Sötét

Kovács Ákos halálközeli élménye; Bonanza Banzai: A jel [ÖM #354] 

Feliratkozás
Megtekintés 11 E
90% 100 11

Önkényes Mérvadó #354 | 2021.04.20.
Puzsér Róbert, Horváth Oszkár, Csízi Ágnes
Spotify: open.spotify.com/show/46PzzAUEhVtOep5J9fIw75
Apple Podcast: itunes.apple.com/hu/podcast/puzs%C3%A9r-podcast-%C3%B6nk%C3%A9nyes-m%C3%A9rvad%C3%B3/id1457464496?mt=2
Google Podcast: cutt.ly/ohGOD39
HUrun Playlist: hurun.info/from/PL_m5i4Bl8okkkDBbtQ7huXarZ5OYbu0r9.html

Közzététel:

 

2021.ápr.29.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 44   
Meli Me
Meli Me 2 napja
Az hogy a kovetkezo Queen Lactacia -nak (Denis masik muveszneve) az anyukajanak/apukajanak a szeme felcsillan es mar a catwalk-ot vizualizalja amikor meglatja hogy a kisgyerek neccharisnyat meg muszempillat probalgat (legyen az kislany vagy kisfiu), az egy abuzus, amit a az ejenzo emberek nagyon tamogatnak, sot mar alig varjak a kovetkezo meg sikeresebb, meg fiatalabb burlesque dívát. Ez nem a hagyomanyostol eltero szexualis orientacio-identitas-elet elfogadasa. Az ilyen szulo monetizalni akarja egy gyerek, a sajat gyereke ... en sem tudom egy mondatba helyezni a szexualitas es a gyerek szavakat.
Meli Me
Meli Me 2 napja
Karinthy nyula jutott eszembe nekem is :))))))
Banyus
Banyus 7 napja
legnagyobb hülyeség azt gondolni hogy a gyerekeket szellemi traumáktol védeni kell. aztán lesznek ilyen életképtelen nyámnyila szülők,akik tapasztalatmentesen élték az életüket... igen is része kell hogy legyen a trauma az életnek,de ugyan akkor meg is kell tanítani kezelni a dolgokat. nem eltiltani a tapasztalástól..pff.... ezért tart ott a világ ahol,hogy még csak beszélni se kellene ilyen faszsagokról,hogy nemváltoztató műtét... szellemi probléma a téves nemi identitás,amin lehet változtatni,de a műtéttel semmi nem változik. inkább ezen kellene dolgozni,meg tanítani az embereknek az elfogadást,nem pedig politikailag kényszeríteni
Tomgen
Tomgen 7 napja
Szerintem az az Ákos dal elég nyilvánvalóan Isten szemszögéből próbált íródni, mint a Whispers in the Dark, vagy a Ne félj, mert megváltottalak.
András Kálmán
47:30 Öhöm... a média szeret mindent fölfújni, akár egy lufit. Ezt neked tudnod kéne Puzsér! Ákos csak annyit mondott: ő át esett rajta és nem volt kellemes s csókoltatja a kétkedőket, nem kívánja senkinek, hogy átélje azt, amit ő. Ha egy civil ember mondta volna a híradóban ugyanezt, kutyát nem érdekelné! Ráadásul, közel egy órás monológból kivenni egy kurva mondatot és azon lovagolni... SZÁNALMAS!
zsofia lps studio
Ákos megkerülhetetlen.. engem is dühít a tartalmat lan messiáskodása,de végig hallgattam ezt a műsort,ha csak ennyi értelme volt, már megérte:)
Tóth Dániel
Tóth Dániel 11 napja
Hát még ha Robi tudná, hogy a másik nagy kedvence, Kasza Tibi is énekelt arról, hogy "Nekem te vagy a jel" :D
VÉDER Huntube Poop
Valahogy olyan érzésem van, mintha ezzel az adással szándékosan fel akarnák hergelni Ákost, hogy utána hasonló cirkusz legyen, mint nemrég Varga Viktorral.
idontgive mercesthethird
Á a ákos az budha , nem ereszkedik le ilyen férgekhez a meditációjábul :)
Olivant Profeszor
Ákos a Puzsér félékről is írt anno egy dalt, A bosszú népe címmel. Mivel Puzsér is az említett népcsoporthoz tartozik, ezért b@szogatja Ákost állandó jelleggel. Az az életmű amit Ákos létrehozott az elmúlt 30 évben könnyűzenei fronton, nem nagyon sikerült még senkinek Magyarországon.
Olivant Profeszor
@Tóth Dániel Szalonzsidózás meg Tina Turner? Nem értem! Nincs ilyesmiről szó, csupán egyszerű ténymegállapítás. Hazai viszonyokra vonatkoztattam Kovács Ákos népszerűségét, itthon kétségtelenül a legnépszerűbb előadó. (Teltházas arénák, kiadványok, régóta tartó népszerűség, hűséges rajongótábor mind őt igazolják.) Az meg hog a Bosszú népe c. nóta pontosan miről szól, kérdezd meg személyesen Ákost.
Tóth Dániel
Tóth Dániel 11 napja
Ez most a "majd ha te eladtál annyi lemezt, mint Tina Turner" típusú érvelés, vagy szalonzsidózás?
Péter Bognár
Péter Bognár 13 napja
Én vagyok a jel - mondja Ákos. Kérdés, hogy huszadik századi-e, mert akkor a nyolcvanas-kilencvenes években osztotódott és a falakon tartózkodott, éppen akkor, mikor a fiúk, a lányok összegyűltek, és voltak egyszerre, hanyagok és jól öltözöttek. Ha nekem Ákos volna a keresztnevem, kuvára tiltakoznék, mikor ennek a hangzatosan semmit mondó kurzuslovagnak a blöffjeit nevezik az Ákoságnak.
Zsuzsi Molnár
Siralmas már a Robika, sajnos nem ismeri azt, hogy a kevesebb több. Nem muszáj ennyire rosszindulatunak lenni. Ő túl élvezi magát. Javaslom, hogy Róbert hallgassa vissza magát mindig, aztán majd csak elborzad mágától. Sajnálni való a hőzöngése. Jó lenne, ha valaki Puzsért jellemezné. Egyébként nagyon nem kedvelem Ákost.
Péter Bognár
Péter Bognár 13 napja
Kovács Ákosnak talán Pachman Péter Ákos közeli klipje jelenthette Ákos halálközeli élmény végét.
Zoltan S
Zoltan S 14 napja
Agi 41 evesen is szingli...az orok szingli, sznob aki sajat fingja szagolgatasaban tul jo minden ferfinak, az elete meg lassan elszall...
unfluencer TV
unfluencer TV 4 napja
Az nem kiabrandito, na de, hogy 41 es meg csak le se probalja tagadni.... 😅
Ágnes Csízi
Ágnes Csízi 12 napja
Sajnálom, ha kiábrándító a válasz, de nem vagyok szingli :)
Áncsán Beáta
Áncsán Beáta 14 napja
Halleluja erzesem volt mikozben hallgattam. Szivembol szolt Robi es orulok, hogy vegre valaki ilyen szinvonalon fogalmazta meg/leplezte le Akos samanizmusat. 😆 Azt meg hozzatennem, hogy az ismerettsegi koromben altalaban a nyarspolgari csaladanyak imadjak a zenejet akik ugyancsak ugy erzik, Akost hallgatva “lazadnak”, mert az oly egyedi es megfejthetetlen. Sajnos vagy sem, rajongoi korben is van egy mintazat.
Manassé
Manassé 14 napja
Ő a 20. századi jel a falakon, amit érteni kell, de csak az a fontos amire Vele együtt emlékszel, hiszen Ő az Ikon, akiben bízni kell vakon, mert ha nem akkor vár rád a 101es szoba
Kertműves
Kertműves 15 napja
Amennyire éleslátó Puzsér nagyon sok témában, Ákost annyira nem tudja objektíven látni mert egyszerűen gyűlöli bármit ír vagy tesz. Komolyan szóról szóra kell elemezni egy dalszöveget, ráadásul úgy hogy nem is az egészet nézi hanem kiragadott szavakat egy '90-ben írt számból? Ezen az alapon minden énekest utálhatna, csakhogy más dalainak még annyi értelme és koherenciája sincs mint Ákos szövegeinek. Komolyan fel lehet róni egy, a Depeche Mode-on inspirálódott zenésznek, hogy Dave Gahanes a hangja egy számban? :) Egyébként ha csak fele annyira lenne művelt és tehetséges minden popzenész mint Ákos, senkinek nem lehetne oka panaszra Magyarországon. Lehet hogy politikailag dörgölőzik, ezt nem vitatom, de az állami szponzoráció nélkül is tízezrek járnak a koncertjeire és több mint 30 éve töretlen a népszerűsége.
VÉDER Huntube Poop
@Kertműves szerintem Puzsérnak is pont az a bosszantó, hogy van tehetsége. Ez alatt nem azt értem, hogy irigy rá, hanem a tehetsége miatt kevésbé észrevehető a szélhámossága. Akinek zeneileg bejön Ákos, azzal nyilván semmi baj nincs, még a legkifinomultabb ízlésű, komolyzenén és free jazz-en edződött zenehallgatóknak is biztos bejön egy pár középszerű pop sláger, csak azért érdemes a helyén kezelni őket.
Kertműves
Kertműves 12 napja
@VÉDER Huntube Poop Ha van tehetsége, akkor már klasszisokkal jobb mint a legtöbb előadó akit a rádióban játszanak. Valamelyik műsorban Puzsér pont azokat az előadókat (celebeket) szidta, akik csak énekelnek, mert attól nem lesz valaki művész hogy van hangja. Na Ákos pont tud énekelni, zenét és szöveget is szerezni, és nem egy kirakatbábu, mégsem tud nőni egy fikarcnyit sem a szemében. Persze mindenki azt kedvel akit akar, ez szíve joga. Érdekes hogy nem láttam még egy olyan előadót akit gyakorlatilag mindenki ismer, és mindenkinek van is róla véleménye: vagy nagyon szeretik, vagy ki nem állhatják, nem igazán van olyan ember akiből nem vált ki valamilyen érzést. Mondjuk a "nyalós" számait nem kedvelem, de pl a sámánság engem nem zavar. Ez ilyen művészi attitűd (volt) nála, a legtöbb lemeze ilyen-olyan tematikákra épül, nem ritka ez nemzetközi színtéren sem. És ha már a nemzetközinél tartunk, szerintem Ákos benne van a kb 5 magyar előadóban aki nemzetközi színvonalú műsort tud színpadra vinni.
VÉDER Huntube Poop
Ízlések és pofonok. Én személy szerint nem tartom Ákost jó előadónak zeneileg sem, de mindenképpen van tehetsége patika mérlegen kiszámítani mi az, ami annyira kommersz, hogy senkinek sem sérti a fülét, mi az, ami elég súlytalanul és könnyeden lebeg a középszerűség szférájában. Ehhez tényleg van tehetsége.
MR MR
MR MR 15 napja
A jel a bennünk lakozó Istenséget jelenti, nem Ákos személyét.
VEZ
VEZ 15 napja
Miért lett törölve az eredeti feltöltés, azzal együtt a hozzászólásom? Ha Puzsér is az e fajta taktikát alkalmazza, nem kérek belőle sem...
Viktor Bányász
Ez az asszonyság a műsorban eléggé szánalmas... Elkezdi az elején, hogy Ákos talán nem is olvasta Orwellt... te jó isten... én magasról leszarom az Ákost, de abban azért biztos vagyok, hogy sokkal több irodalmi és történelmi ismerete, mint ennek az Ágnes asszonyságnak, magyarán Ákos lábújáig sem ér fel. Nem is értem minek hívják be ez a nőt ebbe a műsorba, annyira gyenge, sekélyes, kevés ismeretekkel rendelkező....lehúzza mindig a műsor színvonalát, sehol nincs tudásilag sem, egy nagyon egyszerű teremtés, ennyit bárki hozzá tudna tenni a műsorhoz, sőt talán még szórakoztatóbb is lenne. És még beképzelt is, sőt ma megtudhattuk, hogy még egy vadliberális genderista is, akinek még a kisgyerekek átoperálása is bőven beleférne, stb stb. fúj...
Márk Pozsár
Márk Pozsár 9 napja
"Vadliberális genderista" oh my sweet summer child. Tekints nyugatra és nyeld vissza meggondolatlan sötét szavaid. Te nevezel valakit kevés ismeretekkel rendelkezőnek.
Ágnes Csízi
Ágnes Csízi 15 napja
Dehogy fér bele, hallgasd meg figyelmesebben azt a részt szerintem. Egyébként semmi gond, nem kedvelhet mindenki mindenkit :)
Máté Zeleznyik
37:44 Ági, imádlak, de itt melléfogtál.
Máté Zeleznyik
@Ágnes Csízi Viszont én megtiszteltve érzem magam, hogy a kommentmező -( az internet kollektív tudattalan mélyébe)- belenéztél, és engem tüntettél ki a figyelmeddel, és megtiszteltél válasszal :) Ha meg tudsz nokedlit szaggatni, akkor meg mindent tudsz :)))) Az elköteleződésről egy videó: hurun.info/to/vide/lntjyYqHsnixqpo.html
Ágnes Csízi
Ágnes Csízi 12 napja
@Máté Zeleznyik szerintem ez nem nemi szerep, hanem inkább nemi "kötelezettség". Amúgy itthon én főzök, sőt szeretek is és állítólag jó is vagyok benne. De szerint a férfi es női szerep nem háztartási feladatok, inkább családi feladatok mentén válik el. Bár simán lehet, hogy tévedek, ezt a lehetőséget a legtöbb esetben belekalkulálom :)
Máté Zeleznyik
​@Ágnes Csízi A főzésre/ételkészítésre gondoltam. Oszi hozzátette, hogy neki az "otthon melegéhez" az is hozzá tartozik. Természetesen nem jelenti azt, hogy a nőnek neki kötelessége mindig ezt szolgáltatni, sok férfi a kreativitását a konyhában éli ki. De a régi (értsd: automatizáltság nélkül élő, két kézzel minden előállítő) embereknél, a férfi vadászta, megtermelte, építette, beszerezte a javakat, és a nők mindazt otthon feldolgozták, hasznosították, elosztották a család(ok) számára. Ezt jómagam is láttam még a nagyszüleimnél érvényesülni a legkülönb formákban.
Ágnes Csízi
Ágnes Csízi 15 napja
Milyen értelemben? Amúgy köszi :)
Endre Barath
Endre Barath 15 napja
nocsak, szektákat emlegettek, némethjúdás meg ne sértődjön vagy a fiacskája
Endre Barath
Endre Barath 15 napja
1:17:33 után van az a rész ahol már nem búzákról beszélnek
skybearme
skybearme 15 napja
hurun.info/to/vide/hJN91qagzqOkpqs.html
barmicvo
barmicvo 15 napja
Par eve Pont Geszti beszelt az Atvn arrol hogy egy jel, egy szimbolum az ami alatt kell osszeszervezni az embereket... Kormanyvaltas, stb...altalanossag...
Kovács János
Kovács János 15 napja
Geszti politikai hitvallását az SZDSZ kapcsán ismertük meg. Nem kért belőlük senki szerencsére.
David Nagy-Gyoergy
Miert es hogyan lett ilyen szar hely a vilag? Tenyleg nem maradt egy normalis hely sem ezen a kurva bolygon ahol joletben elhetsz anelkul hogy vagy valami diktaturaban elnel vagy pedig a buzidiktatura hajtana teged igaba..... Valaki tudja mennyi a telek negyzetmeterara az Antarktiszon? Komolyan lassan kezdem megfontolni hogy jobb volna kivonni magamat ebbol a beteg vilagbol😱🙄🙄🙄
Gábor Tudós
Gábor Tudós 15 napja
Ági itt nagyon nagy kapufa.
Panelbölcsességek Alacsony Költségvetésű
Nagy ügy, halàlközeli élménye mindenkinek volt màr, miért pont Àkosé lesz érdekes??
Zoltán Borka
Zoltán Borka 15 napja
Ezt a halálközeli élményt túlreagáltátok, szerintem simán csak egy szófordulat volt.
Brandon Lanois
Brandon Lanois 15 napja
"Majka a Pretty Woman története" thank you :DDD
sliceoflight
sliceoflight 15 napja
Indigo gyermek az az! Szerencsesebbek a kristalyok. Igy vagy ugy a nagytestver szemmel tart. Csak a mi vilagunkban nem a falon van a telekep , hanem a zsebben, ugy hivjak hogy telefon..
Zoltan Janos Tar
Puzsér megint jól mondja !
greeny1980
greeny1980 15 napja
A transz gyerek olyan mint a vegán macska. Tudjuk jól ki hozta a döntést.
Zoltan Janos Tar
Ez nem kérdés. Az elnyomása ezeknek az embereknek rossz, nagyon rossz ! Nézzünk már körúl a világban!! Legyünk elfogadóak, még ha nehezünkre esik is. 👁👁👁
T S
T S 15 napja
Még 10 év NER uralom, s Ákos bekerül az irodalom és az ének-zene tananyagba is.
NY000ooo
NY000ooo 14 napja
@botond3 O_O
Faa Cee
Faa Cee 14 napja
Ákos szövegei valóban irodalmi mélységűek. De akkor a Kispálnak és Quimbynek is be kéne kerülni. Ákos szövegeivel mind a mai napig nincs baj. A baj azzal van, hogy nem hiteles, mert aktuálpolitikailag pont azokat támogatja, akik ellen beszél/beszélt. de ez igaz lehetett anno Adyra is,mégis utólag nagynak tartjuk.
T S
T S 15 napja
@botond3 köszönöm - én nem ismertem. E szerint nagyot nem tévedtem a tananyagba kerülésről - sajnos
T S
T S 15 napja
@akosh1976 azt hallottam, hogy szó volt a regényről s az orwelli világ értelmezéséről, felismeréséről, de azt hittem, csak Akos nyilatkozata kapcsán került szóba. Most így visszagondolva valóban volt valami utalás , de valószínűleg átsiklottam a hallottakon, mivel nem ismertem a számot. Azért ez a hanganyag elfogyasztási vakfolt talán még bocsánatos
akosh1976
akosh1976 15 napja
T S ha nem hallottal errol, akkor erre a hanganyagra sem figyeltel
Dav1d.111
Dav1d.111 15 napja
Hívjátok többet az Ágit! nagyon szeretem
H. A.
H. A. 15 napja
Jézusom, ez nagyon gáz volt. Még jó, hogy ott volt Ági ellensúlyozni a két okostojást. Ki nem állhatom Ákost, de ezen az alapon rommá fikázni több mint suttyó.
Olivér Kiss
Olivér Kiss 15 napja
Ezt például nem tudtam hogy Kínában aki rossz állampolgár akkor nem használhatja a gyorsvasutat.
Replenishman
Replenishman 13 napja
Én most tudtam meg ,hogy mivel nincs "védettségi " igazolványom nem mehetek állatkertbe, hotelbe, stb. Nem Kínában! Magyarországon! A zsidótörvények után sok sok évvel ismét az állam sikeresen ossza meg a társadalmat.
Azahaar _
Azahaar _ 15 napja
Amúgy a faszik miért foglalkoznak folyton a női princípiummal? A férfi princípium is viszonylag gondozatlan! :D
Zoltán Prodax
Zoltán Prodax 15 napja
40+ évesen ily módon kielemezni egy tizenévesen írt dalt, több mint szánalmas. 👏👏👏👏
Vanek bácsi
Vanek bácsi 15 napja
@Kovács János 😂
Kovács János
Kovács János 15 napja
Igazad van, próbálja meg fordítva.
ADJL1331
ADJL1331 15 napja
Amikor megegyezik a neved és reggel felkelve ennek a videónak látod elsőnek az értesítését... (érettségizem jövő héten, szóval meg sem lepődtem)
Do not
Do not 15 napja
🐈‍⬛
Tavaszi Kaszás
Tavaszi Kaszás 14 napja
🦅
Kovács János
Kovács János 15 napja
Itt mindenki örült, csak én vagyok ( helikopter ) rossz testbe született.
Egy Fiú Közép Európából
Amúgy Robi szokta olvasni a kommenteket?
takimaki
takimaki 11 napja
@Ágnes Csízi Szia Ági,most hogy összejött az ország álompárja én is hiszek még a szerelmen..Ezért bátorkodom téged elhívni egy jó kínaira a blahára..Én voltam a hónap dolgozója a mekibe a bónuszból egy palacsinta is belefér!
Ágnes Csízi
Ágnes Csízi 15 napja
Nem
Do not
Do not 15 napja
@Gábor Tudós Lehet elbeszéltünk egymás mellett. Rendben :)
Gábor Tudós
Gábor Tudós 15 napja
@Do not nem azt a szòt kerestem, pontosan tudom miről beszélek. hagyjuk...
Do not
Do not 15 napja
@Gábor Tudós Az exhibicionista szót kerested :D Nárci állapot nem tanult, veleszületett. A mantráját lesz@rom, meg a Wikipédiás "utánaolvasását", én nem arra alapozok ;) Sok hülyeséget, agymenést végigolvasni? Hát, kétlem, hogy abba időt és energiát fektetne.
Gábor Kapitány
46:50 En elhiszem Akosnak a halalkozeli elmenyt. Mar csak azert is mert en pontosan igy estem at rajta. 2-3 percen keresztul fuldokoltam, kirohantam az utcara is segitsegert ejjel 1kor meg 2020 februarjaban. Olyan volt mint amikor a filmekben asztmas rohamja van valakinek. Nem birsz egyszeruen levegot venni, barmennyire is erolteted, es be is panikolsz, es ugy erzed, most meg fogsz halni. Kegyetlen szar elmeny. Hozzateszem lehet nem ez a halalokzeli elmeny fogalma, de akkor ez sokkal rosszabb szerintem mint amikor mesz a fehet feny fele, meg amikor mar egyenes az EKG. Itt meg magadnal vagy, tudod hogy nem kapsz levegot, es tudod, hogy ha ez igy megy tovabb a kovetkezo 5 percben, meg fogsz halni (foleg ha egyedul vagy es nincs aki segitseget hivjon), es azt is tudod, hogy nem tehetsz semmit. Ez a tehetetlenseg a leglelekolobb, legszarabb.
András Szabó
András Szabó 21 napja
0:58 Kovács Ákos halálközeli élménye; 55:21 Bonanza Banzai: A jel
Jugoslav Subotić
Köszi. Ezt minden video leíràsàba bele kellenne tenni.
Következő
Leveszem a napszemüveget!
4:49
Megtekintés 748 E
Márki-Zay Vs. Puzsér | 2019.05.28.
2:35:24
Leveszem a napszemüveget!
4:49
Megtekintés 748 E
Highlights: Man Utd 2-4 Liverpool
1:30
Volvo XC90 ST22 és a reakció
25:19