Sötét

Puzsér: Nincs első- és másodrendű magyarság 

Feliratkozás
Megtekintés 76 E
97% 740 15

Közzététel:

 

2021.márc.31.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Péter Taraszovics
Sziasztok! Tudtok nekem egy pontos linket küldeni, hol lehet szavazni? (Az onlinenepszavazas.hu-n nem találtam linket; és a pegapollon sem találtam a szavazást...)
999slawter
999slawter Hónapja
Ide vennék még egy dolgot. A FIDESZ voltaképp kinyilvánította, hogy kik érnek Magyarországon számukra a legkevesebbet (25 év fölöttiek, akik nem terveznek még családot alapítani, 25 év fölötti gyermekkel rendelkező szülők..). Undorító és botrányos.
Aanvoerder
Aanvoerder Hónapja
Ez mekkora hülyeség: az utolsó magyar, akit átlépett a határ, és már akkoriban eszénél volt, és felfogta, hogy mi történik vele, az nagyjából 90+ éves.
vera halmai
vera halmai Hónapja
Vagy a határon túli magyarok is csak a külképviseleteken szavazhassanak, mint a kimenekültek. A levélszavazatokkal trükközni lehet (nem létező emberek, halottak stb. szavaznak).
Immortal Zodd
Immortal Zodd Hónapja
figyelj, határontúli magyar vagyok, szlovákiai, de mi értelme lenne bárkit is bárhol választani, ha nálunk, ha nálatok, ha az illető úgyis csak lopni fog, tök mindegy kit választasz, mind korrupt, mind lop, mindenki a jó életmódot biztosítja be magának, soha nem szavaztam senkire és nem is fogok, minek, bárkit választasz, úgyis csak meglopja azt amit lehet...
Dani -
Dani - Hónapja
''a magyar emberek élete a legfontosabb számunkra, ÉPPEN ezért most bevezetjük a covid-19 adót ami azt jelenti hogy mindenkinek adót kell fizetnie a járványhelyzet miatt, mert sörös covidos migránsokat akar betelepíteni, gyércsány pedig oltásellenes!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Előd Rév
Előd Rév Hónapja
Ez a megjelenés! 🤣 Mint egy Fidel Castro hasonmás.
Arthur Elág Sipos
Ez a Taxi Driver kabát nagyon odavág
Kósza Zanafar
Kósza Zanafar Hónapja
Hát mêg ebből is van 2 kaszt,aki oltat meg aki nem 😂😂🤢
Adó Mérv
Adó Mérv Hónapja
Add1: azok a külhoni magyarok akiket "átlépett a határ" és nem rendelkeznek Magyarországon állandó bejelentett lakcímmel szavazhatnak levélben, de csak és kizárólag LISTÁRA. Add2: azok a külföldre vándorolt magyarok akik "átlépték a határt" és megtartották a Magyarországi állandó bejelentett lakcímüket külképviseleten szavazhatnak LISTÁRA és EGYÉNI jelöltre is, ha pedig kijelentkeznek a Magyarországi állandó lakcímükről és külföldi lakcímmel rendelkeznek, akkor ugyanolyan feltételekkel szavazhatnak kizárólag LISTÁRA. Szóval ha már első- és másodrendű magyarságról van szó, akkor legyünk következetesek és az "aki átlépte a határt" ugyanúgy szavazhasson levélben mint az "akit átlépett a határ" és persze ugyanúgy csak és kizárólag LISTÁRA. Béke.
Orbán Viktor Koldustarisznyája
@Adó Mérv Blokk
Orbán Viktor Koldustarisznyája
@Adó Mérv Nem akarásnak nyögés a vége. Kár beléd a szó, a rosszindulat és a fafejűség nagyon rossz kombináció...
Adó Mérv
Adó Mérv Hónapja
@Orbán Viktor Koldustarisznyája A többség rendszeresen hazalátogat, akkor nyílván sokan látogatnak haza véletlenül, vagy mert pont úgy jön ki, vagy szándékosan úgy szervezve, hogy szavazni tudjanak itthon. "Nem mehet félmillió potenciális szavazó egy időben szabadságra"-ehhez annyit fűznék hozzá, hogy a választás napja mindig vasárnapra esik. Biztos, hogy van olyan aki pont akkor is dolgozik, nem tud szabadságot kivenni és ideje sincs elutazni a legközelebbi külképviseletre szavazni, náluk lenne a jó megoldás a levélben LISTÁRA. (hogy ne legyen első- és másodrendű magyar ugyebár). "A jövő reményeim szerint amúgy az online szavazásé lesz az egy csapásra megszüntetné a diszkriminációt. Nem rekeszthetné ki többé senki pártérdekből, a nemzet legéletképesebb részét" egy csapásra elcsalhatóvá tenné a választást és még ennél is jobban megkönnyítené a láncszavazást, ennyi erővel mehetne fej vagy írással is élőben az m1-en.....:). A nemzet legéletképesebb része megtudja oldani, hogy szavazzon, így vagy úgy, külföldön vagy belföldön. Béke.
Orbán Viktor Koldustarisznyája
@Adó Mérv A többség rendszeresen hazalátogat, de nem a kedve szerinti időpontban. Mit nem lehet ezen felfogni? Nem mehet félmillió potenciális szavazó egy időben szabadságra. Nem is lenne értelme neki. A jövő reményeim szerint amúgy az online szavazásé lesz, az egy csapásra megszüntetné a diszkriminációt. Nem rekeszthetné ki többé senki pártérdekből, a nemzet legéletképesebb részét.
Adó Mérv
Adó Mérv Hónapja
@Orbán Viktor Koldustarisznyája Aki "1-2 havonta vagy gyakrabban hazalátogat", az ha akarja megoldja. "Könnyebb is feladni egy borítékot mint 1000 kilómétereket utazgatni", ezt nem is értem, az volt az alaptézis, hogy gyakran jár haza egyébként is. Parttalan vita.
Thomas Johnson [BACKUP]
Van itt bárki, aki szeretné, hogy az ellenzék bármelyik politikusa a hatalom közelébe kerüljön?
László Molnár
Ez egy faszsàg Robika, meg súgom itt neked,hogy aki akar az szavaz,mert ilyen nincsen hogy ha levélben nem szavazhat akkor meg àllt a vilàg,mert fel emeli a seggét és szavaz személyesen. Jaaa csak venni kell a fàradtsàgot. Egyébként a sumàkolàs meg a vissza élések miatt jó hogy nem lehet, làsd pld az amcsi levél vàlasztàst Trump vs Biden
Orbán Viktor Koldustarisznyája
A határon túliak szavazhatnak levélben. Megvonnád tőlük is, vagy csak a saját honfitársaidtól sajnálod?
Vaskuti Ádám
Vaskuti Ádám Hónapja
Miért ejt mindem ‘e’-t ‘á’-nak? ‘Ágyátámes’
Nándor Kruppa
Nándor Kruppa Hónapja
nincs első és másodrendű magyarság...akkor én, határon belüli magyar, miért nem szavazhatok levélben?? (nem mintha támogatnám a levélben történő szavazást)
Balázs Reznyák
Kövezzetek meg, de én nem támogatom az elképzelést! Szerintem az szavazzon bármilyen formában, aki itt él és ide fizeti az adóját. Vonatkozik ez a kolozsvári, az újvideki és a müncheni, illetve londoni magyarra is. (Ne kivételezzünk senkivel sem!) Én lokalitáshoz kötném a szavazást, nem anyanyelvhez vagy identitáshoz. Az állampolgárságról más a véleményem, azt megkaphatja bármely külföldi magyar.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
előrekerül a böckeau?(bökő)
The truth tester
Engem átlépett a határ de nincs az pénz amiért a Fideszre szavaznék.
Tibor Lorincz
Tibor Lorincz Hónapja
Robi,a magyar polgárháború határt lépett, székelyként semmi hasznom a magyar személyimből,kivettem,de ott csücsül a szekrényben,sose szavaztam,de attól a levél elmegy,ha Gyurcsány játszotta volna ki ezt a kártyát,most őt támogatná a hatumák 99 %-a.A román-magyar és a magyar-magyar gyűlölet csak fokozódott, egymást rágjuk jó ezer éve,nem is leszünk többé erős nemzet
Felix 58
Felix 58 Hónapja
Vajon a Nyilt társadalom pénzelte bevándoroltatás Európában, vagy Biden migrációs politikája mi célt szolgál, kedves Robi ? Ellenük miért nem emeled fel öblös hangodat? Akitől mindent elvettek: hazát, lehetőséget sokszor életet nehogy már egyenlő legyen azzal , aki Londonban több pénzért adja el hazánk által kiképzett tudását !!!Kilóg a balos lóláb.
Stefan F.
Stefan F. Hónapja
Te úgy nézel ki mint Bin Laden! Csak másképp gondolkozol, igaz, nem lepődnék meg ha a parlamentbe becsapódna egy kétmotoros Cessna! Lol 🙈
Gabor Szucs
Gabor Szucs Hónapja
Ismét egy helyes meglátás Robitól! Tűpontos!
Rita Csontos
Rita Csontos Hónapja
Mi külföldről zsàkkal hordjuk haza a pènzt,ők meg kapnak valamit ezèrt szavaznak. Tudok olyan idős erdèlyiekről,akik csak azèrt mert visszakaptàk magyarsàgukat,a magyar szemèlyi igazolvàny,ezèrt szavaznak.de nem èrtik hogy ez nem szimpatizàns szavazàs hanem emberèletekről dönthetnek,emberèleteket dönthetnek be! Van otthon hàzunk,innen nyögjük a hitelt,van otthon csalàdunk,èvtizedekig otthon fizettük az adòt. Nem szavazhatunk levèlben,megyünk a konzulàtusra de szavazunk!
Gutmann Gary
Gutmann Gary Hónapja
Nagyon militarista megjelenése van Robinak itt😀. Sgt. Robert Pushier
Gembe Seg
Gembe Seg Hónapja
Kurvára igazad van
Balázs Kunszabó
Ebben egy picike bökkenő van. Mégpedig az, hogy minden határon túli magyar szavazhat levélben. Innentől ez felesleges szócséplés.
Zsolt Nyíri
Zsolt Nyíri Hónapja
A te fajtád lépi át a határt (többségében), az én fajtámat meg a határ lépte át, a te fajtád áldásos tevékenységének köszönhetően! Ezt kéne felfognod és nektek meakulpázni, nem nekünk! Meg az összes többi bűnötök miatt!
Sasvári Péter
Sasvári Péter Hónapja
Robinak az alapkérdésben igaza van: ésszerű érvekkel nem tudom, hogyan indokolható, hogy a külföldön élők közül egyesek szavazhatnak levélben, mások nem. (Azt értem, hogy mindez a bejelentett magyarországi lakcím lététől függ, de azt nem, hogy miért.) Ez így nyilvánvalóan a külföldre költözöttek szivatásának tűnik, és igazuk lehet azoknak, akik szerint ez nem véletlen. Viszont ahogy Robi a kérdést tálalja és leegyszerűsíti, az egyrészt demagóg (már hogy ne volna különbség az önkéntes kiköltözés és a lakóhelyem más államhoz csatolása között???), másrészt teljesen félreviszi a vitát. A valódi kérdés nem az, hogy a Brightonban lakó magyarhoz képest egy sepsiszentgyörgyinek több joga van-e (egy ilyen leegyszerűsített kérdésre csak az a válasz adható, hogy ilyen nem fordulhat(na) elő), hanem az, hogy a levélben szavazás lehetősége miért függ attól, hogy van-e bejelentett magyarországi lakcím. Erről már tényleg lehetne egy értelmes vitát folytatni, begyűjteni az érveket és ellenérveket, majd levonni a tanulságot. Szerintem.
László Kiss
László Kiss Hónapja
Ez mellett, ha megnéznénk egy főre mennyi támogatas jut itt vagy ott, hát eljépednénk, aki kivandorolt vagy más országban dolgozik az megsemmisült a kormány számára! És sok helyen a kinti magyarok álltal használt intézményeket használó nem magyarok is támogatottak, hogy ne lázadjanak a magyarok ellen! Kossuth rádióban reggelente hallható miket támogatnak, ha itthon így lenne sosem szavaznék másra csak a fideszre! De itthon nincs így
Mano Batka
Mano Batka Hónapja
Bud Spencer
Valint Czemmel Bálint
Magyarok rangsora a fityeS.S és orbánc szerint... "Legrosszabbal" kezdve Pesti Budai Budapesti Dunántúli vidéki Duna tisza közti vidéki Tiszán túli vidéki Külhoni Külhoni trianononozó Külhoni trianononozó református Külhoni trianononozó református Román területen. És az első.... Az erdélyi csiki református 6 gyerekes trianonozó nélkuledet nyavalygó, horthy és főlleg ner fan aki a kölkeit is református NER szavazónak szánja.... Én terézvárosi gyermektelen ZSIDÓ vagyok........
Number Jack
Number Jack Hónapja
nem
TheUrratha
TheUrratha Hónapja
Ez bakker akkora ostobaság Robertóm, hogy csak csodálkozom, hogy belőled jön. Egyetlen indok: Jelenleg is szavazhatnak azok, akik kimentek külföldre. JELENLEG IS SZAVAZHATNAK LEVÉLBEN.Megvan? Innentől kezdve mi értelme lenne ,,megkönnyíteni “ ezeknek a magyaroknak a szavazását, amikor már most is könnyű? Csak nem azért, hogy lehessen választási csalásra használni az új levélszavazó rendszert? Ennyire ki van adva a parancs ,hogy ami az USA-ban bejött azt itthon is meg kell próbálni? Szánalom ez az egész csalás-kezdeményezés. Rohadtul nem fog létrejönni mondjuk, de hajrá!😂
Mobile Photographer
Itt nem a magyarságról van szó, szokásos hazugság, itt a szavazati jogról van szó. Aki nem itt él, szavazzon abba az országba ahol lakik kurva egyszerű. Ettől ő még magyar, ezt senki nem vitatja. De egy Londoni vagy egy Erdélyben élő, vagy egy Amerikai magyar ( és itt nyilván lehet húzni egy határt mint száz éve is tették, hogy pl 3,, 5 v megegyezés kérdése -év kint tartózkodás,és letelepedés után már nem szavazhatott. Most aki 10 éve kint dolgozik Németországban, és évente 2x hazajön a nagyszüleihez, de kint is fog élni, vajon milyen értelemben számít jogos szavazónak belügyekben? ) milyen alapon dönti el vagy egyáltalán milyen alapon szavaz annak az országnak a belügyeibe ahol nem él, nem adózik stb. Újabb liberális trükk hogy a 22-es szavazásokon jöjjön némi szavazat a Fidesz ellen, ez az egész felvezetés az elején a szokásos NER fóbiába fulladt. Ez nem identitás kérdése, te is tudod. Úgy látszik számodra ez kizárólag politikai kérdés nem nemzeti.
György Fehér
György Fehér Hónapja
Ez hülyeség! Nem első- és másodrendűek vannak, hanem azokat, akiket a határ lépett át, és ezáltal hátrányosabb helyzetbe kerültek kissebbségként, pozitívan diszkriminálja a törvény. Épp erről szól napjaink gender ideológiája (ezért harcol minden haladó), pozitiv diszriminációval többletjogokat adni a magukat hátrányosabb helyzetben lévőnek tartó szexuális és nem szexuális kisebbségnek. Milyen dolog, hogy az egyik mellett kiállunk, a másik kisebbségtől meg elvonnánk a jogaikat. Becsületes ember nem tesz ilyet. Kivéve természetesen, ha agyilag nem képes felfogni ezt az anomáliát. Úgyhogy lehet választani, hazug csirkefogó valaki, vagy csak szimplán ostoba.
Ildiko Csetfalvi
Robi,Love from London!😆❤
kidceeone
kidceeone Hónapja
Minderről szót sem kéne ejteni ha a fidesz nem lépte volna át a határt.
Plus+
Plus+ Hónapja
Túl bonyolítod ezt Robikám van egy egyszerűbb megoldás! Aki ide adózik és ide fizeti a TB-t az szavaz a többeknek meg kussssss!!!!
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
Vannak jó magyarok akik beoltatják magukat nekik jár a szinház meg az oltási igazolványos szórakozási lehetőség(ami abszurdum mert hogy alapból jogod van moziba járni de majd ők megmondják a tutit) meg vannak a rossz magyarok akik veszélyesek és nem oltatnak.az igazi felnőttként kezelése az lenne a társadalomnak hogy mindenki eldöntheti oltat(és lelkiismeretre bizzák azt hogy ki hogy jár szinházba,sokkal hatásosabb mint a kötelező,sokkal több ember van aki igy is oltatna mint gondolnák,de most félő hogy lesznek olyanok akik behamisitják az oltásit és akár betegen mennek szinházba,nem lenne egyszerübb tiszta helyzetet teremteni?) vagy nem ÉS mindenki eldöntheti vesz e fel maszkot vagy nem.meghallgatják az infektológus szakemberek véleményét és eldöntik hogy élnek e vele.mint ahogy az orvosnál se orbán dönt helyetted hogy legyen e rajtad mütét vagy sem.a felelősséget meg a társadalom viseli akárhogy dönt.ezt hivják felnőttségnek.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
ugyanez covidra.vannak jó magyarok akik beoltatják magukat nekik jár a szinház meg az oltási igazolványos szórakozási lehetőség(ami abszurdum hogy alapból jogod van moziba járni de majd ők megmondják a tutit) meg vannak a rossz magyarok akik veszélyesek és nem oltatnak.az igazi felnőttként kezelése az lenne a társadalomnak hogy mindenki eldöntheti oltat vagy nem ÉS mindenki eldöntheti vesz e fel maszkot vagy nem.meghallgatják az infektológus szakemberek véleményét és eldöntik hogy élnek e vele.mint ahogy az orvosnál se orbán dönt helyetted hogy legyen e rajtad mütét vagy sem.a felelősséget meg a társadalom viseli akárhogy dönt.ezt hivják felnőttségnek.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek Hónapja
tollba van mondva mi a magyarság na mit nem értölöl? :D
Abc Def
Abc Def Hónapja
Puzser tudom en mi a te bajod. Nem tudod hogy lehetett hamvas béla raktáros. Pedig nagyon egyszerű a valasz
Sárkány Tibor
Sárkány Tibor Hónapja
Csalnátok.
John Falrmer
John Falrmer Hónapja
Igen, de az a baj, hogy akik ezt meghalljál azok nagy eséllyel tudják, de nem tudnak változtatni. Nem mondom nagyon ugyek kis húzás Viktorunktól
Kata Fási
Kata Fási Hónapja
Hány hülye van aki ebből egy szót sem ért.
Kk Jj
Kk Jj Hónapja
Saját tapasztalatom: a Németországban élő magyarok tudatlanok, műveletlenek, sötétek mint az éjszaka, kb Orbán falusi roma szavazóinak szellemi szintjén állnak. Fogalmuk sincs mi történik körülöttük, álomvilágban élnek, hagymázas hülyeségekben hisznek, még én is többet tudok a valós német viszonyokról mint ők, pedig igazából nem is érdekel, alig-alig nézek utána. 23 éve Németországban élő magyarok olyan ostobák és tudatlanok, hogy ezeket én nemhogy szavazni nem engedném, de sokszor megkértem őket, hogy ha lehet, ne jöjjenek vissza soha többé de legfőképpen ne ugassanak bele abba, ami Magyarországon történik, már csak azért se, mert fingjuk sincs az igazságról. Egy erdélyi magyar ezerszer tisztábban látja a helyzetet mint ők, erről meg ennyit. És nem, nem szavazok a fitymadeszre, eddig se szavaztam, csak egyszer még 1990-be, azt is megbántam.
Erik Szrapkó
Erik Szrapkó Hónapja
Nem tudnak szavazni a külföldi Magyarok?
László Bosnyák
A legfontosabb kérdés 2021 áprilisában!
Anticommunist Antifascist
Gratulálok, ismét bebizonyítottad, hogy hülye vagy! És mivan azokkal, akik Gyurcsány idejében vándoroltak ki???? Azok is az ellenzékre szavaznak? Képzeld, mind a határon túli, mind a kivándorolt magyaroknak biztosítva van az, hogy szavazhassanak!!!!
BORGy
BORGy Hónapja
ROBI HAMAROSAN NEM UTAZHAT OLTATLAN EMBER BUSZOKON!!!!!! EZ MÁR SOKKAL KOMOLYABB SZITUÁCIÓ!!!! ERRŐL KÉNE BESZÉLNI!!!!
Ferenc Mészáros
Egyetértek! Hajdan Simonyi Imre egy konferencián - amely azt volt hivatott meghatározni, hogy ki jó hazafi és ki nem - nagyon egyszerű választ adott a kérdésre: " A hazaszeretet szívdobbanás kérdése." Márpedig az a szív dobbanhat bárhol a világban.
labzoli
labzoli Hónapja
A levél szavazat című vonatra nem kéne felszállni, lásd USA csalás
Márton Sipos
Márton Sipos Hónapja
Az a helyzet, hogy, ha a rendszerváltás idején a határontúliak megítélése nem oldal függő lett volna, hanem egy vitán felüli konszenzus, akkor nem lennének ezek a viták, és a kinti magyarok szavazatai sem lennének egyértelműek. Mindenki kapjon levél szavazati esélyt. A határontúliak szavazatai olyan csekélyek, hogy nem tudják megváltoztatni egy szavazás végeredményét. Ezt jó, ha tudjátok! Ez egy szimbólikus gesztus Trianon miatt, ahogyan azt az ottaniak érzik és egy politikai előny, ahogyan azt a jobboldal látja. Ahogy egyszer Robi mondta, attól függően szavazol jobb eséllyel jobbra, vagy balra, hogy nagyapádad, vagy dédapádat Auschwitzba, vagy a Gulágra hurcolták el. Erdélyi magyar vagyok, aki már élt Magyarországon, szép fiatal éveimet ott töltöttem el. Van betekintésem, látom mindkettő nézőpontját, az erdélyiek szemszögéből a túlzott naivitást és vendégszeretetet a magyarországi magyarokkal szemben, miközben ez nincs viszonozva. De, látom a magyarországi nézőpontot is, ahol a kádári luxuskommunizmus elfeledtette a proli tömegekkel a saját nemzeti tragédiájukat. Meggondolatlanul románoznak, szlovákoznak, ukránoznak olyan magyarokat, akiknek az anyanyelvük magyar, a temetőben magyar sírokat látogatnak, akiknek felmenői magyarok voltak és magyar szellemben nevelkedtek, miközben ezeknek az embereknek az asszimilációs nyomás napi probléma. A magyarokkal való uszítás mindig is egy politikai ütőkártya akár a román, ukrán, szlovák, vagy szerb oldalon. Nemzetegyesítés helyett nemzet összehúzás történt, mert amíg a jobboldal kiállt a határontúli ügyek mellett, addig a baloldal kifejezetten uszított ellenük, mondván, ha te Romániához kerültél te román vagy, és nincs vita. A románok viszont "bozgornak" csúfolják az ottani magyart, ami hazátlant jelent és folyamatosan diszkriminálják őket. Én is pártolom, hogy szavazhassanak levélben a határontúliak, akár önszántukból kerültek külföldre, akár nem. Ne féljetek a határontúliaktól annyira, mert nem miattuk fogja megnyerni a választást a Fidesz. Ha megnyeri. Nincsenek annyian. Viszont figyeljetek arra, hogy a baloldal elkezd majd megint mocskolódni a határontúliakkal szemben, mert ezzel a gyűlölködéssel tudja majd szavazásra buzdítani a táborát, heves érzelmi reakcióktól fűtötten például Gyurcsány Ferenc és csapata.
oldi08
oldi08 Hónapja
Hajrá Puzsár Róbert!!! Neked van igazad!
De Gamma Vasco
De Gamma Vasco Hónapja
Szeretem a meglátásaidat, ez a probléma is olyan amivel foglalkozni kell, de számomra (én is migráns vagyok 😱) sokkal nagyobb probléma a kire nem a hogyan......hmmm
László Remzső
Bazzz, hirtelen azt hittem, hogy a fiatal Fidel Castro.
András Fülöp
András Fülöp Hónapja
Hatalmas! Nekem is ez ugrott be. 😁
NamahShivaya
NamahShivaya Hónapja
Én kijelentkeztem az otthoni lakcímemről, úgyhogy túljártam az eszükön. :)
TheUrratha
TheUrratha Hónapja
Mert ennyire egyszerű. Ez a ,,megkönnyítés” ez egy mondvacsinált cél. Az igazi cél az a választási csalás megkönnyítése.
Miklós Péntek
Miklós Péntek Hónapja
Érdekes USA ban nem ezzel "csalták" el a választást?:)
Balázs Kunszabó
@MR mxc2 Minden normális amerikai lap megírta. Az ellenkezőjét (vagyis a sok hazugságot) maximum a 444-en vagy a telexen olvashattál, sehol máshol 😆
kalóz jack
kalóz jack Hónapja
@Mátyás Sándof erdélyben,vajdaságban ezt hogy csinálják? Úgy kell megoldani máshol is!
Mátyás Sándof
@kalóz jack Mert nem ellenőrizhetik levélszavazat esetében hogy a valóban jogosult szavazott-e. NEm mehet be csak úgy egy magánházba/lakásba hatósági személy vagy ellenőr a amikor a szavazólap kitöltésre kerül.
MR mxc2
MR mxc2 Hónapja
ilyen esetről maximum az origon olvashattál, sehol máshol😆
Feri M.
Feri M. Hónapja
@kalóz jack a megfigyelők csak a beérkezett választólapot látják.😉 azt nem, hogy ki(k) adták le (pl halottak nevében stb).
C0nsequence
C0nsequence Hónapja
Robi: Én úgy gondolom, hogy a magyarság egyetemes. Magyarok akik csak fősulit végeztek: *Am I a Joke to you?*
idontgive mercesthethird
Kopp-kopp
András Fülöp
András Fülöp Hónapja
Az
Oláh József Botond
Erdélyi magyarként köszönöm ezt a videót Robi! Én még nem szavaztam s valószínűleg nem is fogok. Akkor se szavaztam mikor Magyarországon éltem, egyszerűen nem láttam megfelelő jelöltet. Mindegy is, mindenki legjobb belátása szerint kell, hogy szavazzon. A legjobbakat kívánom neked és csapatodnak! Hajrá magyarok! Hajrá Magyarország! :)
Moshe Kohen
Moshe Kohen Hónapja
Én kolozsvári magyarzsidóként azt gondolom, hogy nekünk, akik magyar állampolgárok vagyunk szavazni kell. Én a magyar vállasztásokon eddig mindig részt vettem és következetesen csakis a Fideszre szavazok, mivel ők azok akik szuverénisták és szembe szállnak a globalistákkal (libsik, komcsik, nácik), ha nem ezt tesszük és olyan gyurcsányi féle momentumosok vennék át a hatalmat akkor Magyarország feloldódik a nagy globalista semmibe és nekünk is végünk. Izraeli választásokon több szuverénista párt van de én eddig mindig Netanyahura szavaztam és fogok ezután is. Bibinek van viziója és képes együttmüködni Orbánnal. Na most a legnagyobb gondom a román választásokkal van, mert az összes román párt antiszemita, magyargyülölő és rasszista. Akkor is ütnek rajtam ha a magyarokat verik és akkor is amikor a zsidókat mivel én mindkettő vagyok. Igy nem marad csak az RMDSZ de ők mindig alkut kötnek valamelyik román párttal , mégha kényszerből is.
László Duchai
László Duchai Hónapja
Lemaradtam valamirol? Nem szavazhatnak magyarok akik kikoltoztek a hataron tulra?
Balazs Dobos
Balazs Dobos Hónapja
Legjobb vagy Robi!
János Kovacs
János Kovacs Hónapja
Sziasztok, Robi nagy igazsagokat mond, de azert nincs abszolut igazsag, ergo mint olyan nem letezik. Nezzuk csak mas szempontbol, akik onszantukbol leptek at a hatart, miert nem hajlandoak kijelentkezni a lakcimukrol, ja mert ha valami gond lenne a mekibe nyugaton akkor vissza kell tudni jonni valahova? Es lakcim kartya nelkul kiesel a rendszerbol? Jelentkezz ki es szavazz levelben. Mit tett a baloldal a kulhoniakert azon kivul, hogy neha neha rarontogatott? Ja hogy ezek utan a kulhoniak nem hajlandoak rajuk szavazni? Gyurcsany Bango Vadai kombo olyan szinten toxikus, hogy az Orbant egy eletre be betonozzak. Hat igy.
Misi a hegyről
Misi a hegyről Hónapja
hol vagy Robi
István Liberál
Eljött a 2018-as parlamenti választások napja, és az angliai magyarok is rengetegen mennek el szavazni a brit fővárosban. Késő délelőttre a sor hatalmasra duzzadt, amiről még videó is készült.
István Liberál
@Zoltan V. Nagyvonalú volt orbán, az utolsók szavazatairól lemondott, így is meglett s 2/3.
Zoltan V.
Zoltan V. Hónapja
...és az utolsók előtt bezárták az ajtót, hogy sok órányi állva várakozás után végül ne adhassák le a szavazatukat. Erre azt mondták utólag Orbánék, hogy nem baj, mert úgysem befolyásolta volna érdemben a választások eredményét. Demokrácia á la Orbán.
István Liberál
Magyarok, akik átlépték a határt és migráncsként robotolnak Londonban, azoknak nincs lehetőségük szavazni? Ez valami új szabály?
Zoltan V.
Zoltan V. Hónapja
Mutatna nekem valaki egy élő magyart, akit átlépett a határ?!
Zoltan V.
Zoltan V. Hónapja
​@Tamas Csajka Szia! Köszönöm a válaszod! Igen, pontosan erre gondoltam, hogy alig van már olyan, aki még él és átlépte a határ. A szüleid is közel 80 évesek és ugye nem arról van szó, hogy 45-ig végig Magyarország része lett volna az a terület, hiszen '20-ban a trianoni békediktátummal elcsatolták, aztán 1938 végén az első bécsi döntés csatolta vissza Magyarországhoz, aztán 1940-ben már a Szlovákiához való csatolásról volt szó teljes lakosságcserével, majd 1945 év elején Csehszlovákia része lett. A Te szüleid pont abban a pár évben születtek, amikor még épp Magyarországhoz tartozott. Semmi kifogásom ellene, hogy aki olyan területen született, ami akkor aktuálpolitikailag Magyarországhoz tartozott, az szavazhasson úgy is ma Magyarországon, hogy nem él itt. De hány ilyen ember van? Nem áll rendelkezésemre adat, de maximum pár ezer lehet, talán csak néhány száz. Ehhez képest több százezren szavaznak, akik nem Magyarországon születtek és talán soha nem is éltek, akár soha nem is jártak Magyarországon. Mellékesen jegyzem meg, mert természetesen ez nem mondható el minden határon túli magyarra, de kaptam már meg határon túl (pont felvidékiektől), hogy "te magyarországi magyar", amit olyan pejoratív hangnemben mondtak, mintha azt mondták volna, hogy "te anyagyilkos"! Szóval érdekes dolog ez, hogy nagyon sok határon túli magyar lenéz minket, elmondják, hogy el nem tudnák képzelni a magyarországi magyarokkal az együttélést, különbnek tartják magukat, aztán szavaznak és döntenek arról, hogy nekünk milyen legyen.
Tamas Csajka
Tamas Csajka Hónapja
Pl. a szüleim. 1943-ban és 1944-ben születtek Kassán.
haver11
haver11 Hónapja
Ki kell végre verni a Vörösöket ebből az országból Mert csak hátráltatják ezt az országot
Phase Hypothesis
Oralcumshot paralel........ eddig ez az év zenéje
Shut Up Motovlog
...beszélek arabul, akkor arab vagyok? ...beszélek németül, akkor német vagyok? ...beszélek angolul, akkor most angol vagyok, vagy ausztrál, esetleg amerikai? ... sokan beszélnek magyarul, mégsem magyarok. Ha ide fizet adót, akkor szavazzon ide nyugodtan. Egyébként pedig szavazzon ott, ahol adót fizet, mert az a fontos nem? Sok határon túli magyar ismerősöm van, magasról tesznek az egészre ami itt folyik. Átjönnek, és dolgoznak tisztességesen. Nincs idejük ilyennel foglalkozni...
Shut Up Motovlog
@Homelander lehetőleg az szavazzon, aki arra érdemes. Az, hogy mi alapján érdemes valaki, lehetnének szabályok. Egy bizonyos IQ alatt Én nem engednék közügyek közelébe senkit. De Én alkalmatlan lennék szabályok kidolgozására, mert pl szociális dolgokhoz nem értek. De talán ésszel, és megfelelő szakértőkkel elkerülhető a káosz. Én nem tudom mi a terv, nekem csak “tele a tököm” az egésszel.
Homelander
Homelander 22 napja
Szóval csak 3,4 millió ember szavazzon? Vagy a terv az, hogy visszahozzuk a hűbérúri rendszert, aki befizeti a sarcot, annak lesznek polgári jogai? Mi a terv?
You Tube
You Tube Hónapja
Újpestről megint semmi, Róbert?!
Zalán Márta
Zalán Márta Hónapja
konkrét vajon mér húztam el innen ;)
Kenan Shiva
Kenan Shiva Hónapja
Abban egyetértek, hogy ez a NER érdeke, és hogy a fő motiváció valóban az, hogy előnyös szavazatokhoz jussanak; viszont ha a jelenlegi kormánytól elfüggetlenítünk - tegyük fel! - azt nem gondolom, hogy ennek az elvnek ne lenne jogos alapja. Egy régebbi videódban azt mondtad, hogy az magyar, aki annak érzi magát. Nos ki érzi magát inkább magyarnak: az, aki lelépett tőlünk nagyobb fizetésért, vagy az, akinek elvették a hazáját, de a gyerekét mégis magyar nyelven neveli fel?..
Sir Galahard
Sir Galahard Hónapja
Szeretnék látni egy Puzsér-Orbán miniszterelnök-jelölti vitát!
Zoltan V.
Zoltan V. Hónapja
Én pedig nem. Puzsér stílusa vállalhatatlan lenne miniszterelnökként. Sőt, még így is sokszor az. Puzsér maradjon csak egy hangos megmondóember, Otbánnal meg vitázzanak azok, akik alkalmasak lennének miniszterelnöknek. Persze mindez csak elméleti síkon valósulhat meg, hiszen Orbán senkivel sem vitázik, amióta legutóbb felmosták vele a padlót és elveszítette a választásokat.
Betti B.
Betti B. Hónapja
Őszinte leszek kedves Robi. Szerencsésnek érzem magam hogy, most nem magyarországon élek, és szavaznom sem kell, és nem is számítanak a szavazatomra . Ugyan is, sajnos még mindig, ugy látom hogy az ellenzék, csak szövegel, éppen ugy mint Orbán. És a hibáik is hasonlók, esetleg ugyan azok. Szóval ürülök hogy nem kell szavaznom. Mert melyk kezemet harapjam meg ??Viszont sajnálom az othon élő családtagjaimat. És részvétem mind a 800 Ózdinak. Akiknek az utolsó munkalehetőséget is bezárják. És ezzel elástak Ózd városát. Jó mélyre.
István Oláh
István Oláh Hónapja
Magyar, Sváb,Zsidó,Roma,Szlovák,Horvát,Szlovén... Kihsgytam valamit??? Kemény. Aki cak határon belül érzi magát Magyarnak az nem Magyar, hanem lakos........
Alfonz33
Alfonz33 Hónapja
Robinak csak részben tudok igazat adni, mert aki Anglia ment az döntött, aki székely vagy "határontuli"(mind1) az oda született, nem volt döntési lehetősége, csak ugye ezt Robinak Budapestről kicsit nehéz felfogni és átérezni meg lehetetlen... a másik dolog ,hogy nem minden székely szavaz Orbánra és nem 100 és nem 80%-os a részvétel, egyáltalan nem játszik döntő szerepet a Fidesz győzelmében csak Robinak megéri a székely magyart meg a magyart ugye egymás ellen hergelni,mert ezzel is dobhat egy követ Orbánra , ez kicsit ismerős Gyurcsány személyében!
Silent Warrior
Silent Warrior Hónapja
Szevasz, Ábel! Somfordálj vissza a Prosti TV-be, oda való vagy, nem kell, hogy máshol is rontsd a levegőt!
HardGenerationz
HardGenerationz Hónapja
2018-ban nagyon sokan szavaztunk volna a fidesz ellen, konkrétan a jobbikra. Viszont bejelentkezni, 100+km-t utazni, sorbanállni, stb. kicsit elvette a kedvünk az egésztől. De, szerencsére szavazhattak kényelmesen levélben helyettünk azok a határon túli magyarok akiknek többsége a büdös életben nem volt Magyarországon, nem is vágyódik oda, de legalább jól beleszólhattak az életünkbe...
István Ködöböc
Megint a fèligazságok....az a határontúli Magyar, aki már lètesített magyar lakcímet ès van tb ès adószáma, csak abban az esetben tud levèlben szavazni, ha lemond a magyarországi lakcímèről tb ès adó számáról ès bizonyítja, hogy újból külföldi lakcímen èl. Ugyan ez èrvènyes a kiköltözött "magyar magyarra" tehát ha bejelenti, hogy külföldön èl èletvitelszerüen, lemond a magyarországi lakcímèről ès társadalom biztosításáról, ebben az esetben szavazhat levèlben. Ne úszitsunk magyart magyar ellen, fèlinformációk helytelen közlèsèvel, saját politikai èrdekünk miatt. Elvègre is elvileg ez ellen küzd.
OtroBeat
OtroBeat Hónapja
Értem, mondjon le a saját magyarországi állandó lakcíméről, hogy szavazhasson levélben. Nagyon logikus. Nem baj, hogy akár csak pár évig tartózkodik külföldön, de mondjon le róla! És akkor nagy kegyesen megilletheti az a jog, ami a külföldön született, és az egész életét ott leélő embert alapból illeti. A féligazságokat kéri számon, pedig ő is él vele, ugyanis: míg a kivándoroltak többségének van magyar lakcíme, addig a határontúliaknak csak nagyon kis részének van. Az meg, hogy ki úszítja a magyart magyar ellen: Talán azon hatalmi erők tájékán kéne körülnézni, aki politikai tőkét kíván szerezni a jelenlegi helyzetből: tudjuk melyik oldalnak van 90%-os támogatottsága a határontúliak körében. Az úszítás pedig akkor fogja elérni a tetőfokát, amikor a kiélezett helyzetben a pár száezer külhoni szavazat fogja eldöndeni a választás kimenetelét. Na, akkor aztán sokan fogják "megköszönni" a szeretett nemzettestvérek támogatását. Ne így legyen!
Mihàly Maksa
Mihàly Maksa Hónapja
PZSR most is úgy mutatja meg az ügyet, ahogy az van, meg ahogy lenni kell(ene)!
Ferenc Bogácsi
Ferenc Bogácsi Hónapja
Teljesen egyetértek. Igaz, a fizimiska alapján olyan 5-6 órával hosszabb beszédre számítottam Commandante Puzsértól, de így is jó volt. Hasta mañana!
Dániel Ferenci
Dániel Ferenci Hónapja
Nem is tudom en igazabol csak azert vetnem be ezt a kartyat hogy levaltsam a kormanyt de amugy nem nagyon adnek szavazasi lehetőseget kulfoldon élőknek mert ők nem erzik majd hatasat . Masreszrol ha mas lenne a kormany lehet hogy visszakoltoznenek es egy kormany valtas se artana... ez egy dilemma
Róbert Gergely
Róbert Gergely Hónapja
Jól beszéltél, Fidel.
Bakkancs1
Bakkancs1 Hónapja
-esment igazad van Robi ....bölcs szakállas vagy ...kedvellek
Bokenyi Sicario
Bokenyi Sicario Hónapja
Én NER-szavazó vagyok, de teljes mértékben igazad van.
Katalin Magyar
Katalin Magyar Hónapja
Robi! Ez csak fikció!
T B
T B Hónapja
Teljesen mindegy, hogy ki milyen modon szavaz. Az elozo valasztas nagyon jo pelda volt erre. Sajnos semmi nem tortent meg akkor sem, amikor 100szazalekig biztos volt, hogy manipulaltak a szavazast, igy teljesen mindegy, hogy te szemelyesen, levelben vagy akar mozgournaval szavazol. A vegeredmenyen nem valtoztat. SAJNOS Egyebkent szerintem egyaltalan nem is kellene, hogy szavazhassanak azok akik nem itt elnek.
istván farkas
istván farkas Hónapja
Vona-Puszér összefogás?! Lájkolom!
TheIlluminator
TheIlluminator Hónapja
Elcseszett egy összefogás lenne.
Senki Fia
Senki Fia Hónapja
Aki nem a fideszre szavazz az nem magyar! Tehat teljesen normális, hogy nem szavazhat levelben.
M Balazs
M Balazs Hónapja
~ mindenki magyar aki magyarnak vallja magát és az akar lenni.
Bagoy Beby
Bagoy Beby Hónapja
Cseh Gevara
Koppixer
Koppixer Hónapja
Rendkívüli interjú Orbán Viktorral: hurun.info/to/vide/nX17moZ3z5TO068.html
BigAndroo
BigAndroo Hónapja
Fidel Castro fiatalon nagyon nagy vagy robi
I am An Outsider
Ennyi baszod,koszonom,vegre valaki!
Kozma Csaba
Kozma Csaba Hónapja
❤️🤜🏻🤛🏻👍🏻👍🏻
Zsolt Euwra
Zsolt Euwra Hónapja
Milyen magyarság? Beteg askenázi😂😁
Roland Zsidai
Roland Zsidai Hónapja
Nagyon bírlak Robi imádom a tartalmaidat hajrá !!!
Bill Búboló
Bill Búboló Hónapja
Aki akaratán kívül, balesetből kifolyólag gyilkol és aki előre megfontolt szándékkal az is ugyan azt a büntetést érdemli?
MORDIZOMADTA PONT
de
Következő
What the Trees Whisper About
1:18:05
World's Fastest Workers!
9:00
Megtekintés 7 M