázhatatlan egyéniség mert csak saját meggyőződésből él, és létezik, bár neha Vona néha Simicska gravitációs mezejében kering, a bulvártól a bármeddig , és pot ezen hihetetlen egyéni mivolta miatt képes és hajlandó nekünk kettéhasított egyenpórnépnek tükröt tartani? Robi, segíts rajtam egyszerű halandön! Megköszönjem, vagy megsértődjek?😂
G Tibor
G Tibor Hónapja
PRO
Renáta Vajvoda
Renáta Vajvoda Hónapja
EQ a plafonon Robinál , egyre finomodik ő is, ahogy egy jó bor érik. Mindent meghallgatok tőled Robi, mert számomra te vagy a hiteles közszereplő , a hiteles ember. Sokat tanulok tőled. /Reni /
Júlia Gasparik
Júlia Gasparik Hónapja
Úgy érzem sikerült lefedni a teljes palettát, talán az asztal kivételével. Szeretettel gratulálok! De remélem ezzel ki is adta magából ezt a mocskot. Kérem, ha tud ne rágódjon többé ezen, tapasztalatom szerint így csökken a szorongás.
Lukács Tibor
Lukács Tibor Hónapja
Szívesen veszem az építő kritikádat életem első zenéjéről : DJ DeLuxe & Varga Orsi - Covid Story 2021 hurun.info/to/vide/e5GjuXt7o33Zxas.html Köszönöm ! Egy telefonnal és laptoppal készült produkció !
Rita Castle
Rita Castle Hónapja
Arra lennék kíváncsi, hogy a maszkos pasi szövege szó szerinti idézet a kommentekből vagy meg kellett írni?
Martina Kiss
Martina Kiss Hónapja
Élet párti vagyok ,de mint az Önkényes Mérvadóban -'az értékek sorrendbe állításánál' is szóba került ,hogy az életnél egyel fontosabb a méltóságteljes élet , azaz nem minden áron élet! Jelenlegi gazdasági, morális és egészségügyi helyzetben a döntés szabadságát korlátozni nem lenne fair. Ez azon kevés gondolatainak egyike ,ami nem fedi az én véleményemet ,de úgy érzem virtuálusan többet tanultam tőle ,mint az iskolai tanáraimtól és ezért hálás vagyok. Örülök ,hogy van. Örülök ,hogy több különböző platformon találkozhatok vele és Örülök ,hogy ennyi lelki és fizikai ereje van ezt a vonalat vinni! Értünk és helyettünk is!
Jool
Jool 2 hónapja
Csak egy rököny, így hirtelen: szigorítanád az abortuszt? Mennyire és miért?
serpens8
serpens8 2 hónapja
Puzsér az ultimate jóenber, a progresszívok gyöngye, igazi TM igazikonzervatív, taníts professzor úr.... baszunk is és szűzek is maradunk, a kecske a káposzta meg az oroszlán oedig együtt fog legelni a mezőn nagy békességben.
serpens8
serpens8 2 hónapja
hahhahhaa...Puzsér panaszkodik a Trollokról...ok
Olivér Kákonyi
Olivér Kákonyi 2 hónapja
Nagyon jól szórakoztam és egyben okosabb lettem. Ilyen tartalommal kell felnyitni az emberek szemét! Köszönöm minden masodpercét!
Attila Kovács
Attila Kovács 2 hónapja
Majdnem jó :). Sehol egy hát ez meg mit tett le az asztalra :D.... Vagy nem figyeltem elég jól.
Attila Alexovics
Attila Alexovics 2 hónapja
A maszkos figura nem a Jeddi Levente?
NNzsu
NNzsu 2 hónapja
Abuzálod a közvéleményt PUzsér! Ezzel a saját karmádat gyártod, ezért jönnek a dühös emberek, akik ilyeneket beszélnek. Hagyd abba a gyűlölet keltést és akkor nem lesznek majd ilyen trollok sem. Viszont a nézettséged is kisebb lesz! Be kell vállalni szerintem, érdemes!
Zoltán Pálfi
Zoltán Pálfi 2 hónapja
Hát ez óriási, tök jó lett! Gratulálok!
Salim Tessa
Salim Tessa 2 hónapja
Bár mindenben én sem értek egyet Puzsérral, azt el kell ismerni, hogy azon kevés emberek egyike ebben az országban, akik tényleg az emberek érdekét nézik, hitelesek, és bárkivel szembeszállnak ha kell.
R J
R J 2 hónapja
Puzsér; visszautasítom a modern áldozati kultuszt!!!4!! Szintén Puzsér;
Flagellator1974
Flagellator1974 2 hónapja
Halálbünti, fegyvertartás, abortusz, segílyezés, szólásszabadság, bevándorlás, tervszerű betelepítés: egyetértünk. Amiben nem: Orbán.
Mátrai Ferenc
Mátrai Ferenc 2 hónapja
A maszkos fickó az nem a Kósa?A stílus hasonló.
Sir Galahard
Sir Galahard 2 hónapja
Végre, FAM!
Árpád Boros
Árpád Boros 2 hónapja
"mindig is mondtam"
Adrian Orosz
Adrian Orosz 2 hónapja
Mekkora valos tukor a trolloknak!!!
Csaba Hugya
Csaba Hugya 2 hónapja
Na Puzsér... Xd "ez kurva nyomasztó volt" remélem jól idéztem famot
Gabor Goncz
Gabor Goncz 2 hónapja
Marketingből jeles! Senki sem mondhatja, hogy hülye lenne Puzsér, szerintem ezt még a vele nem szimpatizálók is elismerik. Személy szerint engem a fanyalgása zavar, hogy mindenben a negatívumot látja és az ebből fakadó cinizmusa. Ugyanezt el lehetne érni pozitív kommunikációval is, persze kétségtelenül kevésbé lenne ilyen népszerű...
Következő