Sötét

Mindannyian Krisztusok vagyunk [ÖM #346] 

Feliratkozás
Megtekintés 7 E
93% 64 4

Önkényes Mérvadó #346 | 2021.03.31.
Puzsér Róbert, Horváth Oszkár, Nyári Gábor
Spotify: open.spotify.com/show/46PzzAUEhVtOep5J9fIw75
Apple Podcast: itunes.apple.com/hu/podcast/puzs%C3%A9r-podcast-%C3%B6nk%C3%A9nyes-m%C3%A9rvad%C3%B3/id1457464496?mt=2
Google Podcast: cutt.ly/ohGOD39
HUrun Playlist: hurun.info/from/PL_m5i4Bl8okkkDBbtQ7huXarZ5OYbu0r9.html

Közzététel:

 

2021.ápr. 8.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 26   
József Emmert
József Emmert Hónapja
Nem értem, miért követik meg Nyárit? Azért mert a szemébe mondták, még szerintem finoman, hogy a szemét gyártásában felelős? Hogy okozója részben a szellemi süllyedésnek? Ez egy felnőtt ember döntése és felelőssége. Nem kell benne részt venni, ha meg mégis, akkor nincs min megbántódni.
takimaki
takimaki Hónapja
Melyik rész volt ez? Végre téma volt hogy Nyári az első 9 valóvilág évad producere volt?
András Szabó
András Szabó Hónapja
7:01 Mindannyian Krisztusok vagyunk
BPI260
BPI260 Hónapja
Hol a helló?
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
Ebből mi igaz?: "Jelenleg Hajdú Péter ellen zajlik bírósági pere, s a Blikk megszerezte az eljárás iratanyagának néhány oldalát, amelyben feketén-fehéren ez olvasható: büntetett előéletű. A hivatalos iratban részletesen leírják azt is, miért van jelenleg priusza Puzsérnak, s hogy milyen büntetést kapott. Mint kiderült, a televíziós szakembert, aki internetes blogján komoly kritikákkal illeti a magyar közéletet, 2012. október 12-én a Pesti Központi Kerületi Bíróság jogerősen elítélte, méghozzá ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt. A jogosítványát egy évre elvették tőle, és komoly pénzbírságot is a nyakába sóztak. A vezetői engedélyét csak úgy kaphatta vissza, ha újra levizsgázott. Természetesen megkérdeztük az üggyel kapcsolatban a publicistát is, akit az ország a Csillag Születik zsűritagjaként ismert meg néhány évvel ezelőtt. - Én nem vagyok büntetett előéletű. Az igaz, hogy ittasan elkaptak a rendőrök. Emlékszem, valahol a belvárosban, az Ó utca környékén történt a dolog. Összevesztem a barátnőmmel, és ittam néhány fröccsöt. Nem mérlegeltem, kocsiba vágtam magam, és elindultam. A rendőrök azonnal levillogtak - vallotta be őszintén Puzsér, aki azóta visszakapta jogosítványát, és számára már csak történelem, hogy életének abban az évében, busszal közlekedett mindenhova. Mint elmondta, tanult a dologból, és sem a történtek előtt, sem azután soha nem ült ittasan a volán mögé."
Tóth Dániel
Tóth Dániel Hónapja
Ennyit tudtak előásni Robiról, miközben évek óta rendszeresen hangoztatja, hogy korábban nemhogy füvezett, de ayahuasca szertartáson meg LSD tripen is részt vett? Meglepően hanyag ez a Blikk, akiknél azt hiszem, a "Hegyalja Fesztiválon hugyozik az ismert kritikus" volt a csúcspont.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
Nyári szerintem zavarban van még az előzők után látszik a hangján.Abban a müsorban is őőőzött.Szerintem olyan mintha egy pofont kapott volna valakitől annyira meg van illetődve.Szerintem sokkolta hogy élő adásban ennyire leosztják.Nem tudom mennyire volt jogos mivel nem tudom történt e valóban áldozathibáztatás részéről vagy nem.Ha nem volt áldozathibáztatás puzsérnak elnézést kéne kérnie mert tultolta.Elég lett volna szembesiteni nyárit a disszonanciával de nem kellett volna áldozathibáztatónak mondani mert jogosan sértődhetett meg erre.
Gabor Balazs
Gabor Balazs Hónapja
Megvan: "Celeb tengely, ÖM #343" az epizód címe/száma.
Gabor Balazs
Gabor Balazs Hónapja
Melyik adásban oltotta a Robi a Nyárit? Írd le, kérlek! Szeretném meghallgatni podcast-ben, de csak annyit tudok, hogy "múlt szerdai", de hogy mi a címe, vagy milyen témàn vitáztak, azt sajna nem nagyon.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
Programigazgató kérésére nem csinál reklámot?Nem azért mert ő nem akar mert őt sérti?
Martin Rémy
Martin Rémy Hónapja
Nem sikerült megértened a lényeget.
ItsJustARide
ItsJustARide Hónapja
Melyik műsör verte ki a biztosítékot??
Dajka Ferenc
Dajka Ferenc Hónapja
@ItsJustARide ja nem lenne rossz :)
ItsJustARide
ItsJustARide Hónapja
@Dajka Ferenc dátum, link, esetleg? :)
Dajka Ferenc
Dajka Ferenc Hónapja
a mult szerdai ;)
András Dovalovszki
Köszönöm a segítséget apám megfejtéséhez. R.I.P. :(
András Balázs
András Balázs Hónapja
8:54 Ne már, nem láttad az Alien-t?
MC Ohayo
MC Ohayo 28 napja
Nekem is pont ez jutott elsőre az eszembe. Horrorból akció.
Zsidó Vulkáni
Zsidó Vulkáni Hónapja
Nyári,te búzacsíra! 🤮
Reka
Reka Hónapja
Oszkár mint mindig kritikán aluli
Csaba Pájer
Csaba Pájer Hónapja
Békülős szex ÖM-módra...
Adrien Molnár
Adrien Molnár Hónapja
Több a felesleges magyaràzkodàs az elejèn mint maga a beszèlgetès..az első 5 percet hallgattam...aztan inkàbb meggondoltam magam
Adrien Molnár
Adrien Molnár Hónapja
@Dajka Ferenc ???
Dajka Ferenc
Dajka Ferenc Hónapja
:'(
K. Gábor
K. Gábor Hónapja
A cím önmagában is undorító és taszító. Minek nézném meg?
GAM3R3D
GAM3R3D Hónapja
Mert egy nyitott emberi lény vagy, aki nem cím alapján ítél. Mert nem a megsértődés-kultúrát képviseled, hanem el tudsz vonatkoztatni egy - egy szótól, és azok, illetve a látottak mögöttes tartalmát is észre tudod venni. Mert tudsz gondolkodni. Vagyis ez is lehetnél.
Péter Krisztián
Akkor Robi nem láttad az Undisputed (magyarul Vitathatatlan) filmeket, ahol az első, egy komoly Peter Folk nevével fémjelzett elgondolkodtató, de azért Rockys film, ahol a boxoló útja a ringig fontos, valami tanulságot is nagyon akarnak erőltetni, még a Vitathatatlan 2-3-4 egy olcsó de annál látványosabb verekedős film, ahol Scott Adkins mindenkit Chuck Norrist megszégyenítő körbepörgő rúgásokkal terít instant félholtra, kontaktonként literjével köpve a vért, ha kell, ha nem. Két különböző stílus ott is. :D
Dwayne Hicks
Dwayne Hicks Hónapja
ÖÖÖ-öö-ööö-- kikapcs. :(
vèlemènydíler Mr
A “nem vagy te intèzö” ugyanaz a rendezö illetve a föhös neve ès a film is, nagyon jò vicces
Mr Csepel
Mr Csepel Hónapja
Jézus Krisztus, milyen emberek vannak. 😃
lazac33
lazac33 Hónapja
Ezt a filmet valamikor a köztévén néztem meg tizenvalahány éve...most már el se tudom képzelni.
DeadPool KGT
DeadPool KGT Hónapja
Miert anyira szorakosztato ez
A N
A N Hónapja
Azért vonít a kutya mert ingerli a nő sìrása, mint amikor szirénát hall, utánozza,
tibó Szasza
tibó Szasza Hónapja
No elmész a .....ûres duma csak!!
tibó Szasza
tibó Szasza Hónapja
Na itt is a gestapó .....
MrKunBela
MrKunBela Hónapja
3.-ik
MrKunBela
MrKunBela Hónapja
2.-ik.
Ernő Kiss
Ernő Kiss Hónapja
Ti inkább Antikrisztusok.
GAM3R3D
GAM3R3D Hónapja
@Ernő Kiss "tudhatnád", "ez egyértelmű", "józan paraszti ész". A fajtádat már jópárszor kitárgyalták, viszont ezek szerint nem troll vagy, csak buta, mint a föld. Érdemi vita helyett az igazad bizonygatod, ami még csak nem is igaz, mindössze egy béna állítás, ami után csodálkozol, hogy helyre tesznek. Amin gondolkodás, vagy esetleg cáfolandó a hozzászólok véleményét egy értelmes hozzászólás helyett újra mártírkodással, meg támadással reagálsz. Mondjuk ez is nettó trollkodás, szóval mégsem húzom ki a troll szót, csak beteszem a buta után. Na szia.
Ernő Kiss
Ernő Kiss Hónapja
@GAM3R3D a nyilvanvalón mit kell érvelni azon érvelnek az emberek hogy a levegő nem látszik?
GAM3R3D
GAM3R3D Hónapja
@Ernő Kiss írtam ilyet, vagy játszod a mártírt, mert érveid továbbra sincsenek? Nekem nem kell bizonyítanod semmit, mindössze felhívtam a figyelmed, hogy enyhén visszás, hogy nem írsz semmit, de elvárod, hogy komolyan vegyenek. Ha viszont csak trollkodsz, ez akkor is csak hármas alá, mert lehet ezt sokkal szofisztikáltabban is csinálni. Mindenesetre azért jár még egy internetpont, hogy az interneten tudsz fenyegetőzni. Ha nem te voltál, akkor legközelebb lehetsz te az, aki feljelent valakit, mert kaját merészel venni.
Ernő Kiss
Ernő Kiss Hónapja
@GAM3R3D és ha azt írom te vagy az isten akkor jófiú vagyok meg értelmes? Haggyad már magad ostoba. Azt se tudod mi kínod van. Te és társaid ilyen megrekedt személyiségek vagytok? Csak az ok amit ti gondoltok a többi meg ostoba. Hát van külön vélemény és lesz is benne részetek sok úgyhogy szokj hozzá 😀😀😀
GAM3R3D
GAM3R3D Hónapja
@Ernő Kiss szerencsére te érvekkel kifejezted magad, ezért beleköthetetlen a hozzászólásod. Megnyilvánulsz ostoba módon, majd leírják, hogy hülye vagy, erre megsértődsz. Gratulálok, nyertél egy internetpontot.
Következő