Sötét

Öt védekezésről és oltásról, Lázárról, aki több, és Márki-Zayról, aki kevesebb Orbánt akar 

Feliratkozás
Megtekintés 130 E
95% 1 241 56

[Öt #31] | 2021.04.16.
Heti véleményműsor az ATV-n, amelyben Lampé Ágnes műsorvezetése mellett Konok Péter történész, Ceglédi Zoltán politikai elemző, Puzsér Róbert publicista és Vona Gábor a Második Reformkor Alapítvány alapítója fejti ki véleményét aktuális eseményekről.

Közzététel:

 

2021.ápr.16.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
dallospeter
dallospeter 5 napja
hol lehet Lugosi Béla pólót venni?
Aquincum
Aquincum 5 napja
A vona elveszítette a szaglását. Akkor mehetne klotyót pucolni
Dr. Márki-Zay Péter
Köszönöm Puzsér Róbert bátorító szavait!
Sándor Vörös
Sándor Vörös 10 napja
Ott a bajj, hogy nem veszitek tudomásul, hogy Magyarországon nem létezik politikai kultúra.Ha igen akkor pedig Ti is ebből akartok, gázsiból megéini!
Sándor Vörös
Sándor Vörös 10 napja
Gyerekek, Lázár nem azt mondta, hoy annyit ér egy ember, amennyi pénze van?
Ádám Karácsony
Egyértelműen látni hogy a brit-mutánst a britek tavaly őszi felelőtlen politikai-társadalmi tevékenységétől indult el, és szóródott szét. Ha akkor felelős zárást tettek volna a britek akkor ez a súlyos gyorsan terjedő mutáns nem ölt volna meg annyi embert szerte európában. Mikor vállalják ennek a pénzügyi, emberi felelősségét ? Persze a oltóanyagra rögtön lecsaptak, elsőként, miután más európai embereket megfertőztek csak magukra gondoltak az oltást tekintve. Képmutató aljas mentalitás a brit politika. Most térdelhetnek azokért akiket megöltek a mutánsukkal !
Sandor Debnar
Sandor Debnar 15 napja
Ès jön Lampi kisasszony ès egy gondolat menet közepèn lefujja a müsort xD paràdès volt
Preach The Gospel
Mi lenne ha Puzsér konok volna?
Elisabeth Kacziba
Ennek a Vonanak előnyös lenne egy sötét szemüveget hordani, a szemet eltakarhatna.
Péter Virág
Péter Virág 18 napja
MZP-ről az a véleményem, hogy hatalomvágytól fűtött. Ezt azzal igazolom, hogy pár hete több dolgot is kijelentett. Első, hogy indul miniszterelnök jelöltnek. Második, hogy a városát nem akarja ott hagyni, mert nem lát maga helyére megfelelő embert, az az maradni akar polgi is. De azt is mondta szivesen látná magát az ellenzéki listán a parlamenti helyekért. Azaz neki mind1 csak valahogy maradjon jó pozicióba. Másik dolog a programja amit ígér, hogy szakértői kormány stb. Az összefogásnak csak egy miniszterelnöke lenne, de mivel 6 pártból áll amikbe egyikben sincs benne nem sok beleszólása lenne, hiába őt választanák meg. Az egész összefogást ez jellemzi, teljesen döntésképtelenek lesznek, mert ahányan vannak annyi fele húznak.
Kiss Tamás
Kiss Tamás 19 napja
Bár olyan stabil lenne a Gazdaság mint Konok a balszélen.
Magdolna Benkő
Magdolna Benkő 19 napja
Puzsér nagyon jó látja!
Katalin Dr Zádoriné Soós
Lesz negyedik és ötödik hullám is. A politikai hozzá nem értés megteremti.
István Balatoni
abban is tévednek, hogy a vidék, hogy fejlődik. Iperi szegmensben dolgozom, minden ipari fejlesztés arról szól, uniós pályázati szinten, hogy Budapest, és Pest megye kizárva. Magyarul csak és kizárólag vidéki cégek kapnak állami pénzt(uniós)
István Balatoni
abszolút nem értik a közembert...csak és kizárólag OV elleni gyűlölet miatt nyerhetnek választást az ellenzéki oldalon. Semmi más. Sok embert ismerek, aki csak és kizárólag azért megy el szavazni, hogy ne OV legyen. Ennyi a történet. Budapesti főpolgármester választásnál pont ez volt. Igazán gyökér, és idióta gondolkodás ez, de így van.
Original G
Original G 21 napja
Kurva életèrt kellett ide MOST a Vonna Jó hogy van de az hogy pont most ez kb uszítás a Márkkkkiizaai ellen
zsolt péter
zsolt péter 21 napja
Tulajdonképpen ez miről szól nem vágom
Enikő Szántó
Enikő Szántó 21 napja
Fura ez az év..most még Puzsérral is egyet tudok érteni.. :D
Attrila Hunnia
Attrila Hunnia 21 napja
Vigyázni kell a vakcinákra és aki már be oltotta magát, mert ők terjesztik a vírust!!!! Tudjuk nagyjából mi van a vakcinában.... ami = 5G vel, és = halál = emberek korlátozás... Nézd Kínát!!!
Attila Nagy
Attila Nagy 22 napja
Puzsér Róbert szívből jövő beszéde nekem szimpatikus, ami hiányzik a mai politikai életből!
István Fazekas
István Fazekas 22 napja
I want someone to look at me the way Ceglédi Zoli looks at Robi
00asha00
00asha00 22 napja
Ceglédi mindig belepofázik a másik mondatába
Gabor Dragon
Gabor Dragon 23 napja
az ATV-ben miért hordanak szájkosarat a műsorvezetők, megharaptak valakit?
Gábor Miklós Bodó
Ez most nagyon jó volt.
Amaryllis1970
Amaryllis1970 23 napja
El sem hiszem, hogy egyetértek Puzsérral. 😮
Andy
Andy 23 napja
A Gergely the Huth mikor lesz behívva? De megnézném....🤣
Hungaricus Maximus
Nem értem. Ha kevesebben, vagy kb annyian halnak meg naponta Magyarországon mint a vírus előtt, akkor 2-300 olyan ember nem hal meg, akinek természetes úton eljött az ideje?
Ferenc Horváth
Ferenc Horváth 24 napja
Fantastic Four
Andru Negru-Gjor
Megint belterjesre sikerult . Hont lega!abb neha leallitotta az omlengest
Olga Kovács
Olga Kovács 24 napja
Miért kell Vona?....visszajött hülyeségeket beszélni?
Coverex
Coverex 24 napja
"És egyébként Szegeden is tök jó dolgok vannak" Ez egy kis simogatás volt a lelkemnek, azonban a "csak 1 évet csúsztunk" kivitelezéssel jeligékből visszavehetnénk errefelé (Liget,Múzeum stb.)
Gianniz27
Gianniz27 24 napja
Szánalmas maszkos bohóc.
József Emmert
József Emmert 24 napja
Szerintem ezt nem nagyon fogta még fel senki, amit Vona mondott, pedig történelmi pillanat és kijelentés: az emberek felelősek magukért (t.i. hogy milyen fizikai és lelki egészségi állapotban vannak). Ez azért merész kijelentés egy olyan világban, ahol mindig más a hibás. Respekt!
József Emmert
József Emmert 24 napja
@Olga Kovács talán meg kellene tanulni táplálkozni és kiderülne, hogy nem drágább egészségesen enni, mint moslékot falni. Persze a cikige meg a sörike elviszi a pénzt, tisztelet a kivételnek. De nekem mindegy, nem én halok meg majd szív és érrendszeri betegségben, mint a többség. Éljen a fasírt.
Olga Kovács
Olga Kovács 24 napja
nem értek egyet. a szándék biztos hogy megvan, de ha nem tudod a magánrendelést megfizetni, várhatsz sorsodra. ezenkívül a zöldség gyümölcs a legdrágább.
Ákos Ignácz
Ákos Ignácz 24 napja
Milyen érdekes olyat nem hallottam hogy a narancs valamit jól csinálna :D ebből tudni hogy a székekben nem megvett emberek ülnek
Dávid Farkas
Dávid Farkas 24 napja
Robi fővárosi elleni hergelésről beszél Lázár kapcsán, majd a vidéket és a falut a feudalizmussal, Budapestet meg a polgárosodással azonosítja. Sajátos fölényeskedő belpesti ellenhergelés ez.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek 24 napja
Márki :"tudom mit tettél az előző válaszáson :D" tudom mit tettél tavaly nyáron.
Előd Rév
Előd Rév 24 napja
Puzsér az elején nagyjából el is mondja, amit írni szerettem volna. Az ellenzék jelenleg úgy viselkedik, mintha a NER már megvette volna őket. Nagyon rossz irányba megy a kommunikációjuk és annak tematizálása
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek 24 napja
azt nem értem ha valakit megzsarolnak a másik oldalról az miért nem fordult a nyilvánossághoz plusz rendőrséghez?elejét lehetne venni a dolgoknak ezzel.
Gábor Farkas
Gábor Farkas 24 napja
Helló-szia, bocsi-bocsi, valakinek megvan Hadházy "Johnny Laser"-száma? Már, hogy egy linket is meg tudna hozzá osztani? Köszönöm.
Gábor Farkas
Gábor Farkas 24 napja
Milyen konstruktív vita, kérem? Ez az egész egy brancs, sőt Konok és Vona valójában egy farturkász szerelmespárt képez!!! Tűnjön már fel, hogy az a tincs, ami Konok ősz hajában feketére van festve, az a Vona fekete hajában éppen őszre! Áhhá, pont ilyen inverz okkult szimbolika jellemzi ezt a hamis-zászlós, idegenszívű, kontrollált-ellenzékes médiaelitet. Ébredjetek mesugge birkák! Egyedül a bemondórobotnak van némi hutzpája. És ráadásul Márki Zolit bántják, aki ugye jelen sincs, ajvé...akárcsak a Zion bölcseinek gyűlésén volnék.
erdeitomi
erdeitomi 24 napja
Sokan ugatnak itt is meg Puzsér videoója alatt is, hogy hiteltelen Vona Gábor, mert ekkorát nem változhat senki. A magyar politika és kulturális, társadalmi élet ezt nem képes befogadni. Számomra azóta igazán hiteles mióta tudott változni - pedig jómagam is jobboldali ember vagyok. Egyik kedvenc bölcselőm Kung Fu -Ce szavait had idézzem nektek, kétkedőknek: "" CSAK A LEGMAGASABB FOKON ÁLLÓ BÖLCSET ÉS A LEGALACSONYABB FOKON ÁLLÓ BOLONDOT NEM LEHET MEGVÁLTOZTATNI" .. szerintem Gábor egyik sem, csak egy úton lévő lélek mint mi mind, aki keresi a jót és az Igazságot, és mindig felülvizsgálja magát is.
Dénes Szlávik
Dénes Szlávik 24 napja
Egy ekkora csicska, mint a vona mee nem takarodik el Iranba?
Ezustliliom
Ezustliliom 24 napja
Hű! Hosszú idő óta először történt meg, hogy teljes mértékben egyetértek Puzsérral: Márki-Zay Péter azért jó jelölt, mert integrál. Mert nem azt nézzük, hogy jobb- vagy baloldali, hanem, hogy milyen ember. És az is igaz, hogy Orbánnak őellene van a legkevesebb muníciója.
Abc Def
Abc Def 24 napja
Vona gabor szeretnék elmagyarazni valamit. Horty tönkre tette ezt az országot
Komonyi Orbán Balázs
Azt az országot már nem volt hova tönkre tenni... Nem volt a legjobb, de azért összeszedte a nemzetet.
Dániel Molnár
Dániel Molnár 24 napja
33:01 hát ezt nem hiszem el, ez a hónap beszólása/poénja XD :D:D:D:D Utána még 4-5 mp-ig még hatása alatt van a saját poénján, én se bírtam volna ki visítás nélkül :D A vidékkel kapcsolatban mint fogalom a budapestiek TOTÁL nagy tévedésben vannak. (Ezen tudom a legjobban felbaszni magam, hogy néha a pestiek mekkora félkegyelmű tuskó mosatlan büdös tudatlan faszok) A vidékiek nem véletlen menekülnek külföldre vagy Budapestre. Vidéken nagyon nehéz önerőből, szorgalomból egy egészséges egzisztenciát megteremteni. Egy vidéki fiatalnak nincs sok lehetősége elkezdeni az életét. Csak akkor, ha van rokon/családbarát ismerős ahova be tudják nyomni esetleg örököl. Azt figyeltem meg, hogy vidéken mintha ki lennének osztva a lapok és nincs sok esély arra, hogy egy átlag vidéki értelmiségi a kompetenciájának megfelelő munkát és fizetést kapjon. Sokkal nagyobb bajba kerülhet egy családapa aki 10 éve egy helyen dolgozik amire alapozhat és egyszer csak elveszti a munkáját. Ebben az esetben vidéken nincs sok lehetősége, ellenben Budapesten ahol nehezen, de legalább talál valami munkát (még így covid idején is). Igenis fel kell zárkóztatni a vidéket és egyenletesebben eloszlatni a népet az országban. A vidéki nem örömében megy Budapestre hanem KÉNYSZERBŐL!!!
cuccHUN
cuccHUN 25 napja
Élmény volt hallgatni a meglátásokat, magvas gondolatokat.
Zsolt Szabó
Zsolt Szabó 25 napja
A szőr a fejéről lecsúszott az állásra!
Zsolt Szabó
Zsolt Szabó 25 napja
Ennyi faszkalap egy helyen ,zseniális !
Zsolt Szabó
Zsolt Szabó 25 napja
Vona a legjobb tanító, de nem értem , hogy ez a képződmény minek tartja magát???
Zsolt Szabó
Zsolt Szabó 25 napja
Tök jó !senkik beszélnek semmiről
á Dajka
á Dajka 25 napja
Vendéglátós vagyok,szakács. Szerencsém van az én munkahelyem megmaradt. De nagyon remélem rajtam kivül nagyon sok kollégám fog emlékezni az elmúlt lassan másfél évre a választásoknál.
Hun Mimi
Hun Mimi 25 napja
Vona Gabor Fekete Gy@rhoz kepest egy vegtelenul intelligens kosztumosfilm,Shakespeare...pedig annak idejen azt hittuk,hogy o a rendbonto hippi.
Hun Mimi
Hun Mimi 25 napja
ha Rakai Philip ide beulne,lenne nemulass
Hun Mimi
Hun Mimi 25 napja
ROBI!EL KELL MONDANOD A VELEMENYEDET A PARTIZAN INTERJUROL!!!!!
M D
M D 25 napja
MZP nem mondta, hogy megvettél a Vonat. Egyébként, ha tudná, hogy tiszta a lelkiismerete, akkor abszolút nem érdekelné az, hogy ki mit mond...
Vilmos Kántor
Vilmos Kántor 25 napja
OKOS TORTENESZEK EZEK AZ EMBEREK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DE NEZZETEK MEG A SZEMEIKET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO HUNGARYEN ABSOLUTLY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vilmos Kántor
Vilmos Kántor 25 napja
MINDEN MAGYAR PROLI KOTELESSEGE SZEMBEN NEZNI A VONA GABOR MAGYAR ELLENES SZEMEIVEL """"""""""""""""""""""""""""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KI KULDTE >>>>????????? HONNAN PENZELTEK ???????????????????????? ES IGENIS FELELOSEGRE VONNI HA KELL EJJEL IS KI HUZVA A HAZABOL MERT POLITIKAI ARULO ES BUNOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vilmos Kántor
Vilmos Kántor 25 napja
EMBEREK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NE FELJETEK AZ ORDOGTOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UZETTEK KI A HELYUKROL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vilmos Kántor
Vilmos Kántor 25 napja
LIBERAL ISM JEHOW ISM KOMUN ISM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vilmos Kántor
Vilmos Kántor 25 napja
SOHA SENKI NEM NEZETT SZEMBEN A VIDEKI JOBBIK PROLI CSAPATBAN VONA GABOR SZEMEIVEL EMBEREK !!!!!!!!!!!!!!!!!! EZEK A SZEMEK NEM MAGYAR VEDOK !!!!!!!!!! EZEK A SZEMEK NEM SZERETIK A MAGYAROKAT EMBEREK """""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HOGY LEHET EGY NEMZET ILYEN NAIV ?????????????????????????????????????????????????????????????
Vilmos Kántor
Vilmos Kántor 25 napja
EMBEREK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAGYAR PROLIK !!!!!!!!!!!!!!!!! HOGY TUDOTT A VONA GABOOR TITEKET EZEKKEL A MAGYAR ELLENES SZEMEKKEL MEG ETETNI ?????????????????????????
lacza87
lacza87 25 napja
Akárhányszor kimoderáljátok: a politika igenis tehetne azért, hogy a magyarok általános egészségi állapota jobb legyen, másrészt pedig a védekezést az ismert egészségügyi állapotnak megfelelően kell megszervezni: van más hasonló állapotú ország, de mégsem ilyen rosszak a számok.
Dániel Mlinár
Dániel Mlinár 24 napja
@lacza87 A World economic forum konteós agytisztító oldal nem vagy semmi öcsém😆 Legalább egy kicsit tehetnél úgy mint akit érdekel az igazság, mert így csak az jön le hogy birka módjára szajkózod a jól betanult hülyeséget. Hagyjuk már ezt a simán el lehet kapni című agylágyító dumát, mikor emberek konkrétan az oltás miatt lesznek betegek, közvetlenül utána, de persze fogjuk csak mindenidők leghalálosabb vírusára. Amíg nincs arról statisztika hogy hányan fetrengenek az oltottak közül kórházban addig ez csak üres szövegelés hogy alig halnak bele meg kevesebben betegszenek meg tőle. Hagyjuk már ezt a tudományos indoklást! Akkor arra mi a tudományos indok hogy a tüdőtumoros 86 évest covid halottnak kell írni csak azért mert pozitív a tesztje? Vagy arra mi a tudományos indok hogy zárjunk le miközben a korlátozásoknak semmilyen hatása nincs a halálozásra? Vagy arra mi a tudományos indoklás hogy korlátozzuk az oltatlanokat, miközben pontosan tudni lehet hogy ez a vakcina félévnél-egy évnél tovább úgyse lesz jó? A pfizernél már konkrétan booster shotokról beszélnek amit mostantól évente lehet rásózni az emberekre. Borzalmasan naiv vagy ha azt hiszed hogy ezt az egész mesterségesen generált cirkuszt meg viszonyítás nélküli számháborút, nem gazdasági-politikai érdekek mentén szervezik.
lacza87
lacza87 25 napja
@Dániel Mlinár Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzívterápiás Klinika. A többi baromságodra meg nagyívben tojok, pl. a konteós agytisztító oldalaidra. Oltástól több nagyságrenddel kevesebben betegszenek meg, és alig hal bele valaki, szemben a vírussal. Azzal meg nem tudok mit tenni, hogy nem fér bele a kisagyatokba, hogy hetek kellenek a védettség kialakulásához és az első oltás után simán el lehet kapni a betegséget (pl. a rossz szervezés miatt az oltóponton) Azzal sem tudok mit kezdeni, hogy 2 közel egyidőben történő esemény között (oltás és mutációk) ok-okozati összefüggést állítotok fel tudományos indoklás nélkül.
Dániel Mlinár
Dániel Mlinár 25 napja
@lacza87 Jaja persze annyira veszélyes hogy a nagyrészükön úgy megy át hogy észre se veszik. Hiába okoskodsz, ha veszélyesebb lenne a fiatalokra mint eddig akkor nem csak több beteg, de több halottnak is kéne lennie a korosztályból de nincs több. Ez egyszerű formális logika, de úgy tűnik hogy ez neked fejtörést okoz. Éppenséggel most te vagy az aki a hivatalos statisztikákkal vitatkozik és vered itt a nyáladat meg anekdotázgatsz a 6 kismamáról aki az intenzíven feküdt. Persze ha meg valaki azt mondja hogy megkérdezték tőle hogy írhatják e kedves apját/anyját covid halottnak akkor az biztos hazudik meg kitalálja hogy neked rossz legyen. Egy egyszerű igen/nem kérdésre meg válaszolni sem tudsz. Szóval akkor az országos tiszti főorvos is hazudik amikor azt mondja hogy minden pozitív tesztest covid halottnak írnak? Persze te biztos jobban tudod hogy a mucsaröcsögei intenzíven mi van, mi megy a statisztikába, aki meg egészségügyis létére mást állít az hazudik. Unalmas már hogy éve azt kell hallgatni hogy mindjárt összeomlik az egészségügy, elmegy 5500 ember, aztán mégse omlik össze. Az meg hogy mibe mi logika van azt nem az én tisztem megmondani, olvasgasd a World economic forumot, az hasznosabb lesz mint az hogy itt vitatkozol, talán kitisztul a fejed a hülyeségből! És mellesleg a vakcina által kiváltott mellékhatások következtében fellépő szövődmények hosszútávú következményeiről ugyanígy semmi infó nincs, mondjuk nem is lesz mert dollármillárdok forognak kockán. Ja tényleg a mucsaröcsögei intenzíven nincsenek oltottak? Biztos nincsenek gondolom, te meg mindenkiről tudod hogy covidos, persze... Bocs de ezt meg nem fogom neked elhinni mert huszonéves ismerőseim közül akiket oltottak mind megbetegedtek, volt olyan aki kórházba is jutott emiatt. És olyan emberekről beszélek akik az utóbbi másfél évben nem lettek betegek a covidtól. Sőt távolabbi környezetemből olyat is tudok aki idős volt és bele is halt. Persze nyilván abból valami következtetést levonni hogy mióta oltatnak egyre több a mindenféle mutáns meg a beteg, az nyilván csak kontejó meg gyíkemberek kategória te meg mindenkiről tudod aki bekerül hogy miért van ott. Egyébként arra is kíváncsi lennék hogy hogy lehet Fehéroroszországban 2500 halott 0 lezárással, ráadásul még az összhalálozás is csökkent meg hogy miért akarta Lukasenkát megvesztegtni 1 milliárd eurós hitellel az IMF hogy zárjon be?
lacza87
lacza87 25 napja
@Dániel Mlinár Ember, olvasni sem tudsz: a testvérem az. Nem érdekel, hogy mit hiszel el és mit nem. Azért az idősek halnak te észkombájn, mert azon felül, hogy rájuk valóban veszélyesebb, őket sorolják hátra az ellátásnál, gyakorlatilag van, hogy az időseknek nincs hely és személyzet. Ettől még a fiatalokra is veszélyes. Volt, hogy egyszerre 6 kismama feküdt az intenzíven, de te ezt nem hiszed el. Nem érdekel. Az a baj, hogy a konteóitokkal, relativizálásaitokkal megvezetitek azt, aki nem fér hozzá információkhoz esetleg nem képes azokat átgondolni.Ti mindig magabiztosan falkába verődve vonyítjátok, hogy máshogy számolnak, hazudnak a statisztikával, egy világösszeesküvés az egész (ebben mi lenne a lenne a logika: a fogyasztó jobbágyokat megzavarni a habzsolásban) celebvírus, stb. Mivel az ember hárítja a nyomasztó dolgokat ezért sokan bedőlnek ennek. Aztán jobb esetben születnek a kommentek, hogy fiatal vagyok nem hittem az egészben ameddig.... Btw. zsenikém a jövőbe is látsz? Meg tudod mondani előre a betegség közép- és hosszútávú hatásait? Tisztában vagy vele, hogy akik kijönnek a kórházból még 2 hónap után is 88%-ban produkálnak valamilyen tünetet?
Dániel Mlinár
Dániel Mlinár 25 napja
@lacza87 Sem gimnazista se focista nem vagyok de gratulálok ahhoz hogy csak ilyen kivagyi marhasággal tudsz jönni. Miért is kéne nekem elhinni hogy te egy intézíves szakorvos vagy és miért kéne hogy ez engem érdekeljen egyáltalán? És akkor ezzel tulajdonképpen mit akarsz mondani? Azt hogy nem írnak mindenkit covid halottnak akinek a kórtörténete során pozitív tesztje volt? Ez a hivatalos eljárasrend vagy sem? Ha igaz lenne hogy tele van a covid miatt a fiatalokkal az intenzívosztály akkor logikusan több kéne hogy legyen a fiatal halott is, de mivel nincs több így ez csak finghámozás.
Vendel Vajda
Vendel Vajda 25 napja
Messiás
Atama -
Atama - 25 napja
jót tett a műsornak hogy Hont helyett Vona van
Sándor Földényi
Az ATV rendszeresen meghívja azt az új fasiszta Vonát ?
Sándor Földényi
@Gyula Kovács : Vona Gábor Fidesz tagságát személyesen Orbán Viktor kérte ! Dr Zseb Napóleon irányította a Jobbikot, mint a Fidesz Ifi szervezetét ! A Magyar gárdánál összegyűjtött beszédeit most adják ki a Művelt Nép kiadónál
Sándor Földényi
@Gyula Kovács Igaz ! Azt kellett volna írnom, hogy Usztasa, hisz az folyik az ereiben !
Gyula Kovács
Gyula Kovács 25 napja
Ujfasiszta ja. Tudja is mit jelent? Talán a fideszben keresse őket
serpens8
serpens8 25 napja
függetlenobjektív szakértői kormány civilekkel....oké...
serpens8
serpens8 25 napja
Ha Öt, akkor miért négyszög van a padlóra rajzolva?
Johanna L.
Johanna L. 25 napja
Nem hiszem hogy Orbán áldását adta Lázárra. Szerintem neki az a terve, hogy a fiát hozza be vezetőnek és az ő utódjának. Be fogja tolni a pártba, és most a választásokon bekerül a parlamentbe és valami tisztséget is fog kapni. Folyamatosan körbelengi majd a propaganda és az ez utáni választásokon már ő fog indulni a fidesz élén.
serpens8
serpens8 25 napja
Konok valamiért mindig úgy néz ki, mintha koszos lenne a feje. Mintha valami kőmosott blackface-e lenne.
serpens8
serpens8 25 napja
pffff....ezt a szófosást....
Gyula Kovács
Gyula Kovács 25 napja
Hajrá Bayer Zsolti az való magának
Robi Redford
Robi Redford 25 napja
Vona! A kormány "élet" kommunikációt folytat. "Oltasd be magad, hogy túlélhesd." Ez pont a halálkommunikáció ellenkezője. Puzsér nagyon szépen kampányol Márky -Zaj mellett. Egy rafinált róka ez a Robi! Ceglédi ügyesen égeti Vonát a vidékkel.
Robi Redford
Robi Redford 25 napja
@Gyula Kovács Érthetetlen a kérdése. Látott olyan politikai hirdetést a kormánytól, amiben lebeszélik az oltásról? Nem tudom hány éves, de írni, olvasni tud? Értelmezni?
Zo Nagy
Zo Nagy 25 napja
a sértődöttségtől már ő sem lát
Gyula Kovács
Gyula Kovács 25 napja
Aztán hol látszik az a kommunikáció? Vagy a hazugságot hívják annak? Meg az öntörvényű kijelentéseket?
Ferenc Gyöngyösi
1 óra hossza. ;)
P B
P B 25 napja
Márky Zaj 3 év alatt tönkre vágta a városát.
Traclon
Traclon 25 napja
Pont ugyanúgy jártam, mint Czeglédi: akkor hívtak az oltással, amikor már pont benne voltam a betegségben. Meg mint Vona: egyedül a szaglásom nem jött vissza azóta sem...
Traclon
Traclon 25 napja
@Kata Kovács Vona épp azt mondja ebben a műsorban, hogy neki november óta nincs...
Kata Kovács
Kata Kovács 25 napja
vissza fog jönni a szaglás, türelem, nekem 3 hétig nem volt
Kata Kovács
Kata Kovács 25 napja
s
Dénes Tabajdi
Dénes Tabajdi 25 napja
Vona véleménye a vírusrol és hogy ki a hibás... Hát erős. 11 éve van Fidesz kormány a magyar társadalom kevésbé dohányozna többen járnának edzeni, ha jobban élne? Egészségesebb lenne ha jobb lenne az egészségügy? Ha az oktatásba többet hallanám az egészségre nevelést? Es ezt kitudta volna elintezni 11 év alatt hát a 2/3 os király... Mondjuk.
Szeremley Huba
Szeremley Huba 25 napja
Nekem kell a Hont is...
Yes Dr.
Yes Dr. 25 napja
imádom puzsér robit.
Ramon Sebestyén
mivan ceglédivel csak úgy záporoztak a csípős megjegyzések
ogawa
ogawa 25 napja
Vona Gábornak - sajnos - igaza van/lesz. (25:00)
zsivanykiraly
zsivanykiraly 25 napja
Nem lehetne, hogy ez a felállás van minden héten, és ha nagyon muszáj akkor a másik meg külön, mondjuk kedden hajnali 2-kor?
3hutp
3hutp 25 napja
Márki-Zay miért nem alapít pártot? Szerintem egy csomóan azonnal beállnának mögé. A középen álló értelmiség és a fiatalok végre azt látnák, hogy van egy ember, akit az ország fejlesztése érdekel és nem ilyen múltszázadi autoriter figura, se nem gerinctelen, hazug pszichopata.
Dániel Mlinár
Dániel Mlinár 25 napja
Nagyon nagyon maximum 10%ot hozna. Ezért semmi értelme pártot alapítani, nincs erre igény.
Gyula Jankovics
Gyula Jankovics 25 napja
Czeglédi, en birlak, de mi a pelorol beszelsz? Budapest az egyetlen metropolisz. Debrecen akkora mint a 17. kerulet es kihaltabb mint a temeto. Az ugynevezett videki "varosok" adott adatok beteljesitese utan valhattak azza, ami semmit nem jelent. Ugyan olyan videk.
Johanna L.
Johanna L. 25 napja
Nem jó a kínai vakcina. Ismerek olyat akinek a kettő után nem lett immunitása és mivel nincs elismerve hogy a kinai nem jó, így itthon nem adnak harmadik oltást a kínaiból.
Donát Bencze
Donát Bencze 25 napja
Szép kis kampánybeszéd volt Róbert!! 😂😂😂
Peter Csoka
Peter Csoka 26 napja
Hont nekem nem kell....
Erisen
Erisen 26 napja
0:58 Ne hazudj Ceglédikém, adtad milliárdokért a fasza tanácsaidat Donáth Annácskának. Közpénzéből.
ATTILA SZEMÁN
ATTILA SZEMÁN 26 napja
Vona Gábor leszerepelt 2018-ban, egy elcsalat választást követően simán lemondott, nem léptette vissza a jelöltjeit, ahol indokolt lett volna. Egyszóval szándékosan a Fidesz malmára hajtotta vizet.
Metronóm
Metronóm 26 napja
Egyszer már feltámadt Lázár, vajon sikerül-e mégegyszer?:P
Bence Szabó
Bence Szabó 26 napja
Ezzel az introval alcatrazban lehetne vallatni
Ödön Pöcs
Ödön Pöcs 26 napja
nem vagyok orvos még érettségim sincs sőt a szakmám se ér sokat ,,, mondhatni egy egyszerű lény vagyok .KÉRDÉS: van egy lappangási idő maximum 28 nap de legyen 40 mert miért ne .... nem e lehetne az megoldás hogy az emberek kurvára nem mennek ki a házból 50 napig ? és ez idő alatt a vírus se tud terjedni tovább..... aki elkapta elkapta az kórház ha úgy van aki nem az meg szépen kivárja azt az 50 napot a kis otthonába és vége ennek az egésznek ?ha nem kontaktolsz senkivel nem tud terjedni ez a szar és vége .... ez ennyire nehéz ? de ha már menned kell mert a család tag rászorul pl idős szülőknek vinni kell minden nap az ételt figyelni a gyógyszert be vették e ,,, oké menj csináld de utána menj haza ne a szeretődhöz szaladj akit végigkúrt a fél ház tömb és egy abszolút gócpont van a seggében .... nyilván kenyér meg tej meg az a sok szar kell otthonra és sokaknak nem lenne rá pénz de úgy vélem a kormány a többszörösét költötte el csak maszkokra (amik amúgy szart se érnek) szóval mielőtt elkezdődik ez az 50 napos (böjt ) szépen mindenki betáraz ahogy ezt tették is az emberek túlnyomó többséggel akinek nincs rá azt az állam kisegiti ahogy a közüzemi számlákat is fizeti azon emberek részére akik rászorulnak .... senki nem megy sehova .... és vége 50 napon belül ennek a szarnak ...... tudom tudom lesznek akiknek ez nem fog menni mert nekik jár a szabadság nekik muszáj minden nap végignyalni a tescoba az összes sort .... hahaaa de nem tud mert kurvára zárva van MINDEN!!!!!! MINDEN!!!!!!! nincs benzinkút nincs lehetőség hova menni -----de neki akkor is kell találkozni egy haverjával .... NEM BAZD MEG MARADJ A PICSÁBA OTTHON ..... nem lehet mérlegelni ??? tényleg ennyire nehéz ? inkább azt az utat kell járni amiben most vagyunk lassan 400 napja ? komolyan megéri ? vakcina meg korlátozások meg az a sok sok szar ..... vállalkozások ezrei mennek tönkre családok küszködnek napról napra egyre nehezebben és kilátástalan a jövőképe az embereknek .... de ott van az hogy akkor külföldről behozzák ....... NEM !!! mert minden országnak csak végig kellene csinálni ezt az 50 napos témát .... egyszerre hopp megáll az élet 50 napra és utána újra mindent lehet mint előtte .... nem éri meg ? nyilván bele lehet állni ebbe a gondolatmenetbe de számomra elfogadhatóbb lenne mint az amiben most kell élnem/élnünk ( ez most egy olyan kór amikor az emberiség vizsgázik abból hogy mennyire képes ésszerűen dönteni ) nincs meglepetés .... mindenki ért mindenhez legfőképpen a vírusokhoz ... hát itt az eredménye (mert mi volt az elején ???) a vírus nem létezik ..... most mi van ? mész és be adatod magadnak azt a szert amiért senki nem vállal felelősséget ..... BRAVO BAZD MEG megcsináltad tökéletesen köpted szembe magad a tükör előtt mert a 400 nap alatt nem voltál képes egy normális gondolat megteremtésére .....
nowzeca
nowzeca 26 napja
"inkább azt az utat kell járni amiben most vagyunk lassan 400 napja? komolyan megéri? " - persze. a törpének és haverjainak megéri. másnak nem, de az meg kit érdekel?!? minden a terv szerint halad. az emberek meg vígan és dalolva menetelnek a vágóhíd felé.
Dave Gaben
Dave Gaben 26 napja
Árulók az ellenzékben? az összes az! úgy ahogy a Fideszben is!
László Farkas
László Farkas 26 napja
PUZSÉRT MEG A CEGLÉDIT KI NE HADJÁTOK A MŰSORBÓL !!! MERT NÁLUK NÉLKÜL AZ EGÉSZ MŰSOR SZAR !!!!
Tomika73
Tomika73 26 napja
En agyfaszt kapok Vonatol, nem feledve el multjat, hiaba a cuki kutyuskas fotok, de total igaza va a magyar emberek fizikai es mentalis allapota miatt: DUPLANULLA!!! Teve, alkohol, no sport, gyogyszerek esz nelkul, mit varunk ezek utan?? Tanulunk belole?? Dehogy.......
zsolt m
zsolt m 26 napja
Holi holi o.v.
Ádám Karácsony
pontosan visszakövethető hogy a halálozások feltünö emelkedése összefügg a magyarok-ellenes ellenzék parlamenti felszólalásaival és mindazon médiával amely szintén ezeknek szócsöve: RTL klub, Klubrádió, ATV, 24.hu, 444.nulla
Polchon őrmester
:D Ez Jó!
Ádám Karácsony
sajnos a magyarországi ellenzéknek a negativ kampánya ugyanúgy mint a heti ötösnek hozzátett ahhoz hogy a magyar emberek ne bizzanak a kormányban, és a kormány tetteiben, amely a magyar szakemberekre támaszkodik, a magyar szakemberek nem ellenzékiek és nem kormánypártiak pontosan visszakövethető hogy a halálozások feltünö emelkedése összefügg a magyarok-ellenes ellenzék parlamenti felszólalásaival és mindazon médiával amely szintén ezeknek szócsöve: RTL klub, Klubrádió, ATV, 24.hu, 444.nulla
T. P.
T. P. 26 napja
Vona Gábor jobb, mint Hont András. Nincsenek szükségtelen, cinikus megjegyzések és egyszavas válaszok. Ja, és Robi nagyot ment!
Ádám Karácsony
Sajnos azt látni hogy a magyarországi magas halálozás ellenére az EU nem tesz semmit a magyarok megsegitésére,, hiába tartozunk egy gazdagabb közösséghez, a gyarmatot nem szándékoznak több, olcsóbb vakcinával, több gyógyszerrel megsegiteni, Minek hiszen a politikai érdekük nem azt kivvánja sajnos a magyarországi ellenzéknek a negativ kampánya ugyanúgy mint a heti ötösnek hozzátett ahhoz hogy a magyar emberek ne bizzanak a kormányban, és a kormány tetteiben
Gyula Kovács
Gyula Kovács 25 napja
Ja hát pont nem ezért van a magas halálozás. Nem kellene mindent elhinni a kormánynak
Gyula Molnár
Gyula Molnár 26 napja
A szaglásnak nincs köze a hagymától könnyezéshez. A szemet marja.
k0p1k4
k0p1k4 26 napja
oszinte leszek: ket percet neztem meg beletekerve a kilencedik perc kornyekere (kesobb ha lesz idom megnezem az egeszet), es pont egy olyan embert hallottam, akit ertelmesnek tartok (Konok), es eppen ezert elszomorito szamomra, hogy meg egy ilyen atlagnal ertemesebb ember is kepes ilyen orbitalis hulyeseget mondani. amirol beszelt, az a posztmodern valosagertelmezesi valsag (ahol a narrativak es alternativ valosagertelmezesek burjanzasa akadalyozza a valosag es az igazsag megismereset). es ezt hasonlitotta a Schrodinger macskaja gondolatkiserlethez. nos, ez azert hulyeseg, mert mig a kvantumfizikaban a tenyleges valosagrol van szo (realitas), addig a koronavirus valsag koruli ertelmezesi valsag soran nem a valosagrol, hanem annak ERTELMEZESEROL van szo (nominalitas). ideje lenne mindenkinek megertenie, hogy a targy es a kep ket kulonbozo dolog. attol, hogy sokan nem ertik es igy nem ismerik a valosagot (pl. mert a tarsadalom java a statisztikahoz es matematikahoz netto analfabeta), meg nem fog nem letezni az objektiv valosag. nem a targy nem letezik, hanem csupan annak a kepe hamis. eppen ezert semmi koze a kvantumfizikai analogiahoz. es ez most lehet, hogy elsore egy szorszalhasogatasnak tunik, pedig ez egy nagyon elemi es altalanos teveszmet, illetve ezen teveszmebol fakado, jelenleg meglehetosen aktualis problemat erint. sokan sajnos mar az objektiv valosag letezeset es megismerhetoseget is feladjak es elvetik. es egy ezen a teren tajekozatlan ember el sem hinne, hogy mennyi problemahoz es valsaghoz vezet mindez.
Miau Catmagician
Kiváló komment. Túl jó, hogy lájkoljam.
Következő
Chopin - Relaxing Classical Music
2:41:00
World's Fastest Workers!
9:00
Megtekintés 7 M
Chad on Mars - SNL
3:20
Megtekintés 4,6 M
World's Fastest Workers!
9:00
Megtekintés 7 M
Chad on Mars - SNL
3:20
Megtekintés 4,6 M
Leveszem a napszemüveget!
4:49
Megtekintés 748 E