Sötét

Zsuffa Péter Gödri Bulcsúval és Puzsér Róberttel beszélget 

Feliratkozás
Megtekintés 22 E
97% 214 6

Az Érd FM 101.3 felvétele

Közzététel:

 

2021.márc.15.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 39   
Zsolt Horvath
Zsolt Horvath 5 napja
Puzsér! Van olyan ám, hogy a HUrun, a nagyszerű , tilt le valakit aki nem felel meg a libsi mainstreamnek! Te maradhatsz ott életed végéig az tuti!
Attila Veszprémi
Nahát, ez határozottan jó zene, ami itten szól!
szekreny0
szekreny0 5 napja
A legnagyobb csontsovábyra fogyott kis Kamilla story, az a holo... Senkit nem érdekel, de a mi adónkból kell fizetni, médiaszemélyiségek generációit, hogy történelmet lehessen füllenteni egy történelem nélküli nyugati világban 🥱
Gyula Jankovics
Gyula Jankovics Hónapja
Musorvezeto: "Nem is ismerek hozzajuk hasonlo embereket." 😔*sad puzser-szektista noises*😔
Gábor Králik
Gábor Králik Hónapja
Zsuffa: Nem nézek tévét. Puzsér: Te csinálod jól. Puzsér később: Akit nem érdekel, mi megy a tévében, az csak egy írástudó proli. Akkor hogy is van ez, Robi?
Gábor Králik
Gábor Králik Hónapja
@Regina Orosz Jó, de lehetnek olyan műsorok, amikről nem is tudsz.
Regina Orosz
Regina Orosz Hónapja
@Gábor Králik miért? Nem kell néznem való világot, hogy tudjam mi megy benne
Gábor Králik
Gábor Králik Hónapja
@Gyula Jankovics Ha valaki azt mondja, nem néz tévét, én (meg szerintem sokan) arra asszociálok, hogy nem is tudja, mi megy benne.
Gyula Jankovics
Gyula Jankovics Hónapja
Az hogy nem nezed, es hogy nem tudsz rola mi van benne, ket kulon dolog.
rcs2003
rcs2003 Hónapja
Rohadt idegesítő ez a műsorvezető ahogy beszél. És egyébként meg a tököm tele van azzal hogy 2021-ben még mindig közel ÉRTHETETLEN a telefonhívások hangja a világban. Ugyanolyan szar mint a100 évvel ezelőtt. Ezt nem tudom feldolgozni.
Henrik Sándor
Henrik Sándor Hónapja
Eskü jó a Bulcsú zenéje!
Tök Mindegy
Tök Mindegy Hónapja
Puzsér Róbertet egy nap még Ady, Babits mellett és a legnagyobb magyarok között fogják említeni. A mi generációnk (X) nem fogja ezt megérni, még a Y és a Z sem szerintem. De a hópihék már szerintem igen. Ámen, Omm-men.
Laz Electronic Music
Mindig ellen kell állni, Ohm-men. :)
Gamblero Wegazzo
Ezt mar hallottam regen nem?
Barnabás Kiss
Barnabás Kiss Hónapja
Hát én az ilyen Louis Székely-eken, meg az amcsi sztendáposokon úgy általában (tisztelet a kivételnek) csak sírni tudok. Nem tudom, hogy miért ez a mérce. Ha pl. zabálni akarok, akkor ne rakjanak elém kukacos sajtot, meg gyíkkal úszkáló italt, meg sült macskaszart. Hanem normális kaját, és normális humort.
fer
fer Hónapja
@Dániel Mlinár a Loui sosem volt kulturbalos
Dániel Mlinár
Dániel Mlinár Hónapja
Többség erőltetett demokrata faszság. George Carlin(aki még viszonylag színvonalas volt) is megragadt azon a szinten hogy gagyi ateista vicceket nyomott. Itthon a comedy central is ugyanazt a kulturbalos fost erőlteti.
Janos Bertok
Janos Bertok Hónapja
Ez a Zsuffa Péter nekem nagyon kínos. Viszont Gödryt eddig méltatlanul keveset hallgattam, mostantól jobban figyelem a munkásságát. Puzsér csak hozta a szokásosat :)
M Balazs
M Balazs 2 hónapja
1:27:34 biztos nem fogok azért könyvet olvasni hogy megértsek egy filozófiát amit nem tud valaki elmondani 3 mondatban. DE amúgy jártam általánosba, értségi is van diplomám is van. SOHA TÖBBÉ nem fogok olvasni semmit ami nem üti meg a legjobb filmek színvonalát..
Dániel Mlinár
Dániel Mlinár Hónapja
Mondjuk az egy elég gyenge filozófia lehet, amit 3 mondatban ki lehet fejteni...
Szab S.
Szab S. 2 hónapja
Jól érzékelem, hogy a műsorvezető konkrétan be van nyomva?
Szab S.
Szab S. Hónapja
@Ferenc Bogácsi Oké, de van, amikor már annyira összeakad a nyelve a csávónak, hogy a riportalany szól konkrétan, hogy ismételje meg a mondatot, mert nem érti. Mindenki hallott már illuminált embert beszélni, és kár szépíteni, Zsuffa "úr" az adás folyamán konkrétan matt részeg.
Ferenc Bogácsi
Ferenc Bogácsi Hónapja
Nem tűnik alaptalannak a feltételezés. Mondjuk, a riportalanyok mondanivalóján semmit sem csorbít. :-)
Zoltan Karpati
Zoltan Karpati 2 hónapja
Huh, néha alig lehet érteni, hogy mit beszél a mūsorvezetō...
sdkféldf werer
sdkféldf werer 2 hónapja
Kicsit kínos a műsorvezető tinis rajongása és nevetgélése
Attila Várkonyi
Szabadjon már lazulni :)
Tesla Pilóta Élmény
A vaker szokás szerint pompás, de a zenei színvonal nem a Zsuffa Pétertől megszokott sajna - tudom a megkötések, a tömegigény...
Gábor Nagy
Gábor Nagy 2 hónapja
Szerintem a Guttenberg-galaxisnak még lenne létjogosultsága. Az a helyzet, hogy az iskola rendszer utáltatja meg az olvasást a gyerekekkel, és veszi el a kedvüket, hogy jövőben, felnőttkorukban elővegyenek akár egy szórakoztató regényt is. Én 25 éves vagyok, szeretem a japán animéket, és mivel az anime adaptációk nagy része light-novellen (egyfajta szórakoztató kisregény műfaj), kisebbik része képregényeken (mangákon) alapul ezért elkezdtem először japán mangát és koreai manwát olvasni, majd mivel úgy véltem, hogy túl lassú értelmeznem a látott képet, majd elolvasnom a szöveget, ezért úgy voltam vele, hogy hagyom a képeket, és beleolvasok egy light-novellbe. Rájöttem, hogy az olvasás lehet annyira élvezhető, mint az anime nézés, ha olyan regényt találsz aminek számodra megfelelő a története. Viszont bármit is olvasok, annak a bevezetésénél (amikor a történetben elkezdik leírni a szereplőket, körülményeket stb... és még semmit sem lehet tudni a történetről) szorongok és úgy érzem, mintha az olvasás és a szövegértés egy lehetetlen feladat lenne a számomra, amit soha nem fogok tudni elsajátítani, mivel annyira buta, tehetségtelen vagyok. Persze a könyv továbbolvasása után ez az érzés feloldódik és utána élvezem a történetet, és egyébként gondolom nem lehetek annyira hülye, ha 4-esre érettségiztem irodalomból. Úgy gondolom, hogy ezt a szorongást az iskola rendszer folyamatos poroszos számonkérése rakta belém. Szerintem az általános iskola 8. osztályáig nem az lenne a feladat, hogy a gyerekek kezébe szépirodalmat tegyenek kötelező olvasmányként, és a kultúrára kényszerítsék őket ezáltal Móricz Zsigmonddal, Gárdonyi Gézával és Jókai Mórral, hanem könnyű szórakoztató olvasmányokat adjunk nekik, amiket a gyerekek is tudnak élvezni olyanokat, amik a gyerekek ízléséhez van szabva, nem pedig az irodalom tanáruk ízléséhez (pl.: Lassie hazatér általános iskola 4. osztályában), mellesleg meg tanulságos is. Persze később amikor már megszerették az olvasást, (legalábbis nem esik nehezükre) középiskolában, Gimnáziumban már adhatnak Voltaire: Candidot, Jókai Mór: Aranyembert, stb... Szerintem a nyugati oktatás csődje az, hogy mindenképpen kényszerítik a gyerekeket a kultúrára, amit nem lenne szabad, mivel ez pont ellenhatást vált ki. Japánban mai napon is virágzik a Light-novell műfaj, ami egy olyan kisregény, általában 250 oldal körüli, ami 10-20 oldalanként tartalmaz egy-egy illusztrációt. Ráadásul szokott lenni ezeknek folytatása is. Például a Re: Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu most tart a 25. kötetnél. Én sajnálom, hogy itt Magyarországon, és egész Európában nincs meg az a könyvkultúra, mint Japánban.
Star Killaa
Star Killaa 2 hónapja
Nagyjából egyet tudok érteni, még ha nem is emlékszem mikor volt könyv utoljára a kezemben,azt első kézből tudom hogy akár egy fiatalabb korosztálynak szánt mangában vagy nyugati képregényben is könnyen lehet kultúrális érték és/vagy komplexitás. Azt viszont érdemes leszögezni hogy a hazai illetve a külföldi oktatás (a legtöbb helyen) ennél sokkal fontosabb hiányosságokkal küszködik, többek közt azzal hogy az iskolapadból kikerült diákok jogi és politikai analfabéták. (nem is beszélve a többi társadalomtudományról talán a törit leszámítva) Fogalmuk sincs hogy működik a magyar jogrendszer (őszintén szólva nekem se túl sok) és ami a legszomorúbb egy választás során képtelenek felelőségteljesen szavazni; azt átlag választópolgárt könnyű megvezetni mert közük sincs az egészhez. Anno erre rájött Socrates is, ki is végezték.
kaliharanq
kaliharanq 2 hónapja
A kultúra a szabadság "közegében" működik. De ugye a társadalmi élet nem szabad, miért várjuk el, h az iskola valami különleges asylum legyen? Ott sincs szabadság, ( osztályzatok, hierarchia, tanmenet stb. leképezi az iskolán kívüli világot) szóval a kultúra ott sem tud működni.
Péter Princz
Péter Princz 2 hónapja
Amúgy a müsörvezető néz TV-t?
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek 2 hónapja
47:00 hát jah ennyire független az ecsó tv.holokauszt vagy bármit lehet relativizálni de a trianonért kirugják.álszent gecik.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek 2 hónapja
44:40 nem mindenki te kutya.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek 2 hónapja
41:45 hát nem bulcsun kell röhögni hanem a majmokon akik kirugták.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek 2 hónapja
nem lehet bemondani hogy médiagecik?
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek 2 hónapja
Már nem azért de hogy lehet ennyire gunyos cinikus szarnak lenni hogy puzsér elleni szemétséget ahhoz hasonlitja hogy a lábára taposott valaki.
Sándor Pécsi
Sándor Pécsi 2 hónapja
Ez a Zsuffa rettenetes.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek 2 hónapja
Nem is tett le semmit az asztalra.
Endre Barath
Endre Barath 2 hónapja
amit robi mond a rónairól, az alapján rónai egy némethsándor
Egy részt Màs részt
@Dániel Mlinár mint a deepstatenél Bill Gates
Dániel Mlinár
Dániel Mlinár 2 hónapja
@Ferenc Benedek Rónai csak szabadkőműves, mondjuk Németh Sanya is csak neki ki lett adva a szekta. Nehogy azt higyjük hogy ő a tényleges tulaja a tévének, inkább csak stróman.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek 2 hónapja
németh sándor rosszabb mert elvakult és téveszmés .rónai "csak" eladta magát.
Gabriella Simay
Gabriella Simay 2 hónapja
Imádlak Robi !!!
Endre Barath
Endre Barath 2 hónapja
"van egy youtube csatornám ahonnan nem tudnak kirúgni" - dehogynem, eljön még az az idő is
Vid
Vid Hónapja
Sokan hitték ezt a facebookon, twitteren és egyéb platformokon is.
Star Killaa
Star Killaa 2 hónapja
Ha az algoritmus folyékonyan értene magyarul már régen letiltották volna minimum az Apu-s performancai miatt.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek 2 hónapja
a youtube kirugja.
Géza Igmándy
Géza Igmándy 2 hónapja
Puzsér: "Ez a hatósági felügyelet valójában egy..." Zsuffa Péter: "Vigyázz, hogy mit mondasz!" :-) 19:04
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek 2 hónapja
4 ember vigyázott hogy mit mondott.
Bl4s1us
Bl4s1us 2 hónapja
Ez a műsor már tavaly nyáron fel lett töltve a csatornára.
Balázs Bé
Balázs Bé Hónapja
Akkor megnyugodtam, hogy miért van deja vum.
David D.
David D. 2 hónapja
én is igy emlékszem!
baz000
baz000 2 hónapja
a zene üdítően csodálatos. mindig könny gyűlik a szemem sarkába, ha magyar rádióban nem tingli-tangli, 3 akkordos, súlytala és jellegtelen vernyákolás megy, hanem vmi eredeti. igen, ez nem mindig könnyen emészthető, de legalább nem kiszolgálója az igénytelenre kondicionált tömegízlésnek
T S
T S 2 hónapja
Bochkor, Vadon s társaik szoktattak le a kereskedelmi adók hallgatásáról. Hálás vagyok nekik, mert nélkülük sem komolyzenét, sem youtube-ot nem kezdtem volna hallgatni. KezitcsókolomMártanéni ....
fer
fer Hónapja
Soha nem szerettem azt az erőltetett jópofáskodást én sem. Szerencsére még sokan vannak így
T S
T S 2 hónapja
@Ákos Hoffmann abszolút egyetértek, kiváló zenei válogatások, informatív és érdekes műsorvezetés ( jó, persze van aki csak fecseg-locsog, de a zenei szerkesztés mindig remek). Az igaz, hogy "hírek" címén óránként megbombáznak a közszolgálatis agymosással, de legalább van tapasztalatom arról, mi épp a hivatalos kormányduma ( közszolgalatit egyébként nem hallgatnék ).
Ákos Hoffmann
Ákos Hoffmann 2 hónapja
10/10 Minden rosszban van valami jó,ajánlom a Bartók rádiót,és az M5 klasszikus zenei műsorait.
Badgeholder
Badgeholder 2 hónapja
Egyszer én is szeretnék olyan munkahelyet, mint amilyet ezeknek a "reggeli beszélgetős műsoroknak" az elkövetői bitorolnak. Igazából elvárás nincsen arra, hogy bármi értékeset előállítsanak, jókat vihognak a nagy semmin, ez egy vicces cigi vagy négy-öt feles után nekem is menne erőfeszítés nélkül. És még pénzt is kapnak érte, zseniális.
Schlögl Gábor
Schlögl Gábor 2 hónapja
"Autópálya pénzekkel kitömött Fiala."":-))
budapest233
budapest233 2 hónapja
Eposzi jelzö... :D
Gábor Lénárt
Gábor Lénárt 2 hónapja
Bulcsú nem hallgatott túl sok Paul Oakenfold-ot ?
Gábor Lénárt
Gábor Lénárt Hónapja
@Gödri Bulcsu mondjuk a Swordfish-re /unafraid/
Gödri Bulcsu
Gödri Bulcsu Hónapja
Hehe nem. De ránézek. Kösz a tippet!
Charlie Nemeth
Charlie Nemeth 2 hónapja
A beszélgetések a szokásos minőségben zajlottak - nem sok meglepetéssel de sok igazságtartalommal..a zenétől viszont megfájdult a fejem...:/ xd
V illager
V illager 2 hónapja
mikor lessz majnkraft?
Farkas Bálint
Farkas Bálint 2 hónapja
@V illager - Miért nem próbálod egyszer ki, hogy fosol egyet és utána mész WC-re?
T S
T S 2 hónapja
@V illagera régebbiek valamelyikében, pontosan nem emlékszem, elnézést - elég sok vidije van, mindet nem memorizálom , csupán emlékszem, hogy volt ilyen is. Talán Fanmademaker Marcival közös, de erre azért nem esküdnék meg.
V illager
V illager 2 hónapja
@T S mejik videoban majkraftozik Puzsér úr?
T S
T S 2 hónapja
@V illager nos, akkor ha legközelebb hozzáférsz, nézd vissza archivumot, ott megtalálod a craftos vidit, kérned sem kellett volna. Jobbulást
V illager
V illager 2 hónapja
@T S arra nincs nekem időm, ojan hirtelen tör rám a fosás, h csak az számit időben a vécére érjek
Arpy 91
Arpy 91 2 hónapja
6:44 SZÍVESEN
R. S.
R. S. 2 hónapja
KÖSZÖNÖM
Kender uTHCa Cannabisztro
Kitűnő beszélgetés volt.
kaboca56
kaboca56 2 hónapja
Ha valahonnan kirúgnak, ott valamit jól csinálsz!
zsolt 04
zsolt 04 Hónapja
Ez mekkora baromság?!
Vid
Vid Hónapja
Ez kissé nárcisztikus szociopata attitűd.
SGTBen88 HUN
SGTBen88 HUN 2 hónapja
Gondolom a kedves kommentelő a Róbertre értette!!!!
Dóra Széplaki
Dóra Széplaki 2 hónapja
@Bl4s1us Van amiben igen. Sőt olyan magasan,hogy nem is látjuk.
Bl4s1us
Bl4s1us 2 hónapja
@negrusz Robi Egon felett állt? Hmmm. Legalább ebből a műsorból tudjuk, hogy miért nem csípik őt az Egyenes beszédben.
Hoppsza Sára
Hoppsza Sára 2 hónapja
Hajrá fidesz, hajrá magyarok, hajrá Berki Krisztián!!!
Barnabás Kiss
Barnabás Kiss Hónapja
Hajrá agysorvadás?
Hoppsza Sára
Hoppsza Sára Hónapja
@Attila Szabó Abból nem élünk meg aranyapám.
Star Killaa
Star Killaa 2 hónapja
Így igaz uram. *inhales* A JÓISTEN KÜLDTE NEKÜK ORBÁN VIKTORT
Attila Szabó
Attila Szabó 2 hónapja
Dobjatok Sárikának lájkot,,, nagy szüksége van rá!!!!
Gábor Pataki
Gábor Pataki 2 hónapja
A csapatból ne hagyd ki kulabácsit sem ,így lesz teljes a csapat: 💩💩💩
Következő
A gyíkemberek köztünk élnek
13:34
Szomszédolás [ÖM #104]
1:09:06
Megtekintés 36 E
A gyíkemberek köztünk élnek
13:34