Sötét

Öt Jakab Péter stílusáról, az egyfordulós előválasztásról és a kétféle határon túli magyarságról 

Feliratkozás
Megtekintés 144 E
95% 1 372 67

[Öt #27] | 2021.03.19.
Heti véleményműsor az ATV-n, amelyben Lampé Ágnes műsorvezetése mellett Konok Péter történész, Ceglédi Zoltán politikai elemző, Puzsér Róbert publicista és Vona Gábor fejti ki véleményét aktuális eseményekről.

Közzététel:

 

2021.márc.19.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
Bendegúz Koppány
Mekkora hülyeségeket beszélnek. Főleg a választásokról. A határon túliaknak amúgy egy korlátozott szavazati joga van, az senkit nem zavar ebben a moslékgyűlésben.
zsolt péter
zsolt péter 8 napja
Vigyázó szemetek parizerre vessetek
zsolt péter
zsolt péter 8 napja
Ja és szeretkezek bojkottalni az atv. T. Eddig bojkott álltam
zsolt péter
zsolt péter 8 napja
Így kell beszélni Orbán Viktorral. De csakis a cenzúra miatt
60 Kft K&K
60 Kft K&K 10 napja
Vegyél fel még maszkot......buta liba! :D
Zsolt Botfai
Zsolt Botfai 12 napja
Üdítő ilyen vitákat látni. Én az egész fiatal korom orbán rendszerben élem és még sokan mások is, és nagyon örülök hogy vannak még itt minőségi viták és műsorok. Csak így tovább, nézni is fogom.
Mark Kovacs
Mark Kovacs 24 napja
Jakab biztos el tudná vezetni az országot te marha :D
Mark Kovacs
Mark Kovacs 24 napja
Puzsér mindig is utáltalak a nagypofád miatt ez most se változott! a mindenkori miniszterelnökkel nem lehet így beszélni mint Jakab beszél...ez a legalja
Rozália Rauf
Rozália Rauf Hónapja
Látom Kövér arcán az epeömlést és szemében a szorongást, mindig mikor Jakab felszólalását jelenti be. "- Na, ma mi vár ránk!!! Már megint mit fog mondani?!?! Jó Vona Gábor, könyörgök gyere vissza, ments meg minket!
Csabest
Csabest Hónapja
Minél szegényebb egy ember, annál olcsóbb a szavazata. Sajnos azzal hogy sok ember elvesztette a munkahelyét nem lesznek fidesz ellenesek, csupán 5kg krumpli helyett örülnek majd a 3kg krumplinak is.
Richi Kiss
Richi Kiss Hónapja
Jakab Pétert Miniszterelnöknek!!!!
Márta Farkas
Márta Farkas Hónapja
Lemaradtam valamiről, hogy esetleg Márki-Zaj visszalépett, vagy más okból nem volt kiejtve a neve..? (csak egyszer-kétszer véletlenül) Vajon hogy agyon beszélik a dékás házas párost mint "ellenzék" az nem reklám nekik..?
János Molnár
János Molnár Hónapja
Tetszik, hogy öt vezető "értelmiségi" csont nélkül elfogadja Puzsér Róbert megállapítását, (48,30) miszerint az országgyűlési képviselők kilóra megvehetők. Akkor, ha ez a megállapítás ennyire nyilvánvaló és igaz, akkor miből gondolja bárki is, hogy a következő vezetés a tiszta kezűek társasága lesz?
synkril
synkril Hónapja
Vona jöjjön többször is! Vagy cserélje Hontot.
Horvath Imre
Horvath Imre Hónapja
,, Nem mindegy, hogy a hatàr lép àt téged vagy te léped àt a hatàrt👍
Gábor Lengyel
Gábor Lengyel Hónapja
Ceglédi Momentum Zoli
Noted fun
Noted fun Hónapja
40:55 nem omlott össze az egészségügy, mégha azt állítja is a bal oldal, max csak szeretnék. Nincs munkanélküliség sem, mert ha az lenne, akkor mi volt fletó idejében.??? A Szájer bzisága nem nullázta le azt a teljesítményt amit ő mint politikus produkált! A gazdasági visszaesés pedig azér vanmert volt miből visszaesni...
Noted fun
Noted fun Hónapja
19:05 nem kérte számon te ökör Zázrivecz!!!! Ne reklámozzon parizert és ne játsza magát és ne játsza a szegény legényt és ne posztoljon parizert!
Noted fun
Noted fun Hónapja
Jó látni ahogy Zázrivecz Gaybor elérte süllyedésben azut a szintet ahova való, ha vissza emlékszem még miniszterelnök akart lenni, most meg itt kofálkodik alkoholistákkal és kritikusokkal XD Helyre kerültek a dolgok...
sebestyén hajnal
4:56 hát ezen sírtam 😂😂😂
Gyoker Anyad
Gyoker Anyad Hónapja
Maradjon Vona! Konstruktív...azt veszem észre bárhányszor a Hont beszél elkezdek másfele figyelni xD
Dani Miklós
Dani Miklós Hónapja
Ez mi ez? Szerettem eddig a műsort. Vona Gabi? Nagyon kritikus vagyok.
Official TeeRPaaK
Ceglédi: szarok a parizerre! Zseni! True! Vona egy hazaàruló volt az is marad. Puzsér hozta a kötelezőt mint mindig. De beülnék egy ilyen vitàra🤔 legalább lenne valaki aki nem apolitilai pártokban gondolkodik
willt
willt Hónapja
A műsorvezető miért visel egyedül maszkot?
Roland Géczi
Roland Géczi Hónapja
Azt kell mondjam, hogy egyik ("ellenzék")-ire se szavaznék, mert a programjuk annyiba kimerül, hogy bárki csak ne "viktor" Nincs alternatíva még mindig...
HardGenerationz
HardGenerationz Hónapja
Őszintén szólva ha az ellenzék a mérhetetlenül korrupt, tolvaj, pofátlan, képmutató kormány ellen egy dobrev klárát, feketegyőrt, márki zayt tud felmutatni akkor meg is érdemli magyarország (kisbetű igen) a bukását. Egyetlen ember van az ellenzékben aki kellő vehemenciával, intelligenciával, becsülettel rendelkezik az a Jakab Péter, aki pontosan olyan ember mint amilyen Vona volt mielőtt lefizették és eltakarították a politikából. Vona is ugyanekkora vehemenciával, ugyanilyen magabiztossággal, ugyanígy olvasott be a Vezérnek és lett messzemenően a legnépszerűbb politikus. HA nem csinálnak egy karaktergyilkosságot vele a homoszexualitásával kapcsolatban és tovább harcol ma már nem lenne kérdés, hogy ő győz. Most Jakabnak ugyanezt az utat kell végigjárnia pár év alatt egy gödörben levő jobbikkal. Kormányváltás 2026-ban lehet, addigra érik be újra második erővé a jobbik és nem kell bohóckodni ilyen gyurcsány retkekkel. Üdv, egy külföldön élő magyar, akinek esze ágában sincs visszatérni ebbe az erkölcsi fertő magyarországra amíg orbán, gyurcsány meg a többi el nem takarodik.
Szabó Ágnes
Szabó Ágnes Hónapja
13:00 Teljesen egyetértek Vona Gáborral, és kifejezetten várom azt az embert, aki nem ugyanazokkal a retorikai eszközökkel próbál hatást elérni, amit azok használnak, akiket kritizál. Béketeremtő, kulturált emberre (pártra, mozgalomra, bármire) lenne szükség, aki elkezdi helyrehozni, ami tönkrement és létrehozni, ami sosem volt - borzalmas nagy árkok nélküli, összetartóbb társadalmat. Nyilván ezerszer nehezebb és kockázatosabb út, de egyedül az vezetne máshova, mint az eddigiek.
Moo
Moo Hónapja
A gond az, hogy amit itt művelnek, az nem politika. (Láttam én már durvábbat is, ahogy agyba főbe verték egymást bent a "politikusok".) De ami ma megy itt nálunk, ha nincs is olyan szinten, de nekem ez is sok. Az összes párt, képviselő vagy lenni akaró ember, beleértve ezeket a megmondó, kibeszélő embereket is konkrétan sz.rik az országra. Egytől egyig. Az összesnek a célja megáll vagy ott, hogy csak szidja a másikat, megmondja, hogy rossz ember és kész. Egy darab valós érv vagy bizonyíték nem hangzik el. Vagy kimerül abban, hogy ez is rossz, ezt így rosszul csinálták, stb. Van egy apró, vékony réteg ami már azt is képes mondani, hogy ő(k) ezt jobban csinálnák, de itt is ennyi. A miként hiányzik. Indul nálunk is valami ember és sorolja, hogy mi rossz. Ez a kampány. Itt élek. Látom, hogy mi rossz. A megoldásra vagyok kíváncsi, hogy mivel lehet megszüntetni a mindennapos dugót, ami itt van. Az utak állapotát és nekem még van egy sor személyes problémám amire várnék, kaphatnék segítséget. De ilyen nincs. Senki. Valamint személy szerint a véleményem az, hogy ez az ország, a benne élő emberek miatt meg is érdemel mindent amit kap. Volt egy amúgy jó elképzelés itt. Konkrétan le sem írom, mert ki volt már vesézve. A világ számos nagyvárosában ez létező, működő megoldás volt. NYC-ben is pl. Nálunk az átlag ember nekiállt sírni miatta, hogy ilyet nem lehet megcsinálni, mert akkor megáll az élet. Akkor nem lesz így.. Ez is egy igen nagy gond, hogy nem csak a politikusok, de a közemberek is pont ennyire világlátott, tájékozott emberek. A jó sem kell nekik, sőt.. Valamint, amiért megérdemli az ország a sorsát azaz, hogy itt a pénz miatt is sír mindenki. SZJA, AFÁ, magas. Persze, hogy az. Nálunk a dolgozó emberek több, mint 40%-a hivatalosan minimálbért keres. A valós számot sajnos nem tudni. Horvátországban egy picit kisebb az szja és az áfa, egy picit nagyobb az átlagkereset. Egyik sem jelentős mértékű igazából. A lényeg az, hogy ott az 1.6 millió dolgozó emberből 40 ezer az aki minimálbérért dolgozik. Ott telik arra a normálisan adózó cégek és emberek által arra amire kell. Emiatt kisebb az szja, az áfa és magasabb a minimál is. Belefér nekik, mert több folyik be adó formájában. Nálunk egyrészt a közember ezt fel sem tudja fogni. A munkáltatónak jó, mert több marad, a közembernek jó, mert több marad, nem? Nem! A közember fejében fel sem sejlik a gondolat, hogy ha most minimállal + feketével kapok 300-at, akkor miért ne kereshetnék bejelentve, egyben nettó 300-at? Meg sem fordul a fejében. Szarik rá a nav, a munkáltató, a közember, mindenki aki itt van. Nálunk is hasonló arányban lehet amúgy a valós minimálért dolgozók száma. Az mennyi is? Az állam éves bevétele megnőne a negyedével? Harmadával? Minden közember értelmesebb nyugdíjra számíthatna? Kisebb lenne az áfa, szja? Fejlődhetnénk.. De nem. Ez valamiért itt senkinek nem kell. És a szomorú az, hogy egy darab politikus vagy az lenni akaró ember ezzel a témával nem foglalkozik. Pedig ilyen egyszerű..
Machine
Machine Hónapja
Minek az a maszk a műsorvezetőre? Szemmel láthatóan is megvan a másfél méteres távolság. Televíziós műsort így vezetni? Értem én, hogy kell a pozitív példa és felelős magatartás tükrözése, de én ezt már a "ló túloldalának" tartom. Pláne, hogy a többi résztvevőn nincsen maszk.
Gabriella Herhoff
Mert nekik van szakálluk, ez meg itt a szakállas nöt játssza :D Ebből is látszik, hogy kit fizetett le a propaganda. Nemtom ki ez a csúnya nő, de inkább a mokkás szemét meg a 3 szál haját takarná el :D
Éva Kászonyi
Éva Kászonyi Hónapja
A demokrácia valódi értelmében azt jelenti, hogy nem előjogok alapján szerzik meg a társadalom tagjai a helyüket, hanem érdemeik alapján, vagyis a képességeik alapján. Kertészeti hasonlattal élve, a gyümölcstermő fáknak vannak vezér ágai, vagy egy fő vezér ága, és vannak gyümölcstermő ágak, amelyeket a vezér ágak tartanak. Ha egy gyümölcstermő ág felnyurgul a vezérig, valójában túl erős és hosszú ahhoz hogy meghajoljon és gyümölcsöt hozzon, ezért a kertész visszacsonkolja, és a keletkező vékony ág majd ismét gyümölcsöt fog teremni. Amikor a vezér ág túlságosan felfelé tör a tervezett magassághoz képest , a kertész a tavaszi metszéskor visszavágja egy alatta lévő gyengébb elágazásra. A kertészek mi vagyunk, és négy évenként van a tavaszi metszés, ezért ha kontárok vagyunk a gyümölcsfák metszésében, csak magunkat okolhatjuk.
Edvárd Antlfinger
van fizikai magyarázat rá, hogy egy egykori pártelnök, hogyan került be a műsorba? arra járt véletlenül? nem volt más, aki ráért? fizetett? vagy mi? Vona nem elég jó ehhez a műfajhoz, ez laposabb volt, mint máskor
Gabriella Herhoff
vona párt elnök volt? Vagy melyik? Én a szakálls nőre gyanaxom :D
Gabriella Janovszki
Puzsérben csalódtam.
Meli Me
Meli Me Hónapja
Ceglédi +1 lájk.
Atilla Nándor Füri
19:54 az a vicces hogy ha minimál bért kapnának a képviselők valószínűleg pont sokkal kevésbé lennének korrumpálhatók. Alapból az emberek akik arra a pályára tévednének nem megélhetési okokból lennének ott, és ne adj isten még talán tervük is lenne az országgal...
Gabriella Herhoff
Mi az a szado-mazo maszk a fejeden?? Szakállas nőt játszol?? Nincs is az orrodra illesztve rendesen az az alsógatya a fejeden, meg oldalt is nyitva, nem is covid maszk,de még csak nem is orvosi, de így hordva azok sem érnének semmit. Okos vírus, csak szemből támad, és le is pattan a bugyiról. 14 percig bírtam amit mammog, dadog. Eddig minden adást láttam, Angliából nézem, szal nem mindig tudom, hogy kiről van szó, de eddig bírtam a meghívottakat, ezt a csajt sosem láttam még sehol, és eddig is csak zavart a műsorban, de hogy már meg sem tudom nézni miatta.......
Csaba Toth
Csaba Toth Hónapja
LOL Ez a Lampé gyerek eddig sem volt szimpatikus, de ez a maszk. Hangosan felnevettem amikor megjelent a képernyőn. Mi járhat a fejében?
Gabriella Herhoff
Mi az a szado-mazo maszk a fejeden?? Szakállas nőt játszol?? Nincs is az orrodra illesztve rendesen az az alsógatya a fejeden, meg oldalt is nyitva, nem is covid maszk,de még csak nem is orvosi, de így hordva azok sem érnének semmit. Okos vírus, csak szemből támad, és le is pattan a bugyiról. 14 percig bírtam amit mammog, dadog. Eddig minden adást láttam, Angliából nézem, szal nem mindig tudom, hogy kiről van szó, de eddig bírtam a meghívottakat, ezt a csajt sosem láttam még sehol, és eddig is csak zavart a műsorban, de hogy már meg sem tudom nézni miatta......(másodszorra írtam, mert az első alkalommal kitörölték, és még ők beszélnek cenzúráról.)
Zoltán Szabó
Zoltán Szabó Hónapja
Puzsér nagyon gáz ! Hatalmas duma, nulla mondanivaló.
Atomki
Atomki Hónapja
azért puzsért hallgatni, amint a jakabot és a paraszt hangnemet dicsőíti, azért az már valami, baz
Jim Raynor
Jim Raynor Hónapja
Már az elején csalódtam Vona hozzászólásában, Puzsérnak igaza van, túl vagyunk már azon hogy finomkodjunk! Már az összeomlás szélén az ország! Orbánnal úgy beszélnek ahogy megérdemli! Vona ugyanúgy nekiment nem 1x! most meg ilyen softosan nyomja.... na ez nem tetszik.
Gabriella Herhoff
Már nem ugat a kutya......a pénz meg beszél, így , úgy, softosan is akár :D
Petocz Istvan
Petocz Istvan Hónapja
máskor is legyen 56 perces, nem lehet betelni ezzel a műsorral! :)
22 Aardvaark
22 Aardvaark Hónapja
Nagyon jó ez a műsor , ahogy nézem folyamatosan erősödik bennem a meggyőződés hogy továbbra is csak a Fideszre fogok szavazni.
22 Aardvaark
22 Aardvaark Hónapja
Azért mert Puzsér és Konok senkit nem képes tisztelni attól az még nem csodálnivaló. A tisztelet hiánya eléggé nagy probléma , tipikus liberális viselkedési mód. A szerénység és a tisztelet a hagyományos társadalmi érintkezés része és azért mert valaki nagyhangú és lehengerlő attól még nem biztos hogy nála van az igazság , lehet hogy egyszerűen csak bunkó. Orbán Viktor az évszázad egyik legnagyobb formátumú politikusa és aki ezt nem látja annak a valósággal nincs kapcsolata. Sajnos OV tényleg lemegy vitába Jakabbal , dehát van egy pont amikor már nem lehet tovább hallgatni az arcátlanságot. Jakab pedig egy neveletlen barom , aki a nagyotmondó versenyt akarja megnyerni.
Gábor Zoltán Erdei
Nem normális ez a Ceglédi! Szerinte a Gyurcsány szorgalmasan DOLGOZIK!!!!!! Mit csinál vazze??????????? Életében nem dolgozott egy másodpercet sem!!!!
Gábor Zoltán Erdei
A két legjobb arc Konok Péter és Puzsér Robi. Náluk a realitás.....
ILDIKÓ BÍRÓ
ILDIKÓ BÍRÓ Hónapja
Meglepetés Vona itt , de milyen jó!
Viktor Necz
Viktor Necz Hónapja
Az a baj a közvéleménykutatásokkal, mint a politikusokkal. Sokkal nagyobb a jelentőségük, mint a képességük. 50% nem ismeri, de 80%-utálja szintű anomáliákkal.
Marcus Cato
Marcus Cato Hónapja
A védikus bölcselet, amelyet kb. 7 ezer évre szoktak datálni, a következőket írja elő egy vitával kapcsolatban. Az első vitatkozó fél elmondja az érveit és megfogalmazza kételyeit és kérdéseit. Ha befejezte, akkor a vitapartnerének első lépésben össze kell foglalnia az ellenlábasa érvelését, majd megkérdezni, hogy jól összefoglalta-e a hallottakat. Amennyiben a partnere erre rábólint, akkor elkezdheti a saját véleményét kifejteni, de csak ekkor, csakis ekkor! Ehhez képest hol vagyunk mi? Jogunk van-e még azt álmodnunk, hogy mi még egy kulturált emberi minőség vagyunk? Nagyon lesújtó élmény a szellemi entrópia ezen szintjeit átélni nap, mint nap. Megélni azt, hogy mindig van lejjebb...
Dániel Mlinár
Dániel Mlinár Hónapja
Hát igen, ez a demokrácia átka. Se igény, se hajlandóság nincs erre mivel előny sem származik belőle. A prolit nem érdeklik az ész érvek csak az hogy ki tud jobban hangzó hülyeséget mondani.
Carrast
Carrast Hónapja
Én nem értek azzal egyet, hogy ez a hőbörgő stílus legyen a mérvadó a parlamentben. Eleve szerintem sok szimpátiát nem fog szülni, aki meg már eddig is habzó szájú Orbángyűlölő volt és tetszik neki a stílus nem fogja továbbnövelni az ellenzéki szavazók számát. Ja és határon túli magyarként emlékszem arra jól, hogy ezen emberek ügyét a Fidesz karolta fel igazán. Hogy a határon túli magyarok döntő többsége miért Fideszes azt pedig Gyurcsányak köszönhető! Ő volt az aki a kettős állampolgárság ellen kampányolt, majd megígérte, hogy majd foglalkozik az üggyel, de utána nagy ívben szart rá. Én emlékszem rá!
Éva Kászonyi
Éva Kászonyi Hónapja
A Jakab féle stílus megfelel a keleti nem demokratikus társadalmak vezető nemességének alpári stílusával, amely alpáriság arra hivatott, hogy erőszakosságával túltegyen a másikon, feltüzelve a népesség hasonló színtű kultúráltságát, és kiváltva valamiféle erőszakos elit váltást. Ez a fajta politika, ellentéte a brit stílusnak, amely stílus inkább az érdemeken alapuló versengést jellemzi, mert hogy a demokráciát nem lehet kierőszakolni, de...a demokráciát ki kell érdemelni... Nálunk azomban, már a Habsburgok idején sem sikerült a demokráciát létrehozni Ferenc József buzgó igyekezete ellenére sem, mert a magyar nemesség számára a demokrácia elképzelhetetlen szentségtőrése volt annak a lógó bajuszú elmaradott magyar nemesnek....és ha ma körül nézünk, látunk-e mást?
Éva Kászonyi
Éva Kászonyi Hónapja
@Dániel Mlinár A jó kertész egy gyümölcs fa ágaiból kiválasztja a vezér ágat, vagy vezér ágakat, és ezek lesznek a kiinduló pontjai a gyümölcstermő ágaknak. ha később, a vezér ág mellett kialakul egy erősen növő konkurens, eredetileg nem vezér ág, az vegetatív növekedésű lesz, erőssége folytán nem képes lehajlani, és nem terem gyümölcsöt, beárnyékolja a termő ágakat, és gyengíti a vezér ágat, ezért ezt visszacsonkolják, és az öt tíz crntis csonkból egy gyengébb ág fejlődik, ami képes lehajlani, és a hajlása által gyümölcsöt hozni. Talán tanulhatnánk a kertészek gyakorlatából, hogyan tegyük gyümölcsözővé nem csak a fáinkat.
Dániel Mlinár
Dániel Mlinár Hónapja
Pont ellenkezőleg. Ez a demokrácia egyetlen működő formája. Az emberek többségének erre van igénye természetükből fakadóan, ezen nem lehet változtatni. Inkább el kellene gondolkodni hogy van-e értelme ezt a rendszert fenntartani...
Zsolt Krasznay
Zsolt Krasznay Hónapja
Miről beszél Ceglédi??...lehet látni,h momentumos . :) Puzsérral alapvetően egyetértek!...Jakabban legalább van gerinc.
László Libor
László Libor Hónapja
Vonától mikor kérdezi már meg valaki, hogy ha a széljobb Jobbikkal kormányra kerül, akkor kormányon is elkezd ilyen juropéer fordulatot venni, vagy akkor marad a gárdamellényben?
Gábor Miklós Bodó
Ez volt idáig a legrosszabb műsor.
Balazs Toth
Balazs Toth Hónapja
Bagoly mondja verébnek
Szerdahelyi Dani
Ceglédi Zoltán véleményére annyival szeretnék reagálni, mi szerint " ő nem mondja hogy ezt-azt és amazt szeretné ". Előre leszögezem nem kampányolni jöttem a Jobbiknak, viszont folyamatosan követem a politikát, több ellenzéki oldalról is. Az az állítás nagyban igaz, hogy Jakab Péter nem mondja, hogy ő ezt, azt és amazt szeretne. Ő a Jobbik pártelnöke, a legnagyobb hangú ellenzéki ember, és ebben egyet is értek, hogy épp ezért kellene neki is másképp a sarkára állnia, nem csak dolgokat vágni Orbán fejéhez, viszont te itt most nem Jakab Pétert minősítetted, hanem a Jobbik egészét. A Jobbik képviselői folyamatosan felszólalnak közügyekben, kérvényeznek a magyarok számára kedvező dolgokat. Néha talán ők is csipkelődnek, oda-odaböknek olyan dolgokat, amiknek azért van ott a helye, mert szinte tökmindegy mit kérnek, vagy mit szeretnének elérni, úgysem kapnak érdemi választ, vagy változást. Bár Jakab Péter mondanivalója, felszólalásai jutnak el a legtöbb emberhez, továbbra is azt gondolom egyáltalán nem elhanyagolható vagy figyelmen kívül hagyható az említett párt többi, szorgos képviselője és az ő tevékenységük :)
Roland Molnár
Roland Molnár Hónapja
érdemes megfigyelni Puzsér öltönyének jobb oldalát :3
Kozma Csaba
Kozma Csaba Hónapja
KIRÁLY VAGY ROBI ! Bizony Jakab Péter végre egy igaz karakter !! Hajrá Jobbik ! Hajrá Ellenzék !
Tóth Mihály
Tóth Mihály Hónapja
Ki az az arctalan maszkos szuper fertőző?
Cintia99
Cintia99 Hónapja
Vona maradhatna, remek adás volt :D
Mr Youturo
Mr Youturo Hónapja
Van egy olyan érzésem, hogy Robi látja jól. Jakab elvette kvázi Orbán játékát, jól lépett be a jatszmarendszerébe, és ez láthatóan frusztralja O. V. - t....Az összes többi ellenzéki politikus viszont vak ehhez, talán Gyurcsányt leszamitva.
Mátyás Téglási
A külföldön élő magyarok szemszögéből megjegyzem: 2018-ban fél évet Németországban éltem. Nekem a szavazás egy teljes napomba és 20.000 Ft-omba került. Valahogy nem éreztem fair-nek.
Olivér Kiss
Olivér Kiss Hónapja
Orbánt ez nem érdekli.
Krisztián Szöllősi
Vona Gábor rátapintott a lényegre, senkit se érdekel Magyarország sorsa és lehetőségei, hanem az, hogy ki lesz a kormányzó erő. Remélem megértettük kinek - mi a feladata a műsorban.
Zeno Paragi
Zeno Paragi Hónapja
Puzsér for pres 2022
Bende
Bende Hónapja
Puzser for president!
Zs85 H
Zs85 H Hónapja
Berki for prisoner!
3hutp
3hutp Hónapja
Vona már nagyon odakívánkozott ebbe a műsorba szerintem. Jó lenne, ha állandó vendég lenne.
Robert Petrovits
HAJRÁ Jakab👍
Tibor Uray
Tibor Uray Hónapja
Testverem. Hajra jakab Peti a legnagyobb.
Tibor Vincze
Tibor Vincze Hónapja
ceglédinek 1x sem sikerül természetesen köszönnie
My YouTube
My YouTube Hónapja
Bukott emberek fröcsögése,akiket nem az ország jóléte hanem gyűlöletük hadováztatja itt őket.
My YouTube
My YouTube Hónapja
Olyan ,mintha fulladoznál a gyűlölettől, irigységtől Robi és társával A kérdés ki nem adja el Brüsszelnek az országot, AZ egyedül a Fidesz-KDNP, ( mi hazánk persze nulla) Ez az egy szempont , ti csak fröcsögjetek, HAJRÁ FIDESZ-KDNP 2022
Ferenc Lupás
Ferenc Lupás Hónapja
2.2 millio jar azert, hogy beszologassunk egymasnak, hogy hazudjunk egy orszagnak es dontsunk tobb millio ember sorsarol... kapjanak Ők is annyit, amennyit egy szalagmunkas kap! Elvileg mindenki egyenrangu nem?
Kornél Kovács
Kornél Kovács Hónapja
Azért az, hogy Puzsér eljutott oda, hogy egy jakabpéter szintű embert és megszólalást hoz pozitív példaként, azt megemészteni lehetetlen.
malicsgabor
malicsgabor Hónapja
Egyre szimpatikusabb az Öt Hontalan verziója, már a legelső alkalomnál is fellélegeztem. Így tovább!
jeno04
jeno04 Hónapja
Hont és Puzsér már sohasem lesz egyszerre? :D
Voodoo Love
Voodoo Love Hónapja
Kicsit lassú vagyok, de az első rész végére rájöttem, hogy arról van szó, hogy a kis-kisasszony nem szeretne az urakkal testnedvet cserélni.
Miklós Klausz
Miklós Klausz Hónapja
Jakab a bölcsvezéres populista stílust adja, ami ebben az országban többször nyerő volt. Szomorú, hogy az értelemre ható érvekkel itt csak veszíteni lehet. Hajrá KUTYÁK!
Attila Hofferek
Attila Hofferek Hónapja
ha gyéné dé klára lesz , akkor eggyel kevesebb hungeráj szitizen bugyet
Gabor Koever
Gabor Koever Hónapja
Az ellenzéknek nincsen programja. "Csak" Orbán-ellenes.
Richárd Terbócs
de
Gergely T.
Gergely T. Hónapja
Márki-Zay a tökéletes jelölt, kár, hogy nincs nagyobb kampány ereje.
D Baló
D Baló Hónapja
Mit bohóckodik ez a nő a szájkosarával,talán a mutánsoktól fél🙈🙊🙉
Bágyonny Mikó - A Mondó Podcast
Vona fájdalmas ahogy puzsért imitál, puzsérnál meg akármilyen demagóg ember, legalább önazonos.
Csaba Toth
Csaba Toth Hónapja
Egyet értek. Azt hittem, csak engem zavar. Szinte minden kijelentéséből Puzsér köszön vissza
Szabó Áron
Szabó Áron Hónapja
Jakab egy paraszt,,, a rossz értelemben..Velem így beszélne az utcán jól pofán vágnám..
Tibor Krisztián Kovács
Lehetne a műsőr neve Hat, ebben a felállásban Pottyondy Edinával kiegészítve!
Zs85 H
Zs85 H Hónapja
sajnos robi miatt megszólnák őket meg nemtudom mennyire menne neki a dolog eleinte, de mint olyan női karakter akinek érdekel a véleménye és a retorikája is jó ehhez, én is őt tudom ebbe bele képzelni. csak a másik meg hogy őt nem nagyon ismerik amúgy a nézők
Lehel Farkasinszki
Ezt az adást ellenzékinek és kormánypártinak, jobbosnak, balosnak egyaránt látnia kéne!
Banyus
Banyus Hónapja
Ahányzor kimondják,hogy parizer igyál egy felest,ahányszor kimondják hogy dk,igyál egy deci bort! Egészség!
Béla Latrán
Béla Latrán Hónapja
A magyarázat: NEM A KORMÁNY A HÜLYE, HANEM TI!
Komonyi Orbán Balázs
Nanee 😳 mondjuk lehet, hogy az Orbán nem hülye, de rajta kívül nem sok Fideszes volt / van akinek van rafinériája, Lázár János ilyen volt mondjuk. Az ilyen emberek nem tesztnek jót Orbán hatalmi pozíciójának, lemorzsolódnak a Fideszről, így csak Orbán marad aki egyik kezében a Fideszt másik kezében az országot fogja.
MrSobetobe
MrSobetobe Hónapja
Szerintem Robinak nincs igaza! Azzal, hogy Jakab Péter a tisztelet teljes mellőzésével intézi mondatait orv-bán felé, nem a megfelelő viszonyulást tanusítja. Az adekvát viszonyulás orv-bán hoz az ignorálás lenne. - nem szólni hozzá - nem nevezni miniszterelnöknek mert nem az - nem nevezni nevén sem Szerintem (bár kissé bonyolult) "a miniszterelnök székében ülő alak" -ként kellene hivatkozni rá.
Kovács Bence Desmont
Robi kitűzőjéhez csak annyit, hogy: "Légy a kutyák királya Ne királyok kutyája!"
Kovács Bence Desmont
41:54 Konoknak fájóan igaza van. Sokan inkább választják a biztos szart, mint a bizonytalanságot. Mi ez ha nem a tökéletes megvezetés?
Dániel Mlinár
Dániel Mlinár Hónapja
Nincsen semmilyen bizonytalanság pontosan tudni lehet hogy az a bagázs milyenxd
Lazarievelli
Lazarievelli Hónapja
Itt most Ceglédi Zoltán úrnak tudok teljes mértékben igazat adni Jakab Péterről. Teljesen Jól látta és látta át a dolgokat. Respect érte. Most Puzsér kicsit belement a látszatba vagy hogy is mondjam..
Lazarievelli
Lazarievelli Hónapja
@Komonyi Orbán Balázs Igen, az biztos hogy másik nézőponzból látja, vagyis inkább másik nézőpontot lát az hogy tetszik neki a szemtelen hangnem, viszont ezek a provokativ felszolalasok, ahogyan te is mondtad az egyszeru emberek gondolataira épül fel, ez a strategia. Viszont ettől még számomra nem elég ahhoz hogy szimpatiát nyerjen vele Jakab Péter. Annál inkább az ellenkezőjét váltja ki bennem bizonyos elvei, és gondolatai.
Komonyi Orbán Balázs
Szerintem csak egy másik nézőpontból látja a dolgot, tetszik neki az, hogy nem tiszteli a a kormányt és a NER-t. Az más kérdés, hogy lehetne ezt sokkal intellektuálisabban is, de így meg a Jakab az egyszerű emberek gondolatait fogalmazza meg és áll az élükre.
Rusty Ryan
Rusty Ryan Hónapja
Vona > Hont, de igazabol a nyominger helyett mellette (hirtelen nem jut eszembe a neve) barmikor szivesen latnam Vonat, es akkor Hont maradhatna. Ez a szurke oltonyos tag a legjellegtelenebb a musorban, meg amikor volt valami lebukasa a Momentummal kapcsolatban es rola szolt az adas egy resze az se erdekelte a kutyat se.
Rusty Ryan
Rusty Ryan Hónapja
Ja igen, Cegledi, szval o.
Bakonyi István
Bakonyi István Hónapja
Azért ne tagadjuk Jakab bunkóságát!
Tarcsai Valentin
Ceglédivel értek egyet, rettenetes amit művelnek a plenárisokon. Ez a stílus elfogadhatatlan, ahányszor meghallom a Jakabot, ahogy a Viktort osztja elönt a szekunder szégyenérzet, meg a rettegés hogy ez az ember ilyen stílussal akár kormánytag is lehet 22 után.
Tarcsai Valentin
@Gergely Végvári Ezért tartunk itt. Mert az átlag ellenzéki szavazó egy árnyalattal sem különb. Ha egy forinttal kevesebbet lopnak az legitimálja őket, gyalázat amit ebben az országban bevesz az emberek gyomra.
Gergely Végvári
@Tarcsai Valentin nem szarra az illatos szar a válasz, ha az ellenzék csak 1 forintal kevesebbet fog lopni már jó. Egy értelmes ember nem szavaz a fideszre.
Tarcsai Valentin
@Gergely Végvári Nem jobb, de a szarra nem a fos a válasz.
Gergely Végvári
akkor szavazz a fideszre! az jobb?
Zoltan V.
Zoltan V. Hónapja
51:02 Rendben, támogatom, szavazhasson az ÖSSZES magyar levélben, akin "átléptek a határok". Hány olyan magát magyarnak valló ember is él (még), akin "átléptek a határok"? Aki (már) egy másik országban született, rajta egyáltalán nem lépett át a határ. Magyarországon is van horvát, szerb, szlovák stb. stb. kisebbség, mégsem kapnak támogatást és plusz jogokat az egykori származási országaiktól, ahol a nagyszüleik, dédszüleik születtek.
Dániel Mlinár
Dániel Mlinár Hónapja
Mondjuk mert az adott országoktól semmilyen területet nem szakítottunk el jogtalanul meg az itt élő kisebbségekkel nem úgy bánunk mint a kutyával🤣🤣 Ja tudom hagyják el a szülőföldjüket ugye?
Ferencné Teleki
Na, ez egy igen izgalmas műsor volt! Nem is volt talán még ilyen jó! Minden vendég remekelt, még Lampé is, aki most (hála Istennek) nem pofázott bele a mondatok felénél! (Mondjuk, nem is igen volt rá lehetősége...) GRATULÁLOK! Ja, és ha lehetne, még többször meghívni Vonát! Azt sem bánnám, ha Honttal cserélnének!
Dave Világa
Dave Világa Hónapja
Az Öt Puzsér nélkül olyan, mint a Dallas Bobby nélkül. Nehogy előforduljon még egyszer, mint a múltkor!!!
Enikő Kurucz
Enikő Kurucz Hónapja
Mi az? Puzsért megvette a Jobbik? Puzsér eddig gondolkodó lénynek nézett ki, hogy állhatott be egy olyan vérprimitív ember mögé, mint Jakab, aki egy opportunista, aki tönkretette a Jobbikot.
Enikő Kurucz
Enikő Kurucz Hónapja
Igen, A Jobbik tik-tok csatorna, nagyon jó meglátás.
Enikő Kurucz
Enikő Kurucz Hónapja
Na, Puzsér most lett kuka. Jakab bunkó, prosztó stílusára számomra nincs mentség.
Olivér Kiss
Olivér Kiss Hónapja
@Horváth Zsolt Kb minden második ember így beszél ,amikor autót vezet Magyarországon. Sajnálom hogy az intelligencia szinted addig terjed hogy magát az embert látod,nem az ideológiát. Az meg teljesen szűreális hogy egy magyar munkahelyet hozol fel,a mentségedre.
Horváth Zsolt
Horváth Zsolt Hónapja
@Olivér Kiss mit megélni? ezek tényszerű dolgok.....10ből 9 munkahelyen ha valaki ebben a stílusban kommunikálna elmehetne melegebb éghajlatra....ez az ember a nyilatkozatok alapján ezeket a performanszokat gyakorolja napokig, hátborzongató............hátborzongató az egész eddigi pályafutása, mi lenne ha hatalomhoz jutna
Olivér Kiss
Olivér Kiss Hónapja
@Horváth Zsolt Annak proszto aki úgy éli meg.
Horváth Zsolt
Horváth Zsolt Hónapja
@Olivér Kiss nekem ez a stílus, amit te is prezentálsz az kuka, utálom a prosztókat, meg azokat, akik ilyen gyűlölettől fröcsögő paneleket puffogtatnak, nekem nincs királyom, neked van?
Olivér Kiss
Olivér Kiss Hónapja
A döbrögit véded ? Valaki bemert szólni a királyodnak, és most vérig vagy sértve ? Orbán minimum ezt érdemli. Nyugaton már felakasztották volna.
Imre Nagy
Imre Nagy Hónapja
Ha a külföldön megkereset pénzt hazautalod, akkor nem adózol Magyarországon? Az a 27%-os áfa az semmi?
Ferenc Fogarasi
Ferenc Fogarasi Hónapja
Csak Vona miatt kapcsolok el !
Komonyi Orbán Balázs
Pedig nem mond hülyeségeket, már a múltjával szembenézett, nem kell a Jobbikossága miatt elkapcsolnod :D
Zs85 H
Zs85 H Hónapja
brühühü
Következő
Highlights: Man Utd 2-4 Liverpool
1:30